[ Blog je zatvoren od 26.1.2008. Ne zaboravite na TV-forum, Forum o Zabranjenoj ljubavi te moj drugi blog! ] Moja ekipa - TV-world #1 - Blog.hr

Moja ekipa
[ # ]

Radnja serija odvija se u lokalnom shopping-centru, točnije – u fast food restoranu...


Od subote, 30. rujna, na Novoj TV (oko 10:25 sati) prikazuje se još jedna nova serija. Riječ je o tinejdžerskoj seriji pod nazivom „Moja ekipa“ („Life on A Stick“, SAD, 2005.), čija prva sezona ima trinaest nastavaka. Prikazuju se dvije epizode odjednom. Redatelj je Victor Fresco.

Radnja ove tinejdžerske serije odvija se u lokalnom shopping-centru, točnije – u fast food restoranu „Yippee, Hot Dogs“. Za gospodina Huta (Maz Jobrani), koji je pravi tiranin, rade dvojica najboljih prijatelja, Laz (Zachary Knighton) i Fred (Charlie Finn). Imaju samo osamnaest godina, nedavno su maturirali i, prije nego što odluče čime će se baviti u životu, počinju raditi u restoranu brze hrane. Laz ima razdražljivu i ljutitu polusestru, šesnaestogodišnju Molly (Saige Thompson). Lazov otac Rick (Matthew Glave) i Mollyna majka Michelle (Amy Yasbeck) vole svoju djecu, ali najviše pažnje posvećuju ipak njihovom zajedničkom djetetu – slatkom, savršenom devetogodišnjaku Gusu (Frankie Ryan Manriquez). Laz je nedavno sreo i svoju srodnu dušu, djevojku svojih snova, simpatičnu i snažnu djevojku Lilly (Rachelle Lefevre ), koja se zaposlila kod njih u Yippe, Hot Dogs restoranu.

Laz je optimističan, ali neambiciozan te se dogovorio s dobronamjernim, ali površnim roditeljima da će nastaviti živjeti kod njih bez plaćanja računa. No, Laz zauzvrat mora paziti svoju polusestru Molly i pozitivnim utjecajem djelovati na nedruštvenu tinejdžericu. Rick i Michelle nadaju se da će Laz pomoći Molly, pogotovo kad je u pitanju dječak koji joj se jako sviđa – simpatičan i pošten Jasper (Ryan Belleville).

*Zachary Knighton (Laz):optimističan, ali neambiciozan tinejdžer koji je nedavno maturirao. Živi s ocem i maćehom te radi u fast foodu. Zachary je igrao u serijama „Zakon i Red„ i „Ed“ te u filmovima „The Prince And Me“, „The Pool“, „Cherry Falls“, „La Vie Nouvelle“, „The Mudge Boy“.
*Maz Jobrani (Gospodin Hut): Strogi vlasnik fast foof restorana „Yippe, Hot Dogs“, koji iz dana u dan zagorčava život Lazu, Fredu i Lilly. Jobrani je odrastao u San Franciscu, studirao politologiju i talijanski jezik na “Berkelyju“, ali ipak je prevladala njegova ljubav prema glumi. Nastupio je u serijama „24“, „NYPD Blue“, „Zakon i red“, „Without a Trace“. S Nicole Kidman i Seanom Pennom igrao je u filmu „Prevoditeljica“.
*Matthew Glave (Rick): Otac tinejdžera Laza, koji je uvijek kod kuće i koji sa suprugom Michelle (Amy Yasbeck) nastoji odgojiti djecu u novonastaloj obitelji. Nakon što je diplomirao na „Ohio Unirvesity“, Matthew započinje glumačku karijeru u epizodnim ulogama u serijama „Zakon u L.A.“, „Kafić uzdravlje“, „Rude Awakennings“. Također je glumio i u serijama „Hitna služba“, „Dosjei X“, „Will i Grace“, „Zapadno krilo“. Pojavljivao se u filmovima „Plump Fiction“, „Rock Star“ i „Corky Romano“.
*Amy Yasbeck (Michelle): Frizerka i prilično zbunjena majka, koja sa suprugom Rickom pokušava održati obitelj na okupu. Rođena u državi Ohio, studirala na Detroitu, a glumila u filmovima „Maska“, „Zgodna žena“, „Robin Hood: Muškarci u tajicama“, „Problem Child“. Sa suprugom Johnom Ritterom igrala je i u jednoj epizodi „Cosby Showa“.
*Rachelle Lefevre (Lilly): Djevojka u koju je Laz zaljubljen. Ona je djevojka njegovih snova, radi s njim u fast foodu i zajedno se pokušaju zabaviti, bez obzira na dosadan posao koji moraju obavljati. Rachelle je rođena u Montrealu, a njezina prva televizijska uloga bila je u seriji „Big Wolf On Campus“. Stigavši u Los Angeles, gostovala je u seriji „Čarobnice“ te glumila u filmovima „Ichabod: The Legend Of Sleeoy Hollow“, „See Jane Date“ i „Picking Up And Dropping Off“. Glumila je Ettu Place u filmu „The Legend Of Butch & Sundance“. Mladu glumicu pamtimo i po ulozi u filmu „Ispovjesti opasnog uma“, a bila je viđena i na kazališnim daskama u mjuziklima „Chicago“, „Taming Of The Shrew“ i „Evita“.
*Frankie Ryan Manriwquez (Gus): Devetogodišnjak, zajednički sin Michelle i Ricka, koji je savršen i neprestano svima dijeli savjete. Frankie je nastupao u epizodnim ulogama u seriji „Kralj Queensa“, a često je davao i glasove u Disneyevim crtanim filmovima („Higgly Town Heroes“).

10.10.2006. , utorak, 19:55 [ Ovdje komentiraj (7) ] Posjeti forum

<< Arhiva >>

< listopad, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Toliko vas je bilo od 15.05.2006!

10 najkomentiranijih postova

  • 01. Dora 2007. (83)
    02. Puna kuća (46)
    03. Zvjerinjak 'Zabranjene ljubavi' (39)
    04. Anin dvostruki život (38)
    05. Velike greške Običnih ljudi (36)
    06. Sam u kući (34)
    07. Juhuhu (33)
    08. One Tree Hill (32)
    08. Policijska patrola (32)
    09. Kosti (31)
    09. Will i Grace i Dadilja (31)
    10. Prvi radni dan (30)
    10. Lovci na natprirodno (30)

    TV-program


Blog kalendar