20.08.2007. / ponedjeljak

Bla bla...

danas sam kupio novu gitaru!!!!! ELEKTRIČNU!!! kopija les paul (ne znam jel je ovo dobro napisano) Llijepa samo što se malo brzo žice olabave.Crno-smeđa je lijepa tanka lijepo zvući, Ma sva je prekrasna! Malo me bole prsti jer nisam naviko na metalne žice, ali ako netko poćinje preporućujem simply guitar knjigu i dvd iz algoritma i Jim Dunlop 1.14mm trzalicu. Dunlop je najbollji. nemam više kaj za pisat, aj bok.

- 18:31 - Komentari (30) - Isprintaj - #

07.08.2007. / utorak

Život mi nije pljuga!!!

danas sam se vratio iz duge uvale. Ovo je bila najbolja do sada! Imao sam super sotonističko društvo, mnogo zgodnih cura.....Jedna mi je upala u oko, kao i mnogim drugima. Samo su dvojica imali sreće. lik koji ima 11 godina iz onog sotonističkog društva mi je davao savjete. ja sam ih se držao i jedan od onih dvojice sam ja!!!!!! Jedan od savjeta je bio da cijelo vrijeme buljim u nju. To nas je poslije nekoliko dana dovelo na smješak, a danas na mahanje, i pitala me je idem li sljedeće godine u Uvalu. Odgovor je bio "Nadam se da da". Ona je rekla da će i ona ići i da jedva ćeka. Ja sam ju idiot zaboravio pitati ime, broj i msn!!! (btw. moj je retardirana_truba@hotmail.com) Imam joj nekoliko pjesama za posvetiti:
rocket queen:


nothing else matters:

foxy lady:


Patience:


Svi videi imaju svoje znaćenje, a možete ga vidjeti u naslovu.
tamo o Uvali smo se dizali u 07:00 i išli trčati oko 2km, onda snagu raditi i onda plivanje. I to sve prie doručka. Još treninzi...ali bio sam sretan kad sam skužio da sam smršo i ojaćao. Bilo je zakon!!!
Idem sad vježbati gitaru.

- 15:45 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>