[ Blog je zatvoren od 26.1.2008. Ne zaboravite na TV-forum, Forum o Zabranjenoj ljubavi te moj drugi blog! ] One Tree Hill - TV-world #1 - Blog.hr

One Tree Hill
[ # ]

All you need is one


Kada je nakon punih pet godina ukinuta tinedžerska serija „Dawson's Creek“, mlađa se publika s razlogom zapitala hoće li i kada na malim ekranima moći vidjeti nešto slično, priču koja im predstavlja stvarne likove s kojima će se moći lakše poistovjetiti nego s, recimo, razmaženim bogatašima s Beverly Hillsa. I nije prošlo mnogo vremena otkako je studio Warner Bros počeo sa snimanjem i emitiranjem dramske teen serije „One Tree Hill“ koja je zbog izvrsne mješavine humora, drame i romantike odmah stekla obožavatelje. „One Tree Hill“ u Americi se emitira već četvrtu sezonu, a hrvatsko je gledateljstvo prati gotovo u stopu, odnosno čekamo četvrtu sezonu. Na radost brojnih tinejdžera koji i moj blog neprestano preplavljuju pitanjima o OTH, na program HRT-a uskoro stiže i nova sezona! U anketi na ovom blogu, u kategoriji za najbolju seriju, One Tree Hill je zauzela treće mjesto od mogućih osam, a u kategoriji najbolja TV špica četvrto mjesto od mogućih pet. Nominirani su bili i glavni glumci: Chad Michael Murray, koji u seriji tumači ulogu Lucasa, zauzeo je prvo mjesto od mogućih šest, dok je njegova kolegica Sophia Bush, koja u seriji tumači ulogu Brooke, zauzela drugo mjesto od mogućih sedam... Chiquite, agent CIA & ostali: uživajte!

Glavni akteri priče još su polubraća Lucas (Chad Michael Murray) i Nathan (James Lafferty) koji su se u drugoj sezoni napokon počeli ponašati poput braće, a ne kao neprijatelji kakvi su dotad bili. Nakon oštrih sukoba obojica su se nekako uspjela pomiriti s činjenicom da je njihov otac gradio život s jednim od njih, grubo ignorirajući onoga drugog. Bijes prema istome ocu postala je njihova neraskidiva veza. Lucas je napokon izjavio da voli Brooke (Sophia Bush), no ona se svejedno preselila u Kaliforniju. Haley (Bethany Joy Galeotti) se nikako nije htjela pomiriti s Nathanom, ali onda ga je iznenadila pojavivši se na njegovim vratima. Peyton (Hilarie Burton) je bila zbunjena ženom koja je tvrdila da joj je majka, no s vremenom će shvatiti koliko je, ustvari, malo znala.
Treća sezona počinje tri mjeseca nakon tih događaja, no usprkos tome što je prošlo dosta vremena, mnoga su pitanja ostala bez odgovora. Nathan mora odlučiti može li budućnost nadjačati rane iz prošlosti, a Haley se muči s tim kako uskladiti školu, ljubav i prijateljstvo. Brooke mora otkriti što doista osjeća prema Lucasu, a dolazak nove djevojke u njihovu školu svima je pomrsio planove. Osim što bude učinio sve kako bi postao novi gradonačelnik, Dan (Paul Johannson) će nastojati otkriti tko ga je pokušao ubiti.

Otkad postoje tinejdžerske serije poput „Beverly Hillsa“, javna je tajna da je velika većina glumaca podosta starija od likova koje glume. Slična je situacija bila i s „Tree Hillom“ u kojem je na početku jedino James Laffey (Nathan) zaista bio tinejdžer, ali i on je sam na kraju druge sezone već bio zašao u dvadesete.
No, s druge strane, za producente to nekad znači i veliki plus jer stariji glumci i glumice imaju priliku izlaziti, udavati se, rastajati, što automatski znači i veći publicitet. Takvu je priču za ovu seriju priskrbio nitko drugi do glavna zvijezda, Chad Michael Murray (Lucas), koji se 16. travnja 2005. oženio kolegicom Sophijom Bush (Brooke) da bi se nakon samo pet mjeseci razveli jer je Chad na setu upoznao mnogo mlađu, tada 17-godišnju Kenzie Dalton s kojom je i danas u vezi.

Ocjena: 5/5

14.01.2007. , nedjelja, 20:45 [ Ovdje komentiraj (32) ] Posjeti forum

<< Arhiva >>

< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Toliko vas je bilo od 15.05.2006!

10 najkomentiranijih postova

  • 01. Dora 2007. (83)
    02. Puna kuća (46)
    03. Zvjerinjak 'Zabranjene ljubavi' (39)
    04. Anin dvostruki život (38)
    05. Velike greške Običnih ljudi (36)
    06. Sam u kući (34)
    07. Juhuhu (33)
    08. One Tree Hill (32)
    08. Policijska patrola (32)
    09. Kosti (31)
    09. Will i Grace i Dadilja (31)
    10. Prvi radni dan (30)
    10. Lovci na natprirodno (30)

    TV-program


Blog kalendar