DARKO LAZIĆ SREĆAN NAKON RAZVODA: Ponovo ću se oženiti! (FOTO) - Stranica za upoznavanje

nedjelja , 30.12.2018.

ZALJUBLJEN DO UŠIJU Darko Lazić najavio VENČANJE, a evo šta kaže o bivšoj Ani Sević i NJENOM DEČKU (VIDEO)










Click here: DARKO LAZIĆ SREĆAN NAKON RAZVODA: Ponovo ću se oženiti! (FOTO)






Sa osmehom na licu Darko je ušetao u jedan prestonički restoran, pa smo ga odmah pitali da li je tako raspoložen zbog nove veze. Od zvaničnog razvoda Ane Sević i Darke je prošlo samo par mjeseci, pa je pjevač upitan da li ga i dalje zovu i upitkivaju za bivšu ženu. Izgleda da je poziv na snimanje bio pun pogodak jer su Amal i Džordž danas u srećnom četverogodišnjem braku, a u junu prošle godine su postali i roditelji blizanaca El i Aleksandera.



DARKO LAZIĆ SREĆAN NAKON RAZVODA: Ponovo ću se oženiti! (FOTO)

Od zvaničnog razvoda Ane Sević i Darke je prošlo samo par mjeseci, pa je pjevač upitan da li ga i dalje zovu i upitkivaju za bivšu ženu. Ja samo više nemam snage da svima objašnjavam, ali i nemam potrebe.



DARKO LAZIĆ SREĆAN NAKON RAZVODA: Ponovo ću se oženiti! (FOTO)

ZALJUBLJEN DO UŠIJU Darko Lazić najavio VENČANJE, a evo šta kaže o bivšoj Ani Sević i NJENOM DEČKU (VIDEO) - Zgrade stoje ukoso, neki delovi grada izgledaju poput napuštenih gradova oko Černobila, a ogromne rupe ispunila je voda… Pogledajte video: Izvor: telegraf.



DARKO LAZIĆ SREĆAN NAKON RAZVODA: Ponovo ću se oženiti! (FOTO)

Kako saznajemo, Darko i Marina zajedno su proslavili njegovu krsnu slavu Đurđevdan, a folker je porodici rekao da će Marina biti njegova nova žena čim završi proces razvoda sa Anom Sević. A post shared by darkolazicofficial on Apr 6, 2018 at 3:00pm PDT Naime, nakon što je Darko stavio tačku na kratku romansu sa Oliverom Matijević, koleginicom iz Hrvatske, sa kojom je počeo da se zabavlja odmah nakon razlaza od Ane Sević, Lazić nije dugo ostao sam. Njegova nova izabranica Marina je 20-godišnjakinja koja živi u Pećincima, selu blizu njegovog rodnog Brestača, a porodica Lazić oduševljena je izborom. On je veoma ozbiljan po pitanju Marine i to je i dokazao kada ju je pozvao na svoju slavu. Zajedno su otišli u Brestač, a Darko se od Marine odvojio samo kad se latio mikrofona. Ona nije skidala osmeh s lica, videlo se da joj je bilo mnogo drago što joj daje na važnosti pred porodicom i prijateljima - priča izvor i tvrdi da se Darko nije šalio kada je rekao da će se oženiti njom. Ali ženim se samo ako nađem onu pravu - rekao je Darko. Samo čeka da zauvek završi te papirološke peripetije oko razvoda sa Anom i da živi svoj život - kaže izvor i dodaje: - Ćerkicu Lorenu će redovno viđati, a pošto je Marina veoma mlada za porodicu, taman će moći da još nekoliko godina sazri pre nego što se i sa njom ostvari u ulozi oca - završava izvor Srpskog telegrafa. A post shared by darkolazicofficial on Mar 23, 2018 at 4:25am PDT U prilog ovim navodima govore i fotografije sa Darkove slave na kojima se vidi Marina, koja uživa u njegovom društvu. Podsećamo, nakon što je odjeknula vest da su se Darko i Ana Sević rastali, Ana nije dugo samovala, te je obelodanila svoju vezu sa Danijelom, sa kojim je bila i na letovanju. Ni Lazić nije dugo čekao, već se upustio u romansu sa koleginicom Oliverom Matijević, ali ta veza nije potrajala. Povodom nove devojke Marine Darko je rekao: - Imam devojku i srećan sam. Ana i ja već duže vreme nismo zajedno, mislim da i ona ima dečka i smatram da je svako krenuo svojim putem, šta sad, je l' treba da budem sam ceo život?! Pa zar se na meni ne vidi da sam srećan?



Za Koga Ćete Se Oženiti ili Udati 
Ja samo nemam snage da objašnjavam svima, a i nema potrebe. U to doba možda i jeste bila dobra ideja, naročito ako se u obzir uzme pejzaž, ali izgleda da niko nije ni pomislio da će se uz rudnik i grad razvijati i rasti. Povodom nove devojke Marine Darko je rekao: - Imam devojku i srećan sam. Od zvaničnog razvoda Ane Sević i Darke je prošlo samo par mjeseci, pa je pjevač upitan da li ga i dalje zovu i upitkivaju za bivšu ženu. Ana i ja već duže vreme nismo zajedno, mislim da i ona ima dečka i smatram da je svako krenuo svojim putem, šta sad, jel treba da budem sam ceo život. Ana i ja već duže vreme nismo zajedno, mislim da i ona ima dečka i smatram da je svako krenuo svojim putem, šta sad, je l' treba da budem sam ceo život?! Lazić očigledno nije izgubio veru u ljubav jer je već našao novu devojku, a ne isključije mogućnost da se ponovo oženi. Sa osmehom na licu Darko je ušetao u jedan prestonički restoran, pa smo ga odmah pitali da li je tako raspoložen zbog nove veze. Nije išlo i ovako je bolje i zbog mene, nje i deteta. A post shared by darkolazicofficial on Mar 23, 2018 at 4:25am PDT U prilog ovim navodima govore i fotografije sa Darkove slave na kojima se vidi Marina, koja uživa u njegovom društvu.

[Sex oprema|Badoo bih tuzla|Pripreme za analni sex]






Oznake: Darko, se, ženi, Novom, devojkom?

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.