Srodna duša, samo za vas - Pravi datiranje

ponedjeljak , 31.12.2018.

Što sve morate znati o svojoj srodnoj duši










Click here: Srodna duša, samo za vas






Vage su inteligentne i spori umovi im brzo postanu dosadni. Oni vole malo misterije i intriga i također su beznadno privučeni oštrom inteligencijom! Kada imaju fizički susret, oboje mogu da osete fuziju i podizanje kundalini koja ostavlja blizanačke polovine nadalje izmenjene. To Blizanačka duša izbacuje iz nas izdaju, raspadanje, zbunjenost, bol srca.



Srodna duša, samo za vas

Srodna duša se ne upoznaje na jedan dan, ona se mora osjetiti i tada to ostaje dugoročno, a dugoročno iza sebe krije svaki trenutak bez da se razmišlja o budućnosti. Ceo osećaj toga ko smo zaista na nivou Sebe duboko se menja nakon stapanja blizanačkih duša. Onda ćete videti ceo svet izvan lavirinta.



Srodna duša, samo za vas

Što sve morate znati o svojoj srodnoj duši - Natalna karta krije idealnog partnera: pronađite srodnu dušu uz pomoć descendenta...



Srodna duša, samo za vas

Kad se priča o ljubavi, mnogi vole da zamišljaju da će naći svoju srodnu dušu. Dešava se i da pomislite da ste je našli — ali, eto, ona vas nije prepoznala. Premda ne isključujemo u potpunosti ideju nalaženja srodne duše, s tom idejom ipak treba biti oprezan. Naime, neretko se dešava da neko za nekog pomisli da mu je srodna duša na osnovu jako malog broja stvari — recimo, način na koji se ta osoba osmehuje, jedna stvar koju je rekla, to što samo vas dvoje u vašoj školi volite tu-i-tu grupu… A na osnovu jedne-dve stvari ne možete znati da li vam je neko srodna duša. Možete znati da li ste zainteresovani za tu osobu, ali da biste zaista nekog mogli da smatrate srodnom dušom, tu osobu morate poznavati. A ono što se često desi jeste da se na osnovu veoma oskudnih podataka lep način na koji se ona kreće, dopao joj se isti film, ima lep osmeh ostatak zamisli u sopstvenoj glavi — i da taj ostatak nema nikakve veze sa stvarnom osobom. Onda ispadne da ta vaša srodna duša postoji samo u vašoj glavi, dok je ona osoba od krvi i mesa znatno drugačija, i ne, ne smatra da ste joj srodna duša, niti želi vezu s vama. Nije teško zaleteti se i izvesti brzoplet zaključak. Kad ste u pubertetu, hormoni se intenzivno luče, i oni vam jako pojačavaju emocije. Onda je lako za nekog za koga biste inače pomislili da je simpatičan zaključiti da vam je srodna duša. Ako vam nije srodna duša, zbog čega su vaša osećanja prema toj osobi tako jaka? Zbog kombinacije dopadanja i hormona koji se luče u vašem telu. Ne kažemo, nije nemoguće da naiđete na srodnu dušu. Samo, budite oprezni pre nego što za nekog zaključite da vam je srodna duša — za početak, razmislite koliko uopšte poznajete tu osobu, koliko toga znate o njoj, kako teče vaš razgovor ako razgovora nema, onda vam to sigurno nije srodna duša , koliko dobro se osećate u društvu jedno drugog. Ako o toj osobi ne znate skoro ništa, možda ste progovorili dve-tri rečenice i nikada ne provodite vreme zajedno, tu može biti reči o tome da vam je ta osoba simpatija, ali jednostavno ne možete znati da li vam je srodna duša. Priču o srodnim dušama izmislili su oni koji vrlo malo poznaju svrhu, smisao i cilj postojanja života na ovoj planeti, a samim tim svrhu, smisao i cilj postojanja nas kao humanih bića. Svako bi hteo da mu se dogodi ljubav kakvu samo poželeti može, međutim, život nam nudi nešto mnogo više od toga. Nudi nam da stičemo iskustva i izrastamo do jedne mnogo više i uzvišenije ljubavi koju ne možemo dosegnuti preko emotivne ljubavi kakvu tražimo u drugoj osobi. Mala podudarnost između dve osobe može doći iz mnogo različitih razloga i mnoge ljubavi započnu na toj osnovi, ali u većem broju slučajeva takve veze najčešće i nisu zamišljene da traju, i to sa velikim i na našu sreću veoma zdravim razlogom.



Srodna duša? Mir ili nemir? - Marija Ilić
Međutim, oni trebaju nekoga tko može vratiti tu uslugu i recipročno pružiti njihov snažan osjećaj predanosti. U stvarnosti, to nije tačno. Potencijalne srodne duše: Škorpion, Jarac, Rak i Bik. Nema čovjeka i žene koji, kad čuše ovaj prijedlog, ne poželješe ovo stapanje jedno u drogome, ovo postajanje jednim umjesto dvoje, što je bilo izražavanje njihove drevne potrebe. Oboje planirate unapred Ako planirate odmor mesecima unapred i pričate o deci u budućnosti, vaša veza ima čvrst temelj. Proširivanje granica vašeg ega. Strijelac Srodna duša Strijelca: Osoba otvorenog uma i slobodnog duha koja ga ne pokušava promijeniti Strijelci cijene svoju slobodu i neovisnost i ne treba im netko previše posesivan tko će im visjeti za vratom. Susret i stapanje sa drugom polovinom sebe samog vodi ka buđenju i snažnijem osećaju sopstva, pri čemu se otvaraju duboka osećanja i spoznaje na nivou duše. Potraga za srodnom dušom jedna je od onih tema koje oduvek zaokupljaju čovečanstvo. Možda, kada ovu temu podignemo na metanivo, možemo razmišljati da smo svi mi srodna duša onom koga odaberemo i nastavimo da se radujemo svakom zajedničkom trenutku. Nostalgija ka toj potpunosti predstavlja osnovu koja nas vodi ljubavi.

[Priručnik o disleksiji, disgrafiji i sličnim teškoćama u čitanju, pisanju i učenju.pdf|Osobni kontakti dubrovnik|Gay dating sites croatia]






Oznake: To, sve, morate, znati, o, svojoj, srodnoj, duši

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.