Novosti 15.4.2013

ponedjeljak , 15.04.2013.

- Demo HR kreće sa novom sezonom:

Pravila sudjelovanja:

Pravo sudjelovanja imaju svi demo sastavi s područja Republike Hrvatske, koji do prijave na natječaj nemaju službeno diskografsko izdanje.
Za sudjelovanje je potrebno poslati probnu (demo) snimku s tri autorske pjesme u mp3 formatu (obrade se neće uzeti u obzir), te kratku biografiju i kontakt sastava na e-mail adresu info@dobriduhrocknrolla.hr


- Omiš Guitar Fest 2013fest 2013 - najveći gitaroški festival u ovom dijelu Ojrope starta 18.4.2013. Brdo svirke, bogatih nagrada a prije svega dobrog druženja i ove godine u Omišu. Više na linku OMIŠ GITARFEST

Već najavljenim koncertom na Šalati, 25. 5., Hladno pivo će obilježiti dugu i uspješnu karijeru, ali i zatvoriti par poglavlja.

Nakon 25 godina sviranja, grupa je posljednjih par mjeseci prošla kroz nekoliko osobnih i glazbenih promjena. Tako s njima više nije trubač Stipe, a dečki nastavljaju kao četvorka s pridruženim multiinstrumentalistom Dedom.

Koncert će ujedno biti i finalni obračun s aktualnim albumom „Svijet glamura“ kojeg je bend dijelio sa svojom publikom zadnje dvije godine, a obilježili su ga „Ezoterija“, „Svijet glamura“ i „Pravo ja“.

U međuvremenu, dečki su ušli u studio Present i sa svojim prijateljem i producentom Denykenom snimili novu pjesmu kojom najavljuju novo razdoblje i kojom se pozdravljaju od „Svijeta glamura“.
Nova pjesma Hladnog piva u radijski eter stiže uskoro!

„Dan radosti“, kako je spontano prozvan koncert, bit će uistinu dan radosti za neke.
Naime, Hladno pivo je objavilo da traži predgrupu, a svi zainteresirani mogu slati svoje materijale do 20. travnja na sljedeći link:

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.