srijeda, 11.03.2009.

Mali Dim @ Piliscaba


Frki, Vjeran, Duje, Chris, Iva, Darija i Dario su igrali za tim Mali dim. Kasnije u subotu su nam se pridružili Andrea i Damir.

1. utakmica Mali dim vs. Outsiterz 5:5
prva utakmica turnira. Počeli smo nervozno i jedni i drugi. Mi smo se uspjeli prvi sabrati i doći do vodstva 5:3. primili smo gol 15 sekundi prije kraja vremena i onda u zadnjem poenu napravili grešku te je završilo 5:5. u obrani smo igrali zonu koja je funkcionirala solidno.

2. utakmica Mali dim vs. ELTE 12:1
najlošija momčad na turniru. Znali smo da moramo napraviti veliku razliku ako želimo ići u gornji dio ždrijeba. Tako smo se i postavili na terenu. Igrali smo zonu cijelo vrijeme u obrani koja je protiv ovakve momčadi bila savršena. S obzirom da smo 90% vremena igrali obranu cure su igrale cijelo vrijeme bez zamjena. Darija je odigrala odličnu utakmicu zabivši 7 golova!!!

Image Hosted by ImageShack.us


3. utakmica Mali dim vs. Hallod 3:9
početak je bio dobar, držali smo se do 3:3, no nakon toga su oni počeli igrati koncentriranije u napadu dok smo mi griješili ( Dario je imao 4 T.O. za redom u napadu!!). iskoristili su činjenicu da smo mi imali manjak igrača i sa čestim zamjenama su nas dobili na svježinu. Naše cure su opet igrale bez zamjena.

4. utakmica Mali dim vs. UFOzd Flight 8:9
mislim da nam je ovo bila najbolja utakmica na turniru. Istina počeli smo loše, gubili smo 3:1, no nakon toga smo se uspjeli vratiti u igru. Igralo se bod za bod sve do 6:6. tu smo mi uspjeli napraviti još jedan break i doći u vodstvo 7:6 koje smo držali sve do kraja. Zadnji bod, double game point, mi u napadu. Bilo je nervozno sa obadvije strane sa sve skupa 7,8 T.O.. na kraju i se oni uspjeli prije sabrati i pobijediti.

5. utakmica Mali dim vs. Hagimas bab 3:9
utakmica ista kao i protiv halloda. Igrali smo do 3:3 i onda stali. Pala je koncentracija u napadu što je rezultiralo sa 2 T.O u gol zoni i 2 ispred gol zone što se kasnije odrazilo na rezultat. U napadu smo bili prespori protiv zone.

Image Hosted by ImageShack.us


6. utakmica Mali dim vs. Outsiterz 7:8
prva utakmica nedjelje. Slična kao i prva u subotu, rezultat je stalno bio izjednačen da bi ovaj put oni pred kraj došli do prednosti od 2 gola. Zadnji poen smo imali napad i uspjeli smo zabiti gol, ali 5 sekundi prekasno i na kraju smo izgubili. Izgleda da je manjak izmjena presudio u napadu s obzirom da smo imali nekoliko nepotrebnih T.O.

7. utakmica Mali dim vs. Old boys 10:6
gledajući njihove rezultate prijašnjih utakmica i činjenicu da su bili bez zamjene, mislili smo da ćemo lako pobijediti. Naravno to se odmah odrazilo na rezultat – gubili smo 3:1!! Tu smo se uspjeli sabrat i počeli smo igrati sa više koncentracije i u obrani i u napadu. Napravili smo seriju 6:0! koja nam je osigurala pobjedu. Do kraja smo odigrali pametno i strpljivo te sačuvali prednost.

Image Hosted by ImageShack.us


Na kraju smo osvojili 7. mjesto od 12. čime mislim da možemo biti zadovoljni. Cilj nam je bio popraviti zone defense i mislim da smo u tome uspjeli. Najveću korist od ovog turnira su imale cure koje su igrale praktički sve poene dok nam se nije pridružila Andrea i svak im čast na tome. Cure zakon ste. Jedva čekam idući turnir…..

Dario

- 19:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.