Kupnja karata putem interneta - Brzog datiranja

petak , 28.12.2018.

Rezervacija i prodaja autobusnih karata










Click here: Kupnja karata putem interneta






Putem internetske stranice možete kupiti karte za sve relacije u unutarnjem prijevozu. Online kupovina je jedno novo iskustvo koje bi svatko od nas trebao doživjeti. Kupac je obvezan provjeriti mail 12 sati prije polaska kako bi saznao ima li promjena u voznom redu.



kupnja karata putem interneta

Zrakoplovna kompanija Emirates predstavila je 3D modele sjedala, postajući time prvi zrakoplovni prijevoznik koji je uveo web tehnologiju virtualne stvarnosti na svoju digitalnu platformu. U konačnici, cilj je u budućnosti omogućiti prodaju karata putem Interneta ne samo za brzobrodske linije, već i za sve ostale linije koje Jadrolinija održava u nacionalnoj plovidbi, kazao je Klanac. No, svi mi koji kupujemo putem interneta znamo da takav odabir trgovine zahtijeva određenu pozornost i poštivanje pravila kako bi kupnja bila sigurnija.



kupnja karata putem interneta

Kupnja povlaštenih parkirališnih karata putem interneta - U slučaju da želite izmijeniti parametre, kliknite na opciju Natrag, a u slučaju da to ne želite, kliknite na opciju Nastavi.



kupnja karata putem interneta

Dakle, samo prvi upis prava Autotroleja upis pokazne karte potrebno je napraviti na navedenim prodajnim mjestima, a kasnije se mjesečna karta može kupovati putem interneta. Kupnja je moguća sa svim Diners i gradskim DC RCC karticama, uključujući i prepaid karticu, pod uvjetom da je na prepaid kartici dovoljno uplaćenih sredstava za kupnju mjesečne karte. Karta kupljena na ovaj način u autobusu je dostupna nakon proteka 24 sata od on-line kupnje. Kako bi pokazna karta bila valjana potrebno je karticu prisloniti na validator u autobusima. Kupuje li kartu maloljetna osoba, njezin zakonski zastupnik kao potvrdu da je suglasan sa kupnjom, kod prve kupnje treba upisati svoj OIB. Kupovina mjesečnih karata na kioscima Korisnici pokaznih karata KD Autotrolej od veljače 2017. Riječ je o kioscima Tiska i iNovina gdje se, nakon provedenog testiranja, prodaju mjesečna prava za vožnju Autotrolejovim autobusima. Na kioscima Tiska i iNovina tako korisnici usluge javnog gradskog prijevoza, a koji već imaju izrađenu gradsku karticu, bilo da je riječ o RCC prepaid i companion ili TORPEDO kartici, mogu kupiti i upisati mjesečno pravo za vožnju. Postupak je vrlo jednostavan i brz, obzirom su kiosci opremljeni čitačima kartica, a za obavljenu uslugu biti će izdana potvrda i prateći račun kojima se dokazuje, kupovina i upis prava. Ovu mogućnost mogu koristiti sve kategorije korisnika koji koriste mjesečno pravo, odnosno radnici, osnovnoškolci, srednjoškolci, studenti i umirovljenici. Kupovina i upis godišnjih prava, nisu mogući na kioscima, već samo na prodajnim mjestima KD Autotrolej. Otvaranjem čak 101 novog prodajnog mjesta, točnije na 43 kioska Tiska i 58 kiosaka iNovina, omogućena je lakša i brža kupovina pokazne karte, a kiosci na kojima je ova usluga dostupna raspoređeni su ne samo na području Grada Rijeke, već i na području gradova i općina koje se nalaze na području jedinica lokalne samouprave na čijem području Autotrolej obavlja uslugu javnog gradskog prijevoza. Na ovaj način korisnici mjesečnih pokaznih karata više neće morati dolaziti na prodajna mjesta Autotroleja, već će svoju kartu moći kupiti na najbližem kiosku. Obzirom je riječ o vrlo zahtjevnom sustavu i velikom broju prodajnih mjesta, molimo sve korisnike za razumijevanje, ukoliko se na pojedinim kioscima pojave eventualni problemi pri kupovini mjesečnog prava. STANICA MATULJI TRG M.



E-pay - jednostavan način plaćanja roba i usluga putem interneta
Virtualno plaćanje Online trgovine koje danas postoje u Hrvatskoj i svijetu podržavaju različite sustave plaćanja. Ukoliko to ne dokaže, dužan je nadoplatiti punu cijenu vozne karte vozaču ili se karta smatra nevažeća te se gubi bilo kakvo pravo na povrat novaca uplaćenih za kartu. Od danas je putem Interneta moguće kupiti željezničke karte za sve relacije u unutarnjem prijevozu — objavili su iz HŽ Putničkog prijevoza. U slučaju da korisnik ne pristane nadoplatiti razliku cijene u gore navedenom slučaju, prijevoznik zadržava pravo onemogućiti korisniku pravo ulaska u vozilo. Ukoliko je putnik prilikom kupovine online karte odabrao neki od popusta, prilikom ulaska u vozilo dužan je dokazati da je pripadnik kategorije popusta koji je osoba odabrala. Kupnja karata u poslovnicama i preko Kontakt centra Croatia Airlinesa Svoju kartu možete rezervirati i kupiti u svakoj poslovnici Croatia Airlinesa ili prodajnih zastupnika u zemlji i inozemstvu, kao i preko Kontakt centra na broju 072 500 505 za pozive iz RH ili +385 1 6676 555. Države koje surađuju će izdvojiti jednako toliko, a privatni sektor 422 milijuna dodatnih sredstava. Novina je da parkirne karte više ne moraju biti istaknute na vozilima, već će redarima podaci o parkirnoj karti biti vidljivi na internetu na stranici. PayPal račun vezan je uz naš e-mail račun, pa je vrlo bitno čuvati korisničko ime i lozinku e-maila. Kupnja autobusne karte direktno kod vozača Još jedna mogućnost kupnje karte za autobus je obratiti se direktno vozaču. Karte se potom mogu rezervirati i kupiti jednostavnim unosom potrebnih podataka i platiti karticama American Express, Visa, MasterCard i Maestro. Povratne karte - dostupne su sljedeće povratne karte: 3.

[Zasebni stiki, zmenki Jaz-in-ti.si|Balkanske matorke|Zena trazi muskarca za brak svedska]






Oznake: kupnja, povlaštenih, parkirališnih, karata, putem, interneta

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.