Tutto-Inter

subota, 15.04.2006.

263. DERBI

U prvom dvoboju 34. kola talijanskog prvenstva Milan je u gradskom dvoboju svladao Inter s 1:0. Strijelac jedinog gola bio je Kakha Kaladze u 70. minuti. Milan se tako primakao na četiri boda do vodećeg Juventusa, dok je Interu pobjegao na pet bodova.
Image Hosted by ImageShack.us
Mancinijeva momčad bila je nešto bolja u prvom dijelu, ali bez izrazitih prilika. Domaći su proigrali u nastavku, kada je prvo Kaka upropastio čisti zicer, ali je pet minuta kasnije gruzijski stoper matirao Cesara. Milan je praktički osigurao drugu poziciju i izravan plasman u iduću Ligu prvaka.

- 12:53 - Komentari (6) - Isprintaj - #

utorak, 11.04.2006.

Napad navijača

Frustrirani igrom voljenog kluba navijači Intera su svoje ne zadovoljstvo iskazali na ''najgori'' mogući način.U Nedjelju jutro tifosi Intera su igrače Intera dočekali u zračnoj luci te ih napali iz zasejde.Najgore su prošli Zanettiji.Cristian je završio krvave glave, Javijer u krevetu.Navijači, koji nisu dočekali onog kojeg trenutno najviše mrze (Adriano nije otputovao u Ascoli), razbježali su se u mrak.
Trener Roberto Mancini razmišlja o odlasku iz Intera.Sve u svemo ovo sve više postaje ''ukleti'' klub!!!
Image Hosted by ImageShack.us
Divljanje navijaca Intera

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

- 14:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 09.04.2006.

ASCOLI-INTER 1-2

Do još jedne pobijede u seriji A Inter je došao preko Ascolia.Iako je Ascoli poveo u 21. min iz jedanesterca.Inter je do rezultatata 1-1 također došao iz jedanesterca kojeg je izveo Cruz,koji je 4 min prije kraja zaradio drugi žuti karton radi ne slaganja sa sudčevom odlukom.Drugi pogodak Intera dijelo je Siniše Mihajlovića.Mihajlović je s 23 metra udaljenosti iz slobodnog udarca zatresao mrežu Ascolia.
Image Hosted by ImageShack.us
Sad se još čeka kako će odigrati gradski rival Milan,pa da vidimo koji će Inter biti na ljestvici.Trenutno je 2. s bodom prednosti ispred Milana i utakmicom više.
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

- 13:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 05.04.2006.

Zbogom liga prvaka

Villarreal - Inter 1:0 (0:0)
Villarreal. Stadion El Madrigal. Gledatelja: 24.000. Sudac: Kiros Vassaras (Grčka). Strijelac: 1:0 - Arruabarena (58). Prva utakmica 2:1 za Inter. bangheadbangburninmad

Villarreal
Viera - Javi Venta, Quique Alvarez, Pena, Arruabarrena - Senna, Tacchinardi, Riquelme, Sorin (od 78. Josico) - José Mari (od 78. Guille Franco), Forlan (od 90. Javi Calleja). Trener: Manuel Pellegrini.

Inter
Toldo - J. Zanetti, Samuel, Materazzi, Cordoba - Veron (od 85. Julio Cruz), Cambiasso, Stankovic, Figo (od 75. Mihajlović) - Adriano, Recoba (od 56. Martins). Trener: Roberto Mancini.

Plasmanom među četiri najbolje momčadi Starog kontinenta Žuta podmornica je ostvarila najveći uspjeh u povijesti. Prije dvije godine u svom prvom nastupu u nekom od europskih kupova stigli su do polufinala Kupa UEFA-e. Ove sezone napravili su još veći podvig - u prvom nastupu u Ligi prvaka izborili su plasman među četiri najbolje momčadi.

Španjolci su u uzvratu potpuno nadigrali goste - prošli su zbog gola u gostima, iako su zaslužili uvjerljiviji trijumf. Inter, koji niti ove sezone neće osvojiti ništa veliko ni važno, za 90 minuta gotovo da nije stvorio pravu šansu. Daleko najbolji čovjek na travnjaku bio je domaći playmaker Juan Roman Riquelme.

Sjajni Argentinac majstorski je dirigirao igrom Villarreala, a u 58. je minuti i asistirao za presudni zgoditak.Njegov ubačaj iz slobodnog udarca u mrežu je glavom poslao ArruabarenaImage Hosted by ImageShack.us. Taj stoper zabio je i odlučujući pogodak u osmini finala protiv Pršinih Rangersa. I prije i poslije gola Španjolci su bili kudikamo opasniji.

Image Hosted by ImageShack.us
Tuga ti i ja!!!Image Hosted by ImageShack.us

No, raspoložen je na vratima bio Francesco Toldo, koji je u nekoliko navrata odlično obranio udarce Riquelmea, Forlana i Jose Marija te je najzaslužniji što je El Madrigal drhtao do isteka 94. minute. Villarreal će se za finale boriti protiv Arsenala ili Juventusa.

- 12:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 02.04.2006.

Inter-Messina

Evo prošlo je još jedno kolko serie A.Inter je očekivano ''razbio'' Messinu.Već u 26. minuti Inter je vodio 3:0. Prvi gol za Inter je postigao Solari u 15. minuti.No Inter nije stavao Martins u 19. minuti po 2. put zatresao mrežu Storaria.Solari je svoju odličnu igru ponovo okrunio pogodkom u 26. minuti.

Image Hosted by ImageShack.us

Do kraja se rezultat nije mijenjao Inter je bio bolji u svim segmentim igre.Treba jos spomenuti da je gradski rival izgubio.Inter sad zaostaje za gradskim rivalom samo 2 boda nadam se da ce Milan do kraja sezone Milan napraviti koj 1 ''kiks'' i da ce Inter preuzeti 2. poziciju
partywave

- 13:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #