službeni blog Revolucije

utorak, 13.12.2005.

PIRANHE

Gledao sam danas vijesti na hrvatskoj nacionalnoj televiziji i vidio vijesti koje kažu da je slovenska vlada izjavila kako je pogranično pitanje piranskog zaljeva i pitanje povrata novca hrvatskim štedišama potrebno gledati kroz prizmu ulaska Hrvatske u EU. Očito je što slovenska vlada time želi reći Hrvatskoj : «ne prepustite li nam Piran, nećete u EU». Koriste svoje članstvo u EU i podršku njenih članica za ostvarivanje svojih teritorijskih pretenzija prema Hrvatskoj. Najjače države u EU će to dopustiti jer će time Hrvatsku dodatno staviti u podređen položaj i kad joj napokon dopuste ulazak, bolje iskoristiti sve njene resurse i pretvoriti je u svoju koloniju.
Naravno da će Hrvatska vlada na kraju i popustiti da bi im se guzice našle u europskom parlamentu i da bi do kraja njihovih mizernih života mogli živjeti od europske mirovine, dok će ima narod patiti zbog njihovog koristoljublja sve dok mi ne izvedemo revoluciju i sve države ne dovedemo u isti položaj.

Ovo se događa s mnogim državama svijeta, a u Africi je već odavno to započelo. Još od dolaska bijelaca. MMF, legalna svjetska mafija, je taj koji omogućuje velikima lakše vladanje malima. Jeste li vi svjesni da MMF tjera male države, poput Hrvatske, da uzimaju kredite od njih koji su im u potpunosti bespotrebni i onda im još i određuju što će i koliko će izvozit?!!!! Pa to je čisto lihvarenje, a legalno je jer su ti isti lihvari zapravo oni moćnici koji vladaju svijetom, pa im nije problem to legalizirati. Naravno, još uvijek ilegalno i, u očima javnosti, manje moralno od ovakve vrste lihvarenja ostaje pušenje kanabisa. Ja ću dobiti kaznenu prijavu ako zapalim joint, a ovakvi lihvari će nastaviti dobivati Nobelove nagrade za mir, dok je jedino što u biti rade potlačivanje ionako mizernih nacija da bi tim novcima mogli upravljati onim većima.

Ne bi ništa volia više nego da mi sad POA pokuca na vrata i odvede me radi ovih izjava jer bi to samo značilo da je istina, ali oni ovo neće vidit sve dok ih ne srušimo u onu mizeriju koju nam priređuju sad radi vlastitog probitka. Osveta će biti slatka i ne mogu dočekat da pljunen u lice iste one koji nas trenutačno iskorištavaju.
Mnogo gnjeva izaziva u meni ovakvo odnošenje vlasti i čvrsto se nadan da uz naše djelovanje to neće dugo ostat tako

VLR

<< Arhiva >>