Moj profil - Stvarne djevojke

srijeda , 26.12.2018.

Profil Mercator










Click here: Moj profil






Objašnjava kako možete prihvatiti li odbiti kolačiće koje poslužujemo i kako možete pronaći još informacija o kolačićima. Korištenje kolačića možete odbiti odabirom prikladnih postavki u vašem pregledniku, ali imajte na umu, ako to učinite, da nećete moći koristiti potpunu funkcionalnost ove digitalne platforme. OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA Ova Obavijest o kolačićima prikazuje kako mi, Philip Morris Zagreb d.



moj profil

Google Analytics, u vlasništvu Google, Inc. Svom korisničkom profilu možete pristupiti preko linka koji ćete dobiti u pozivu za anketu ili na našim stranicama. Korištenje kolačića možete odbiti odabirom prikladnih postavki u vašem pregledniku, ali imajte na umu, ako to učinite, da nećete moći koristiti potpunu funkcionalnost ove digitalne platforme.



moj profil

Profil Mercator - Savetujemo Vam da svoj korisnički profil redovno ažurirate.



moj profil

Kako da pristupim svojim profil podacima? Svom korisničkom profilu možete pristupiti preko linka koji ćete dobiti u pozivu za anketu ili na našim stranicama. Potrebno je da u okviru dela Pristup profil podacima u predviđeno polje unesete Vašu e-mail adresu sa kojom ste se učlanili na panel JaZnam i biće Vam poslata poruka sa trenutnim stanjem bodova, link za ažuriranje profil podataka, kao i Vaš regrutacijski link za učlanjenje prijatelja. Savetujemo Vam da svoj korisnički profil redovno ažurirate. Na taj način uvek ćemo raspolagati najnovijim podacima što može biti od presudnog značaja za realizaciju socio-demografskih analiza i izbor odgovarajućih ispitanika. Kako da se ulogujem, na kojoj stranici? Na web panelu JaZnam sva komunikacija se odvija putem elektronske pošte e-mail , dakle nema stranice na kojoj bi trebalo da se prijavljujete logujete. Ukoliko želite da učestvujete u anketi, potrebno je da otvorite link za anketu u pozivu koji ste dobili. Pozivi za ankete se šalju na e-mail slučajno odabranih ispitanika čiji profil podaci odgovaraju zahtevima istraživanja koja trenutno sprovodimo. Ako želite da pristupite svojim korisničkim podacima, možete to učiniti na stranicama u okviru dela Pristup profil podacima. Zašto je važan MOJ PROFIL, odnosno zašto vas zanima toliko stvari o meni? Vaši lični podaci su potrebni za socio-demografske analize pomoću kojih se biraju odgovarajući ispitanici za pojedina istraživanja. Što Vas bolje poznajemo, manje je verovatno da ćemo Vam slati pozive za ankete koje ne odgovaraju Vašem profilu. Svi lični podaci člana i odgovori na pitanja u anketi su poverljivi. Više informacija o zaštiti podataka možete pročitati na stranici.



USTAWIAMY MOJ PROFIL NA TIP AND DONATION
Kako da se ulogujem, na kojoj stranici? Kmalu pa tudi nad ugodnostmi in ponudbo pripravljeno posebej za vas. Imate li ciljano oglašavanje? Oni mogu uključivati podatke o IP adresi njihovog računala, tipu preglednika, rezoluciji ekrana, kao i neke podatke o ponašanju ili preferencijama, poput njihovih jezičnih preferencija ili o stranicama koje posjećuju i koliko dugo. Ukoliko želite da učestvujete u anketi, potrebno je da otvorite link za anketu u pozivu koji ste dobili. Kako da pristupim svojim profil podacima? Google Analytics usluga je mrežne analitike koju pruža Google. Savetujemo Vam da svoj korisnički profil redovno ažurirate. Če profila še niste ustvarili, lahko to storite v pičlih dveh minutah s na desni strani. Što Vas bolje poznajemo, manje je verovatno da ćemo Vam slati pozive za ankete koje ne odgovaraju Vašem profilu. Podaci koje kolačić stvara o vašem korištenju digitalne platforme uključujući vašu IP adresu prenose se i pohranjuju na Googleovim poslužiteljima u Sjedinjenim Američkim Državama. Za dostop uporabite vaš profil Mercator.

[Butiga oglasi poklanjamo|Najveći penis|Upoznaj žene iz hrvatske]






Oznake: Profil, mercator

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.