Flert i muvanje poruke za momka - Pronađite djevojku

utorak , 22.01.2019.

Sex Muvanje










Click here: Flert i muvanje poruke za momka






Tu su nove ljubavne poruke, najlepše čestitke za svadbu, poruke za dobro jutro i laku noć, najbolje rođendanske poruke i čestitke. Flertujte s dečkom koji vam se sviđa To je i dalje najuspešniji način za preuzimanje inicijative a da frajer ne zbriše, iako treba biti na oprezu. Ako bi želeo pravo poznanstvo, morao je da to učini uz pomoć zajednčkih prijatelja koji bi ga preporučili dami.



Flert i muvanje poruke za momka

Meni je flert mentalna igrica koju igram sa ljudima koji mi se dopadaju, i moram da priznam da to radim i sa muskarcima i sa zenama, ne prelazeci granicu pristojnosti naravno.. Izgubio sam se u tvojim ocima. Nekada je takvo ponašanje bilo nezamislivo, danas je prihvatljivo, pa čak i poželjno... Kada zapazimo nekog ko nas privlači, dolazi do pojačanog dotoka krvi u usne te one postaju blago uvećane i rumenije.



Flert i muvanje poruke za momka

Flert i muvanje poruke za momka - Ne samo sa devojkama koje mi se svidjaju, flertujem sa prodavacicom u radnji, sa zenom koja mi izdaje kartu za strand, sa devojkom koja mi uzima pare za slab internet koji puca precesto, sa devojkama za koje nemam nikakvo interesovanje, koje mi nisu privlacne. Najbolji je način privući ga pravim, svojim kvalitetama.



Flert i muvanje poruke za momka

Danas mladi nemaju puno inspiracije za flert. Za razliku od nekih starijih generacija, kada su se, prilikom zavođenja recitovali ljubavni stihovi, današnje devojke i momci vole da čuju neku interesantnu doskočicu, šalu i slično. Takvih fora je dosta, ima i u obliku vica ima i u vidu stiha. Ali pre nego što se bacite na muvanje, proverite šta je to što vaša simpatija voli. Kakav način udvaranja će privući nju ili njega. Jer ako imate pogrešan pristuo, džaba i najbolja poruka za flertovanje. Evo nekih zanimljivih poruka za zavođenje, bilo da ste spremni da ih izgovorite lično, preko Fejsbuka, SMS-a i slično. Sa srcem ne možeš kako želiš. Činiš da budem ceo. U ono doba godine kada si ti tu. Zovem se čekanje tebe. I to treba da radi neko ko zna šta radi. Hajde čik ako smeš. Pravićeš me od blata. Duhovite poruke za zavođenje. Kako ne, pa celu noć si mi hodao po mislima. Prasad ih jedu da ne propadaju. A meni se tvoje oči dopadaju, i iako su ko farovi od Fiće, ti si meni najmilije biće. Koliko me voliš toliko ću živeti, koliko mi je još dana ostalo? To su bila kola Hitne pomoći koja su došla po mene jer mi je pri pogledu na tebe srce stalo.



NAJSMESNIJE PORUKE #1 - NAJGLUPLJI RASKID
To smatram vrstom verbalne igre s drugim osobama, igre koje su uzuzetno zabavne. Čoveče, pa to su ti zajebanti. To će mu uliti sigurnost da ste ga primetili. Pa, drage moje dame i gospodo, flertujte svim srcem. Od tog trenutke sve poruke odlaze toj, novoj devojci.

[Badoo poznanstva zadar|Trosjed dvosjed fotelja prima|Smokvica krmpotska]






Oznake: tajna, muvanja, koja, pali, Zavedite, ga, pogledom, bez, i, jedne, reći

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.