Serije na tv-u

utorak, 10.04.2007.

NAVY CIS-NCIS

Specijalni istražiteljski tim u novoj sezoni vodi žena! Marku Harmonu nadređena postaje Lauren Holly u ulozi direkorice NAVY CISa. Treća sezona uspješne američke serije četvrtkom na Novoj TV.

Serija koja je nominirana za prestižnu nagradu Emmy te okrunjena s dvije prestižne nagrade u kategorijama najbolje serije i najbolje glazbe, zapažena je po specijalnim gostovanjima. U epizodnim ulogama NCISA-a pojavila su se mnoga zvučna imena; Sherilyn Fenn, Emilie de Ravin (Izgubljeni, Roswell, Gospodar Zvijeri), Adam Baldwin, Josh Holloway (Izgubljeni), Terry O'Quinn (Milenij, Izgubljeni), Julie Benz.

U trećoj sezoni " NCIS-a" specijalni tim dobio je žensko pojačanje. Specijalnom agentu Jethrou Gibbsu (Mark Harmon) i njegovom pomorskom kriminalnom istražnom servisu nadređena postaje Jenny Shepard (Lauren Holly). S novom je direktoricom, ovaj iskusni istražitelj s neortodoksnim, ali učinkovitim metodama, imao romantičnu prošlost što će dodatno zakomplicirati njihov poslovni odnos. NCIS-u se uz Jenny pridružila i nova agentica Ziva David (Cote de Pablo). Uzbudljive slučajeve i dalje propituje specijalni agent Anthony Dinozzo, bivši detektiv čiji su izoštreni instinkti rezultat rada na ulici. Članica tima, također je i otkačena forenzičarka Abby Sciuto (Pauley Perrette). Ekipi NCIS-a i dalje pomaže dr. Donald 'Ducky' Mallard (David McCallum), medicinski stručnjak i nepresušno vrelo znanja. Ovaj jedinstveni tim stručnjaka i u trećoj će sezoni serije putovati u najudaljenije krajeve svijeta u kojima je zločin povezan s postrojbama američke vojske.

10.04.2007. u 23:09 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



Listopad 2007 (1)
Kolovoz 2007 (2)
Lipanj 2007 (2)
Travanj 2007 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

blog powered by NOVA TV
DNEVNIK.hr
www.dnevnik.hr
www.blog.hr
www.forum.hr


raspored emitiranja ovih serija

24
prikazivanje nove(šeste) szone je krajem 2007
UVOD U ANATOMIJU
ponedeljkom oko 21:59
KUĆANICE
ponedeljkom oko 22:54
ČAROBNICE
nedjeljom oko 10:22
PUNA KUĆA
od ponedeljka do petka oko 16:50
DR. HOUSE
nedjeljom oko 22:20

Top 5 meni najboljih serija

1. 24
2. Uvod u anatomiju
3. Kućanice
4. Dr. House
5. Čarobnice