[ Blog je zatvoren od 26.1.2008. Ne zaboravite na TV-forum, Forum o Zabranjenoj ljubavi te moj drugi blog! ] Dvornikovi 2. - TV-world #1 - Blog.hr

Dvornikovi 2.
[ # ]

Prgava familija uzvraća udarac!

Najpoznatija hrvatska prgava familija Novu će godinu dočekati kod kuće. Ella, Danijela i Dino Dvornik, glavni protagonisti popularnog serijala koji se nakon Božića ponovno počeo prikazivati na RTL-u, odlučili su 2006. ispratiti u neradnom tonu.
„Bit ćemo, pretpostavljam, doma. Možda se zaletimo do Splita, uhvatiti malo sunca. Kako ove godine ne radim za doček, mislim da ću Novu godinu prespavati. Nije ni to loše za promjenu“, kaže Dino koji je sa suprugom i kćerkom Božić proveo u Zagrebu. Početak emitiranja reality-showa „Dvornikovi“ njegovim je neobičnim i luckastim akterima omogućio povratak u nekadašnji životni ritam neopterećen kamerama – Dino je potpuno koncentriran na novi album, Ella na školu i tinejdžerske probleme (razumijem te, Ella...), a Danijela i dalje vuče konce i pokušava držati stvari pod kontrolom. Splitski glazbenik prilično je škrt na riječima kad se otvori tema njegovog novog albuma koji bi se trebao pojaviti u javnosti kocem veljače.
-Album se radi i snima. Sad stvaram glazbu, a tekstove ću poslije. Dok ne bude sve kako treba. Snimam u studiju od prijatelja Skansija, a pomažu prijatelji glazbenici. Kad sve bude gotovo stvari ću miksati u Sloveniji. Na albumu će biti i nekih gostiju, ali neka to ostane tajna. Ne želim previše otkrivati dok sve ne bude gotovo – šturo će Dino iliti „omamljeni“ kojemu veliku potporu u njegovu glazbenom djelovanju daje supruga Danijela, za obitelj i prijatelje Dani. No, u obrnutom slučaju to, čini se, ide malo teže. U prvoj epizodi „Dvornikovih“ Dino je isprva izbjegao svečano predstavljanje Danijeline knjige „Dnevnik prgave familije“, izgubivši se u kvartu u potrazi za odbjeglim pudlom Asom, a kad se na koncu pojavio na revijalnom dijelu promocije, našao je suprugu u društvu njezina urednika. Tad je pak proradila ljubomora...

I dok u sljedećim epizodama možemo svjedočiti Dinovoj krizi srednjih godina, Danijela u društvu svojih prijateljica nema takvih problema i ludo se zabavlja. Dino juri po kvartu loveći svoju pudlicu, bori se s nesanicom, pokušava hipnozom izliječiti svoju ovisnost o nikotinu, snimiti nove pjesme, što je moguće više ignorirati Elline školske aktivnosti i družiti se sa svojim prijateljima, prisjećajući se starih dobrih vremena i pokušavajući neke od tih trenutaka oživjeti još jednom.
Ella u razgovoru s prijateljicama opisuje idealnog frajera, nastoji popraviti ocjene u školi, upoznaje roditelje s novim dečkom, koji joj je ostavio ljubavni ugriz, i pokušava "nažicati" skuter. A Danijela će se nakon neuspješnog pokušaja rješavanja viška kilograma odlučiti na liposukciju, što će Dina „usositi“ u kućanske poslove.

Sezona: 2
Epizode: 1,2/12
Utorak, 26.12.2006., 02.01.2007.
U početku bijaše blog. Zatim je stigao prvi hrvatski obiteljski TV-reality, da bi se jednoga dana Dino probudio s knjigom u rukama - Dnevnikom prgave familije koji je napisala novopečena književnica Dani.
Umjesto zajedničkog odlaska na službenu promociju, "omamljeni" se izgubio u kvartu, jureći za svojim odbjeglim pudlom Asom. Naravno, „opaljena“ je sama otišla na svečano predstavljanje knjige, a u pomoć joj je priskočio njezin urednik Simo. Za to vrijeme Dino je kod kuće u horizontali skupljao snagu za novu gažu. Odlazak na još jednu svirku i susret sa starim prijateljem Baučom probudio je brojne uspomene, ali i pošteno umorio prekaljene veterane funka. No Dino je po povratku u Zagreb ipak izvukao zadnje atome snage i uputio se na revijalni dio promocije Danijeline knjige. Svoju suprugu našao je u Siminom društvu, pa je proradila ljubomora...
Mirno poslijepodne u rezidenciji Dvornikovih prekida telefonski poziv prijateljice Maše, koja je unaprijed organizirala ženski izlazak. Nakon nekoliko sekundi uvjeravanja, Danijela pristaje pridružiti se Maši i Zrinki pa one zajedno kreću u ludi provod...

Što su radili dok je bila pauza „Dvornikovih“?
Glumački potencijali tate Dina nisu izašli na vidjelo za snimanja filma „Praznici u Bosni“ s Richardom Gereom u kojima se, usprkos najavama, nije uspio domoći uloge. Dino kaže kako uopće nije razočaran, kako producenti imaju pravo mijenjati ili izbacivati uloge... ali još uvijek nije saznao tko je dobio njegovu ulogu.
Obiteljska miljenica snimila je pilot za jednu humorističnu seriju od koje, nažalost, neće biti ništa. Uloga joj se, kaže, svidjela jer je u pitanju tip crnog humora... Btw. mama u seriji joj je trebala biti Arijana Čulina ('Cimmer Fraj')

Iz prve sezone nisam propustio niti jednu epizodu, a kod druge sezone odmah prvu epizodu sam propustio, nažalost =( i još vidim na RTL-u nema reprize... šmrc... ali drugu ne smijem propustiti! A što vi mislite?

Ocjena: 5/5

Rezultate ankete, za koju ste se stvarno potrudili da glasate, možete pogledati ovdje! (ili malo scrollajte prema dolje :))

01.01.2007. , ponedjeljak, 20:58 [ Ovdje komentiraj (14) ] Posjeti forum

<< Arhiva >>

< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Toliko vas je bilo od 15.05.2006!

10 najkomentiranijih postova

  • 01. Dora 2007. (83)
    02. Puna kuća (46)
    03. Zvjerinjak 'Zabranjene ljubavi' (39)
    04. Anin dvostruki život (38)
    05. Velike greške Običnih ljudi (36)
    06. Sam u kući (34)
    07. Juhuhu (33)
    08. One Tree Hill (32)
    08. Policijska patrola (32)
    09. Kosti (31)
    09. Will i Grace i Dadilja (31)
    10. Prvi radni dan (30)
    10. Lovci na natprirodno (30)

    TV-program


Blog kalendar