Dana iz Beograda - Susret s djevojkom

srijeda , 26.12.2018.

GRČKA OSTRVA AVIONOM










Click here: Dana iz Beograda






Slobodno vreme za kupanje i sunčanje... Ovaj vinogradarski kraj je poznat po izuzetno kvalitetnom vinu. Pogledajte predstavu na letnjoj pozornici, odajte poštu Džonu Lenonu, posetite idilični restoran pored vode The Loeb Boathouse ili jednostavno lezite na poljanu zajedno sa hiljadama Njujorčana i onih koji se tako osećaju.



Dana iz Beograda

U okviru hotela se nalazi tehnički opremljena konferencijska sala. Nastavak puta preko Negotina i dolazak u selo Rajac i poseta Rajačkim pimnicama.



Dana iz Beograda

Arifi: Izjave iz Beograda u suprotnosti sa duhom dijaloga - Probajte autentičnu pastu u Little Italy i odmorite u Central Parku, najpoznatijoj urbanoj oazi na svetu.



Dana iz Beograda

Programer Beograd Imas li malo vremena da razmenim po koju rec? Pozovi me, ja cu ti reci o sebi sve sto te zanima. Ubucila sam se nesto poslednjih godina ali mislim da ti to nece smetati. Bolje da ljulja nego da zulja, jel tako? Hajde pozuri, cekam poziv. Jel ti se dopada moja guza? Voleo bi da je trpas verovatno. Volela bih I ja, dugo nije primila nijednog. Ako si mlad, zgodan, sarmantan I galantan, javi mi se i pricaj koliko si ovakvih guza pojebao do sada I sta bi sve radio mojoj. Da li voliš debeljuce? Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i Vip mreza 060 i 061.



Elemental- Iz dana u dan [tekst]
Na pravom ste mestu! Nisam joj još rekao da je Sandra nestala. The Empire State Building čeka na vas dan i noć. Pozorište Verdi je udaljeno 500 metara. Prolazi se pored Smederevske tvrđave, građene u periodu 1428 — 1439. Muzeji Muzeji predstavljaju nešto čime se građani Beča ponose i oni su jedan od najznačajnijih obeležja ovog grada. Aerodrom Wien Flughafen, 1300 Schwechat Na samo 18 km od Beča smešten je aerodrom kojim godišnje prođe skoro 22 miliona putnika. Ovaj vinogradarski kraj je poznat po izuzetno kvalitetnom vinu. IZLET II: KLADOVO — VRATNA — RAJAČKE PIMNICE — KLADOVO 7h Dolazak u selo Vratna i obilazak tri najviša prirodna kamena mosta u Evropi, koji se nalaze nad istoimenom rekom. Pandorf Jedan od najopremljenijih shopping centara u Evropi Vam je nikad bliži! Doručak je na kontinentalni na bazi švedskog stola. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene — cene mogu biti više.

[HOT CHAT HR|Kutak za odrasle|Moj vip ispis poziva]






Oznake: Grčka, OSTRVA, avionom

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.