Kako osvojiti stariju udatu zenu - Susret s djevojkom

petak , 18.01.2019.

Kako zavesti ženu










Click here: Kako osvojiti stariju udatu zenu






Ali za razliku od loših momaka nisu zli prema ženama — naprotiv, vole njihovo društvo i dobro se odnose prema njima. To je sve za zaštitu od drugih.



kako osvojiti stariju udatu zenu

Radije bi umrli nego joj pokazali da vam se sviđa. Samo, zapamtite da uvek budete cool i ponašate se kao da vas se sva ta pažnja uopšte ne tiče; to će vas učiniti doslovno neodoljivim.



kako osvojiti stariju udatu zenu

MALA ŠKOLA ZAVOĐENJA: Kako osvojiti fatalnu damu? - Autor Suzana 30 Jun 2008, 14:08 Izvini na greski u pisanju,htela sam da ti kazem da bih te zamolila da mi pomognes tako sto se nadam da ces mi poslati telefon tog hodze. Tanja,ja bih ranije sve uradila da ga privijem uz sebe,a sada kada je se ljubav SLEGLA,uradiću sve da mi plati suze.



kako osvojiti stariju udatu zenu

VEZA S UDANOM ŽENOM TOP TEME: Zašto ne ući u vezu s udanom ženom Povezane vijesti: VEZA S UDANOM ŽENOM U prethodnom smo tekstu našim čitateljicama dali nekoliko sasvim konkretnih razloga. Nismo moralizirali, nismo osuđivali, samo smo realno i bez lažne romantike prikazali situaciju u kojoj će se vjerojatno naći - prije ili poslije. Osvrnimo se sada malo i na drugu stranu. Za naš jači spol, evo jedan kratki tekst o tome što mogu očekivati od veze s udanom ženom. Muškarci i neobavezni seks Za početak napomena: bila žena udana ili ne, čini se da se muškarci baš i ne opterećuju s mogućim problemima. Naš je apsolutni favorit stranica na engleskom jeziku koja nudi i spajanje zainteresiranih za takvu razonodu. Može, mi vas ne osuđujemo! Naravno da vas nitko ne može natjerati da promijenite mišljenje ako ste zaista odlučili prevariti partnera, ili u ovom slučaju — biti s udanom ženom. Ali mi ćemo vam napomenuti nekoliko sitnica, tek toliko da znate što možete očekivati! Vi ste njezina igračka. Da, jasno nam je da su muškarci uvjereni kako su oni ti koji zavode. U njihovim je glavama sve to jedan veliki lov u kojemu muškarac vreba i svladava žrtvu, a ona jadna ne može odoljeti njegovim čarima iako bi to žarko željela. Dragi naši dečki, to baš i ne ide tako! Možete vi do mile volje prosipati svoj šarm, truditi se i dubiti na glavi ako hoćete, ali ništa vam neće pomoći ako se ona ne odluči predati. Da li je to učinila zbog problema u braku, da li je htjela dokazati samoj sebi da je i dalje privlačna, ili joj je jednostavno bilo dosadno — vama to ne mijenja ništa na stvari. Zapravo ste poslužili samo kao sredstvo kojim ona ispunjava neke svoje dublje potrebe; nije baš laskavo biti u toj ulozi — zar ne? Ne, vi njoj niste toliko važni koliko mislite. Bez obzira na to što vam govori možda vas uspoređuje sa svojim suprugom i hvali, ili vam na neki drugi način daje do znanja da ste joj bitni , shvatite da joj ipak niste toliko važni koliko biste voljeli vjerovati. Jer da jeste, ona ne bi s vama provodila samo nekoliko trenutaka koje odvoji od drugih obaveza. I na kraju dana, ne bi se vraćala kući svojem suprugu nego bi ostala uz vas. Copyright 2007, - All rights reserved.



Stvari Koje NE Smijete Raditi: na Prvom Izlasku
Odgovaram na razne teme, različitih autora,samo ja i ti čitamo Fantomove postove pa misliš da se sve oko toga vrti. A kad prodje vreme,videćemo svi,pa i ja,koliko ko koga može držati magijom za sebe,i vredi li išta raditi i petljati se sa magijom,ili treba sve prepustiti Bogu i moliti se,i prihvatiti sve samo i isključivo kao Božijom voljom. Bojite se da će vam, ako se ne podvrgnete njenim zahtevima, uskratiti seks. Čini se da muškarci pobuđuju takmičarski duh u ženama, čak i sasvim slučajno. Cela priča naravno funkcioniše i u suprotnom smeru - sviđaju nam se oni kojima se sviđaju. Kako bi bili uticajni i zaradili beskrajnu podršku svoje žene trebate da budete važni u onome čemu se bavite. Mrzim cijeli svijet, djevojka U najzahtjevniju kategoriju žena svakako ulaze one koje se smatraju izuzetno inteligentnima sa izgrađenim stavom obrane. A oni ako su to i pokusali, sigurno se nece tek tako zaustaviti, nego ce i dalje pokusavati. To je terapija za tvoj problem. Autor sanja 10 Avg 2008, 21:51 ime i prezime i datum... Za ženu, pitanje njene težine ogroman je hendikep, nešto poput visine za muškarca.

[Prvi sastanak tekst|Hosteli beograd|Pornici bez virusa]






Oznake: Stop

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.