Dodirni mi kolena... - Stvarne djevojke

četvrtak , 27.12.2018.

Dodirni mi kolena










Click here: Dodirni mi kolena...






Inače, udala se kao što smo rekli za Đorđa kojem je na kraju podarila i kćerku TEU. The first lineup of Zana also featured the guitarist Igor Jovanović, the bass guitarist Bogdan Dragović and the drummer Aleksandar Ivanov.



 Dodirni mi kolena...

Hej, moja dušice, ostavi lutkice koje te jure i stalno ti dosađuju ne budi dete kupi mi haljine, srebrne lančiće crvene maline i kartu do Amerike. Težnja za Amerikom, haljinama, autom, stanom, donose sliku površnog razmišljana i iskrivljenih vrijednosti, koje će postati dominantne u muzici dolaskom novog društvenog sistema. Budući da ih odbijaju u PGP RTB-u, početkom jeseni 1980. The band's debut album, Loše vesti uz rege za pivsku flašu Bad News Accompanied by for a Beer Bottle was released in 1981.



 Dodirni mi kolena...

Dodirni mi kolena - After only two years spent with Zana, Živković joined and withdrawn from the scene.



 Dodirni mi kolena...

MNOGO POPULARNA JE BILA U JUGOSLAVIJI, RADI SE O JEDNOJ OD NAJPOPULARNIJIH MLADIH PJEVAČICA I JEDNOJ OD NAJLJEPŠIH. U PITANJU JE PJEVAČICA I FRONTMEM GRUPE ZANA, MLADA ZANA NIMANI. U TO VRIJEME MOŽEMO REĆI KAKO JE BILA I NAJVEĆA ZVIJEDA JUGOSLAVIJE. Ona je rodom iz Albanije, neki su govorili kako je bila patnja svim muškarcima, oni su mnogo zaljubljeni bili u nju i rado su je slušali i odlazili na koncerte. Ipak, mnogima od njih je slomila srce, kada je u jeku svoje popularnosti odlučila da napusti Jugoslaviju i da se preseli u daleku i hladnu Kanadu. Prije 27 godina je odlučila da napusti rodno mjesto, spakovala je kofere, a potom je sa svojim suprugom Đorđem i sa svojom kćerkom Teom odlučila da ide u Kanadu. Inače, pjevala je ona u grupi ZANA, a tu grupu su osnovali Zoran Živanović i Radovan Jovićević, bila je to godina 1979. Oni su odlučili po pjevačici da daju ime ovoj grupi. Iako su u početku pjevali sve, na kraju je njihov fah bio čisti rok. Upravo pjesma DODIRNI MI KOLENA je njihov najveći hit, a bilo je tu nekoliko vrhunskih pjesama koje su bile velike hit pjesme. Dodirni mi kolena je otpjevala svojevremeno i Severina, a inače, to je pjesma koju je napisala popularna MARINA TUCAKOVIĆ. ZANA NIMANI je napustila grupu ZANA 1984. Inače, udala se kao što smo rekli za Đorđa kojem je na kraju podarila i kćerku TEU.



Zana - Dodirni mi kolena (Phonofile Balkan) [Full Album]
Jutro njise vetar, dodirni mi kolena, to bih bas volela. Nataša Gajović and Nataša Živković years 1985-1990 In 1985, Jovićević and Živanović reunited Zana with the new vocalist, Nataša Gajović. Ex YU rock enciklopedija 1960 - 2006. Inače, pjevala je ona u grupi ZANA, a tu grupu su osnovali Zoran Živanović i Radovan Jovićević, bila je to godina 1979. During the album recording, Tucaković stopped being the band's official member, but continued to write lyrics for them. Sama pjesma donosi razmišljanja, doživljaj prirode i životne stavove lirskog subjekta. The band's second album, Dodirni mi kolena Touch My Knees was recorded in during May 1982, with the help of saxophonist Goran Nillson, percussionist Byl Gunnar Byllin, and multi instrumentalist, recorder and producer , who also coauthored lyrics for two songs on the album. Dodirni mi kolena je otpjevala svojevremeno i Severina, a inače, to je pjesma koju je napisala popularna MARINA TUCAKOVIĆ. They soon got a term to record in 's Studio VI, where they were spotted by lyricist , who had previously worked with , , , , , , and other acts. Hej, moja dusice, izbaci bubice iz svoje lepe lude plave glavice ne budi dete obuci papuce, dodaj mi jastuce nezno me zagrli i ponasaj se prirodno skuvaj mi kafu, napravi sendvic lepo ugosti i zadovolji me Hej, moja dusice, ostavi lutkice koje te jure i stalno ti dosadjuju ne budi dete kupi mi haljine, srebrne lancice crvene maline i kartu do Amerike znamo se skoro vec deset dana daj mi svoj auto i kljuc od stana Hej na sveze mleko mirise dan ptice pevaju na sav glas jutro njise vetar, dodirni mi kolena to bih bas volela Hej plavo nebo zuri u stan zuti leptir mazi moj vrat jutro njise vetar, dodirni mi kolena to bih bas volela. The first lineup of Zana also featured the guitarist Igor Jovanović, the bass guitarist Bogdan Dragović and the drummer Aleksandar Ivanov.

[Kako upoznati curu preko fejsa|Halo oglasi upoznavanje|Srednjoskolski centar prijedor]






Oznake: Dodirni, mi, Kolena

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.