[ Blog je zatvoren od 26.1.2008. Ne zaboravite na TV-forum, Forum o Zabranjenoj ljubavi te moj drugi blog! ] Jesen na Novoj TV - TV-world #1 - Blog.hr

Jesen na Novoj TV
[ # ]

Petnaest emisija domaće produkcije, reality show, pet svjetskih hit-serija, odlične telenovele, novi Jamie Oliver, filmski blockbusteri...


Naša mala klinika: Treća sezona najgledanije hrvatske humoristične serije dolazi u još boljem i smješnijem izadnju. Poznatom liječničkom kolegiju pridružuje se i psihijatar i četa konobarica. Pomalo labilnog Bogu Moljku glumit će Filip Nola.
Cimer fraj: Prava humoristična bomba – urnebesni sitcom. Radnja se odvija u hotelu čiji je vlasnik zbunjeni Zuhra. Njegova žena Vlajina (Arijana Čulina) prava je oštrokondža, koja je od recepcionarke postala „direktorica“. Smotaniji od vlasnika je samo konobar Bosanac (Enis Bešlagić), još su tu i vrckava sobarica i koketna pjevačica. Serija će u glumačkom ansamblu donijeti i dodatna iznenađenja.
Zuhra Light Show: Manje priče, više smijeha u drugoj sezoni zabavnog showa; posebno težište bit će stavljeno na skečeve i igrane dijelove u kojima je najpoznatiji hrvatski humoristični dvojac – Zuhra i Hrvoje Kečkeš. Show će promovirati i hrvatske stand-up komičare, pa će kao stalni gosti emisiju obogatiti stand up comedy družina „Sve pet“, a za zvučnu kulisu brinut će kućni bend „Buchersi“.
Variety Show: Na velika vrata Nova TV vraća veliki glamurozni show, onakav kakav je prije deset godina vladao TV ekranima, a pratilo ga je 80 posto Hrvatske. Sadržaj visokobudžetne emisije bit će pjesma, ples, glamur i zvijezdani gosti te skečevi, humot i igrani dijelovi.
Dvoboj: To je format koji se već trideset godina vrlo uspješno prikazuje na svjetskim televizijama; monotematska emisija u kojoj dva suprotstavljena voditelja, Željko Rogošić i Tihomir Dujmović, biraju intrigantne teme i zastupaju svaki svoj stav: lijevo-desno, pro et contra. Svaki voditelj ima svog gosta te publiku s lijeve i desne strane, koja aktivno sudjeluje u emisiji.
U sridu: Magazin koji se ne boji ni jedne teme u trećoj sezoni vraća se s novom scenografijom te pojačanjem na klupi vox populija. Voditelji Saša Ćeramilac, Davor Dretar Drele i Vid Balog dobit će novi zamah s imitatorom Denisom Bašićem, aktualnim temama i zanimljivim gostima.
Kviskoteka: Najbolji i najpoznatiji kviz na ovim prostorima deset godina od posljednjeg emitiranja vraća se u novom izdanju: Kvisko, Lazo Goluža i Oliver Mlakar.
Istraga: Jedinstveni domaći format na našim televizijama, kriminalistički magazin koji je osvojio gledatelj, u drugoj sezoni vraća se s provjereno dobrom ekipom – voditeljem Robertom Valdecom, urednikom Andrejem Rorom, mr. kriminalistike Romeom Vrečkom, bioforenzičarkom Brankom Romer i autorima „rekonstrukcije“ Gordanom Stojićem i Ivanom Mandić.
Epicentar: Nakon kratke ljetne stanke, Mirjana Hrga vraća se nedjeljom u stari termin i dovodi središte društvenih tema u svoj studio, sa zanimljivim gostima i hrabrim temama.
Red Carpet: Najdugovječniji televizijski showbizz magazin i dalje je u poznatom terminu, ali osvježen i novim rubrikama – „Izjave tjedna“, „Navodno“, „RC ulazi u domove“ i dodatnim iznenađenjima.
Novac: Najuspješniji business-magazin u svom žanru urednika Gorana Jungvirta i voditelja Borisa Miševića vraća se u večernji termin s atraktivnim temama i rubrikama s područja gospodarstva.
Navigator: Jedinstvenu emisiju o nautici koju je, zahvaljujući atraktivnoj voditeljici Marti Žeguri, publika prihvatila u rekordnom roku, nastavljamo gledati u istom terminu.
Automotiv: U istom terminu pratit ćemo auto-moto magazin koji na nov i originalan način prati najzanimljivija i aktualna zbivanja u automobilističkoj branši.
VIP DJ: Glazbena emisija koja svaki dan, od ponedjeljka do petka te vikendom u noćnom terminu donosi inozemne i domaće videospotove, premijere i najveće hitove.
Topli obrok Jamieja Olivera: Najpoznatiji svjetski kuhar – Goli kuhar, postavio si je izazov života u novoj sezoni. Jamie će preuzeti brigu o 20.000 obroka koji se dnevno pripravljaju za školsku djecu u najzahtjevnijem dijelu Londona.
Žena iz snova: „Žena iz snova“ – ili, kako glasi u originalu, „The Bachelorette“ – novi je projekt Nove TV, rađen prema licenci „Warner Bros“, zamišljen kao romantični reality show koji prikazuje prave emocije muško-ženskih odnosa u stvarnim situacijama. Show je požeo golem uspjeh u SAD-u, gdje je postao gledaniji i od poznatih „Prijatelja“. Osim toga, s gotovo jednakim uspjehom, prikazivan je u zemljama Skandinavije i Australiji te u Francuskoj i Sloveniji.
Serije i filmovi: Uz najbolje svjetske serije, „Kućanice“, „Izgubljeni“, čije nove nastavke pratimo od rujna, Nova TV na popis dodaje još jednu – „Uvod u anatomiju“. Tu je i dugoočekivana treća sezona kultne serije „Dva metra pod zemljom“ te „Kuća na plaži“, dramska serija za mlade iz majstorske radionice nedavno preminulog Aarona Spellinga. Gledat ćemo i nove nastavke kultih serija kao što su „Will i Grace“, „Seinfeld“, „Svi vole Raymonda“, „JAG“, „Smallville“... Područje telenovela zauzet će ponovno odlični naslovi. Trenutačno ih gledamo nekoliko („Rebeca“, „Život na jezeru“ i „Vrtlareva kći“), a od ponedjeljka nam stiže hit-novela 2006. godine – „Zemlja strasti“ („Tierra de passiones“)
Za novu sezonu Nova TV je pripremila više od dvjesto premijetnih filmskih naslova, među kojima su „Kill Bill 1 i 2“, „Avijator“, „Mrak film 3“, „Dobar posao u Italiji“, „Bande New Yorka“, „Rock'n'Roll škola“, „Tomb Rider 2“, „Spy Kids 3D“, „Brokeback Mountain“ i mnogi drugi.

02.09.2006. , subota, 20:29 [ Ovdje komentiraj (7) ] Posjeti forum

<< Arhiva >>

< rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Toliko vas je bilo od 15.05.2006!

10 najkomentiranijih postova

  • 01. Dora 2007. (83)
    02. Puna kuća (46)
    03. Zvjerinjak 'Zabranjene ljubavi' (39)
    04. Anin dvostruki život (38)
    05. Velike greške Običnih ljudi (36)
    06. Sam u kući (34)
    07. Juhuhu (33)
    08. One Tree Hill (32)
    08. Policijska patrola (32)
    09. Kosti (31)
    09. Will i Grace i Dadilja (31)
    10. Prvi radni dan (30)
    10. Lovci na natprirodno (30)

    TV-program


Blog kalendar