[ Blog je zatvoren od 26.1.2008. Ne zaboravite na TV-forum, Forum o Zabranjenoj ljubavi te moj drugi blog! ] Ljubav i mržnja - TV-world #1 - Blog.hr

Ljubav i mržnja
[ # ]

Svijet zvijeri


Od kraja srpnja na meksičkim malim ekranima počelo je prikazivanje nove telenovele uspješnog Salvadora Mejie, uzbudljive priče o dva brata blizanca čiji se životi nakon mnogo godina razdvojenosti ponovno isprepliću. U glavnoj, dvostrukoj ulozi sapunice Mundo de Fieras nastupa popularni Cesar Evora, a kao mlada junakinja serije iskazala se atraktivna venezuelanska glumica Gaby Espino, Princesa u seriji Rebeca, kojoj je ova uloga ujedno i debi na meksičkoj televiziji. Osim Gaby Espino i Cesara Evore, koji je maestralno odglumio blizance Demiana i Gabriela, u glavnim ulogama nastupaju neke od najvećih zvijezda iz svijeta sapunica. Edith Gonzales prvi put u karijeri glumi negativku, a ostale televizijske zvijeri tumače i nama dobro poznate glumcie Michelle Vieth i Helena Rojo. Kao mladi junaci serije pojavljuju se Sebastian Rulli i Sara Maldonado, a ostale uloge tumače popularni Ernesto Laguardia, Azela Robinson i Rene Casados, između ostalih.

U središtu su radnje ove telenovele dva identična blizanca Gabriel i Demian, koji su razdvojeni odmah nakon rođenja i čiji su životi od tog trenutka krenuli u potpuno različitim smjerovima. Gabriel je odrastao okružen luksuzom i podrškom posvojitelja, a Demian napušten i gotovo uvijek na rubu gladi. Godine patnje s vremenom su ga pretvorile u ogorčenog i zlog muškarca koje ne preže ni od zločina, a kad bježeći od policije doživi nesreću i izgubi jednu nogu, Demian se pretvara u još okrutniju zvijer sposobnu uništiti sve koji mu stanu na put.
Premda je dugo godina oženjen povučenom i plahom Reginom, s kojom ima sina Juana Cristobala, Demian svojoj obitelji svakodnevno zagorčava život. A kad sazna da ima brata blizanca koji je odrastao u bogatstvu i kojem nikada ništa nije nedostajalo, Demian odluči da će mu uništenje naizgled sretnog Gabriela postati životni cilj. No, usprkos dojmovima, Gabrielov život je daleko od idile. Njegova prva supruga, majka prvorođenog sina Rogelija, teško se razboljela i umrla nedugo nakon poroda njihova drugog djeteta, kćeri Pauline. Mnogo godina kasnije, svladavši tugu zbog gubitka svoje voljene, Gabriel je oženio Joselyn, lijepu mladu ženu koja mu je u prvim skladnim godinama braka rodila sinčića Luisita.

No, tragična prometna nesreća koja je Joselyn stajala druge trudnoće potpuno ju je promijenila. Ogorčena Gabriela, kojeg krivi za gubitak drugog djeteta i ozljedu Luisita, Joselyn postaje frivolna i posesivna, a Gabrielu život zagorčava i njezina majka Miriam, okrutna žena bez savjesti koja se sa suprugom Clementeom doselila u kćerinu novu kuću. Usred napete atmosfere Clemente najavi dolazak svoje izvanbračne kćeri Miriangele, koja će se doseliti u Gabrielov dom kako bi radila kao Luisitova učiteljica. Bijesna na nezakonitu suprugovu kćer, Miriam će situaciju iskoristiti kako bi plemenitoj djevojci zagorčala život, a bezuvjetnu podršku u tome pružit će joj Joselyn i njezina kći iz prvog braka, Karen.
Osim što će se u nju zaljubiti Leonardo, sin služavke Candelarije, Mariangela će osvojiti i srce svog šefa, nesretnog Gabriela, koji će u prijateljstvu s njom naći bijeg od gorke svakodnevice, sve dok ne shvati da se u nju počinje zaljubljivati.
No, Mariangelin dolazak nije jedino što će uznemiriti obitelj. Dolores, sestra prvog Joselynina muža, izlazi iz zatvora nakon nepravedne osude za ubojstvo svog brata, a pod krinkom redovnice krije stravičnu tajnu iz prošlosti koja je odjednom isplivala na površinu kako bi pravda i osveta napokon bile izvršene...

Priča počinje životima blizanaca koji su rastavljeni odmah nakon rođenja. Imućna obitelj usvaja Gabriela, dok je Demian okružen siromaštvom i napuštenosti. Gabriel se prisjeća dijela svog života, naročito vremena kad je izgubio roditelje i kada se u njegovom životu pojavio Demian. Demian se također prisjeća svog života, života u siromaštvu te kako je morao nositi povez preko oka i protezu jer je izgubio nogu. Sjeća se kako je sreo Gabriela. Otada mu pokušava zagorčati život...
VAŽNO!!! U lijevom boxu, dolje, imate tjedni sadržaj telenovela, a osim Oluje, Vrtlareve kćeri i Zore, tu je i 'Ljubav i mržnja'.

09.02.2007. , petak, 19:09 [ Ovdje komentiraj (17) ] Posjeti forum

<< Arhiva >>

< veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Toliko vas je bilo od 15.05.2006!

10 najkomentiranijih postova

  • 01. Dora 2007. (83)
    02. Puna kuća (46)
    03. Zvjerinjak 'Zabranjene ljubavi' (39)
    04. Anin dvostruki život (38)
    05. Velike greške Običnih ljudi (36)
    06. Sam u kući (34)
    07. Juhuhu (33)
    08. One Tree Hill (32)
    08. Policijska patrola (32)
    09. Kosti (31)
    09. Will i Grace i Dadilja (31)
    10. Prvi radni dan (30)
    10. Lovci na natprirodno (30)

    TV-program


Blog kalendar