Zana snimila Dodirni mi kolena u novom aranžmanu - Brzog datiranja

subota , 22.12.2018.

Nedelja prođe Zoran Živanović Žika: Spremamo veliki povratak Olivera Mandića










Click here: Zana snimila Dodirni mi kolena u novom aranžmanu






Ali, njena ćerka je krenula njenim stopama. Likom i pesmom je ista majka. Publiku očekuje pravi letnji muzički događaj u ambijentu koji savršeno odgovara ovom senzibilitetu.



Zana snimila Dodirni mi kolena u novom aranžmanu

Van Halen više ne postoje - Dejv Li Rot želi da postane glumac, a Edi želi da nađe pevača koji bi otpevao već gotove pesme... Ja jednostavno nisam prosečna i ne umem to da budem. Jul 1985: Ivo Pogorelić održava koncert u Zagrebu.



Zana snimila Dodirni mi kolena u novom aranžmanu

Bila je muzička zvezda 60-tih, a danas Radmila Karaklajić izgleda ovako! - Jugoslovenske domaćice u velikom broju učestvuju u jednoj od prvih nagradnih igara u kojima se seckaju kartonski omoti deterdženta za veš.



Zana snimila Dodirni mi kolena u novom aranžmanu

Ubrzo dobijaju termin za snimanje u studiju VI Radio Beograda i tamo se upoznaju sa Marinom Tucaković. A u bendu su bili pore Žike, Radovana i Zane i gitarista Igor Jovanović, basista Bogdan Dragović i bubnjar Aleksandar Ivanov. Budući da ih odbijaju u PGP RTB-u, početkom jeseni 1980. Pesma ubrzo postaje hit. Beogradskoj publici se prvi put predstavljaju novembra 1980. Njega je objavio Jugoton 1982. Album je snimnjen u Torsbiju, u Švedskoj, a postavu benda su činili: pevačica Zana Nimani, klavijaturista Zoran Živanović, gitaristi Radovan Jovićević i Igor Jovanović, basista i prateći vokal Bogdan Dragović i bubnjar Pavle Nikolić. Takođe tu su i neke javne ličnostii, poput Boška Jakovljevića, Tamare Paunović, Olivera Mandića. U novom spotu pojavljuje se i Marina Tucaković, koja je i napisala tekst same pesme. Nedavno je Jelena podelila na društvenim mrežama snimak iz studija, na kojem je očigledno da je ekipa radila u odličnoj atmosferi. Za one koji su zaboravili tekst ove pesme, evo stihova da se podsete: DODIRNI MI KOLENA Hej, moja dušice, izbaci bubice iz svoje lepe, lude, plave glavice, ne budi dete obuci papuče, dodaj mi jastuče nežno me zagrli i ponašaj se prirodno. Skuvaj mi kafu, napravi sendvič lepo ugosti i zadovolji me. Hej, moja dušice, ostavi lutkice koje te jure i stalno ti dosađuju ne budi dete kupi mi haljine, srebrne lančiće crvene maline i kartu do Amerike. Znamo se skoro već deset dana daj mi svoj auto, i ključ od stana.



Tamara Milanovic (Dodirni mi kolena - Zana) - X Factor Adria - LIVE 1
Vozi Boeing 737, a na društvenim mrežama je omiljena. Glumica Branka Veselinović nedavno je gostovala u Australiji i odlučila da čist prihod sa turneje - u iznosu od 7,4 miliona starih dinara - pokloni distrofičarima. Njeno kraljevsko veličanstvo Jelena od Savoje rođena princeza Petrović-Njegoš , kraljica Italije, princeza Crne Gore, sahranjena je tajno prije nekoliko dana u marijanskom svetilištu Vikoforte. Ja sam za nastupe gde se jasno zna — pevač je na sceni, publika je ispred bine. Kolege komentarišu da je to zbog njegovog sportskog duha: Duško se proslavio i kao hokejaš kluba Vojvodina... U nedostatku novih pesama Gorana Bregovića, Jugoton odlučuje da objavi dve longplejke sastavljene od svih do sada objavljenih singl ploča Bijelog dugmeta... Lena Kovačević se 2016. Imamo mi i nesuglasice, razmirice, što je normalno, ali se na to čak i naši saradnici i prijatelji, više ni ne obaziru. Naš poznati šansonjer, nekada i sam uspešni fudbaler, Dragan Stojnić, dobio je zadatak da izabere jugoslovenski sportski podvig decenije.

[Dijaspora oglasi posao austrija|Gay price|Njuškalo osobni odnosi]






Oznake: Pevala, je, mi, a, onda, nestala, i, slomila, nam, srce

DODIRNI MI KOLJENA - Brzog datiranja

Dodirni mi kolena










Click here: DODIRNI MI KOLJENA






For your search query Zana Dodirni Mi Kolena Official Video MP3 we have found 1000000 songs matching your query but showing only top 10 results. Nakon što je 1986.



DODIRNI MI KOLJENA

Znamo se skoro vec deset dana, Daj mi svoj auto i kljuc od stana. Pjevala je u nekoliko mjuzikla, no nije se profesionalno posvetila pjevanju. Hej plavo nebo juri u stan, Zuti leptir mazi moj vrat, Jutro njise vjetar, dodirni mi koljena to bi bas voljela.



DODIRNI MI KOLJENA

Dodirni mi kolena - Navodno je odlučila da se nikad neće profesionalno baviti pjevanjem. Skuvaj mi kavu, napravi sendvic, Lijepo ugosti i zadovojli me.



DODIRNI MI KOLJENA

- C 40209 65, - ?@>1>@<>B0;0.  - # B51O 1K;> <=>3> 2@5<5=8. !LN70= ?>;>68;0 @C:C =0 :=> A>AB>O=8O «!;54>?KB0». !:>;L:> 2@5<5=8 >= C65 70=OB ?>8A:><.



ZANA - Dodirni mi kolena 2017
Hej plavo nebo juri u stan, Zuti leptir mazi moj vrat, Jutro njise vjetar, dodirni mi koljena to bi bas voljela. Hej moja dusice ostavi lutkice Koje te jure i stalno ti dosaduju, ne budi dite, Kupi mi haljine, srebrene lancice, Crvene maline i karu do Amerike. Skuvaj mi kavu, napravi sendvic, Lijepo ugosti i zadovojli me. Nakon što je 1986. Hej plavo nebo juri u stan, Zuti leptir mazi moj vrat, Jutro njise vjetar, dodirni mi koljena to bi bas voljela. Hej moja dusice ostavi lutkice Koje te jure i stalno ti dosaduju, ne budi dite, Kupi mi haljine, srebrene lancice, Crvene maline i karu do Amerike. Takođe je zabranjeno koristiti programe za djelimično ili kompletno kopiranje stranica Tekstovi. Hej moja dusice izbaci bubice Iz svoje lipe lude plave glavice, ne budi dite. First search results is from YouTube which will be first converted, afterwards the file can be downloaded but search results from other sources can be downloaded right away as an MP3 file without any conversion or forwarding. Hej, moja dušice izbaci bubice Iz svoje lipe lude plave glavice Ne budi dite, obuci papuče Ostani kod kuće Nježno me zagrli I ponašaj se prirodno Skuhaj mi kavu, napravi sendvič Lijepo ugosti i zadovolji me Hej, moja dušice ostavi lutkice Koje te jure i stalno ti dosađuju Ne budi dite, kupi mi haljine Srebrne lančiće Crvene maline I kartu do Amerike Znamo se skoro već deset dana Daj mi svoj auto i ključ od stana REF. Znamo se skoro vec deset dana, Daj mi svoj auto i kljuc od stana. Daleko najveću slavu stekla je pjesmom Dodirni mi koljena, koja se i dan danas sluša po raznim klubovima diljem bivše Jugoslavije.

[Hrvatski ljubavni oglasnik|Najgori horoskopski parovi|Dobre vode crna gora smjestaj]






Oznake: Dodirni, mi, Kolena

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.