< listopad, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

U.K.O.R. iliti unikatni klub obožavatelja Ramonesa je nevladina organizacija osnovana u Zagrebu godine 2006. Bavi se obožavanjem Ramonesa. Osnovan je iz puke iliti čiste dosade dviju strastvenih obožavateljica (rekli bismo fanatika) već spomenutih Ramonesa. Jednog dana na Trgu pod utjecajem kruškovca s mlijekom poželjele su upoznati istomišljenike.
«Želim nešto novo, nešto drugačije…»
«No shit!»
«Hajdemo osnovati klub!»
«Nadjenimo mu ime U.K.O.R.!»
I onda dođe Hrabren.
(Lec pritend det det ekšuuli hepnd! )



I ZATO SVI ZAINTERESIRANI POŠALJITE ove podatke :
Ime;prezime;mjesto i godina rođenja;e-mail
NA : zelim_ukor@net.hr uz naznaku «za prijave»

Linkovi

Blog.hr

Osnivači kluba:

Tonny Ramone
M.J. Ramone
Hree Hree Ramone

Posebni članovi (ministrice za komunikaciju s normalnima):

Peshy Ramone
Tatey Ramone

Članovi kluba:

Sheena Ramone
Roby Ramone

nedjelja, 15.10.2006.

Sretan rođendan M.J. Ramone!

Na današnji dan, 15. listopada, godine 1990. rodila se M.J. Ramone, djevojka koja će osnivanjem kluba U.K.O.R.!, zajedno s nekolicinom svojih prijatelja, zauvijek promijeniti povijest Rock 'n' Rolla u sličnoj mjeri kao što su to učinili i The Ramones, iako su oni to učinili svojom glazbom, a M.J. afirmacijom njihovog djela i širenje spoznaja o istom svim bivšim, sadašnjim i budućim fanovima Ramonesa.
Osim svojim zalaganjem u klubu U.K.O.R!, M.J. je i talentirana glumica (glumila je čak i u filmu, ali nemam pojma kako se zove), ali i filmska producentica (crtani film "Say hello to Rainbows" čiji je scenarij smislila, a u pripremi je i izrada), te je pristupila i audiciji za mjuzikl. Svjetski poznatu igru "Kupovanja boje" osmislila je upravo M.J., vjerovali ili ne, te se pri tome još jednom očituje njezina kreativnost i stvaralački talent.
Osim talentom, M.J. nas oduševljava naročito svojom vedrinom i bezbrižnošću, jednostavnošću i brzinom (sjećaš se onaj put kad si mi bježala s gitarom) i bubnjarskom tehnikom (N2TB) kao i svaki pravi Ramone, no i još mnogim dobrim stranama. Naročito mi se sviđa njezino razmišljanje i principi kojih se drži, posebno to što pored svoje intelektualne zrelosti zna kada treba ostati dijete i sa zanimanjem promatrati sve što nas okružuje, kada mnogi drugi to previde. Jedna od najljepših stvari koje činiš jest to što primjećuješ koliko jednostavne stvari mogu usrećiti druge i tebe i što ih ne zanemaruješ, nego promatraš i zanimaš se za njih. Zato su mi tvoja razmišljanja uvijek nadasve zanimljiva. Osim toga, čini mi se da čovjek ne može u tvom društvu biti žalostan ili potišten, ili ne znam kako da se izrazim, jer ne samo da zračiš vedrinom i radošću, nego je svjesno emitiraš prema svima, što me dovodi do zadnje stvari koju ću navesti, a to je da znaš biti prijateljica i znaš voljeti, što govori dovoljno samo po sebi pa je moja prva rođendanska želja da nikad ne prestaneš voljeti sve na način na koji to činiš, druga je da nikad ne odrasteš više nego li je potrebno i da se zbog odrastanja ne promijeniš, a posljednja želja ustvari ni nije želja, nego više sasvim sigurna konstatacija; bit ćeš profesionalna glumica, ako to uistinu želiš, a znaš da ćemo svi biti uz tebe kako bi to postigla.
Jako te volim i želim ti sretan rođendan

(nadam se da je ok, inače ne pišem ovakve stvari, jer mi ne idu, ali potrudio sam se ovoga puta;)

tvoj Hree Hree (i Naranča)



| Komentari (15) | Printaj | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.