Diplomatski incident

utorak , 16.06.2015.



Kako doznajemo iz neimenovanog izvora u Ministarstvu vanjskih poslova danas je došlo do neprijatnog medjunarodnog incidenta na relaciji Hrvatska Nepal.

Iz šturog priopćenja koje smo dobili moglo se doznati da je ministar vanjskih poslova Nepala, Halaj Davaj Mama uputio oštru prosvjednu notu svom kolegi u Hrvatskoj a sve po pitanju humanitarne pomoći koju je nasa država uputila ovoj azijskoj zemlji pogodjenoj potresom.

Kako u priopćenju stoji Nepalski humanitarni radnici su se neprijatno iznenadili kada su raspakirali donirane šatore a iz njih se pojavilo vise osoba a voditelj grupe je legitimiran kao Djuro Glogoski. Osobe raspakirane iz satora su svojim ponašanjem narušili red i mir u Katmanduu te su nakon početne prilagodbe na klimu izvjesili transparente sa natpisima “Dole Dalaj Lama”, “Velebit je veci od Everesta” i “Kome smeta Katmandu sa u”.

Sve navedene osobe su privedene nakon sto su se preko reda ubacile u narodnu kuhinju sa humanitarnom pomoci.

Iz našeg Ministarstva su izjavili kako diplomatskim kanalima pokusavaju da vrate sator i satordzije te ih premjeste na drugu lokaciju ali i kako sa vodjom puta Glogoskim nisu uspjeli stupiti u kontakt jer je navodno radio na useljavanju u jednu od kuca Dalaj Lame u istočnom dijelu pokrajine.

Oznake: šatoraši, Savska

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.