subota, 13.01.2007.

Njegov put do zvijezda

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Saša Matić, mladi pjevač koji se munjevitom brzinom probio do zvijezda isključivo odličnim glasom i dobrim pesmama, jedan je od omiljenih na estradi. Ne postoji osoba koja je ikada osporila njegove vokalne i muzičke kvalitete, a iako je veoma mlad može da se pohvali najvećim bogatsvom – ima mnogo prijatelja i divnu porodicu. Ostvario je neke snove, a svoju životnu priču započinje ovako:
       -Rođen sam 26. aprila 1978. godine u Drvaru. Tamo sam živeo sa bratom blizancem Dejanom, mamom Dragicom i tatom Zoranom, sve dok nismo došli u Beograd. I onda je sve počelo. Pošao sam u muzičku školu, odsek klavir. Završio sam nižu i srednju muzičku školu u Zemunu, a na Akademiju nisam hteo, iako sam mogao. U to vreme bio sam vanserijski talanat. Čak sam u šestom razredu muzičke škole proglašen za najbolju interpretaciju izvedenog ispitnog programa u muzičkoj školi «Kosta Manojlović». Na gradskom takmičenju u Beogradu osvojio sam drugo mesto... Ali po prirodi sam kampanjac, pa sam se za sve pripremao u minut do dvanaest. Od malena sam slušao zabavnjake i narodnjake, uvek išao na sve koncerte, bilo to u Drvaru ili Beogradu, od Riblje čorbe do Halida Bešlića.
       Premda je odrastao u rok en rol generaciji, Saša je od malih nogu voleo narodnu muziku. Seća se prve pesme koju je odsvirao i otpevao...
       -Kada sam bio klinac, bila je aktuelna pesma «Pozdravi je pozdarvi» od Miroslava Ilića. To je jedna od prvih pesama koju sam «skinuo» na harmonici koju sam dobio od bake na poklon. Bila je to mala ruska harmonika koja je imala samo 16 basova. Druga pesma je bila «Druže Tito, mi ti se kunemo», ipak sam ja iz Drvara, ha, ha, ha! Od početka sam furao narodnjake. Tada su sve pesme bile hitovi, i zabavne i narodne, sve sam ih voleo. I sada u mojim pesmama ima i pop zvuka. Možda ja ubacim više narodnjačkih trilera, ali sebe ne mogu da svrstam ni u klasičnog narodnjaka ni u klasičnog zabavnjaka.

Ako je trazite

Pa sve do jutra neka se svira
vasa me pesma do bola dira
ja placam svima, tocite vina
danas je ona dobila sina

Ako je trazite
drugovi sviraci
DUŠU MI OTVORITE
TU ĆETE JE NAĆI

Punite casu samo do pola
jer u njoj ima vec pola bola
ja nocas placam, neka se toci
to crno vino ko njene oci


- 17:47 - Komentari (45) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 08.01.2007.

OPET NEKI EROR !


Ovo što se dešava u zadnje vrijeme sa blogovima nije normalno. Očito neki ljudi neznaju šta im je posao. Pa se ovim putem ja u njihovo ime ispričavam to što su mi sjebali blog na sve načine. Uskoro ću sve probati riješiti da vratim na normalnu. Do tad budite mi strpljivi. :))

- 10:50 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 01.01.2007.

Kratak osvrt na 2006

Prvo bio želio još jednom čestitati svima Novu godinu i sve ostalo.......2006 godina bila je vrlo važna u mom životu, desilo se mnoštvo stvari, ali to su ipak privatne stvari i sumnjam da bi nekoga to zanimalo. Ali zato možemo uvijek popričati o nečem drugom. Npr. glazbi, izašlo je mnogo albuma, mnogo hitova na njima, feštalo se na sve strane uz dobru glazbu :-). i tako dalje i tako dalje. već po običaju znate da baš nemam previše vremena za pisanje ali ako u kom slučaju želite da popričamo možemo se naći na kavi (čaju :-)).

Pošto je 2007 tek počela nema baš previše dogodovština ali zato ima par albuma koji su izašli na staru godinu. Preporučujem da downloadate Nino 2007, Neda Ukraden 2007, Crni 2007 ...... Za ostale albume posjetite WWW.FOLKOTEKA.COM ili YUCAFE.COM

i po mojem starom običaju evo jedna pjesmica:

Olako si pogazila što mi obeća
odrekla se svega svetog moga imena
posle tebe k'o da me je sudba proklela
vezala mi obe ruke za vek vekova.

ZBOG TEBE ĆU OSTARITI PRERANO
PROPITI SE SIGURNO, MOJA NEVERO
ZBOG TEBE ĆU OSTARITI PRERANO
MLAD UMRETI SIGURNO, HEJ NEVERO

Moja sreća sada luta kao skitnica
jer je tvoja ljubav bila ptica selica
ti si mene ostavila izneverila
osudila na samoću na vek vekova.

P.S. VOLITE DRUGE cerek, LJUBITE DRUGE kiss, POPIJTE PIĆE SA PRIJATELJIMA party, JEDITE ZDRAVO njami, BUDITE COOL cool, i ako pušite ostavite se cigareta smokin !!!

ako shvatite da ste pogriješili učinite ovo headbang - pomažee rofl


- 21:54 - Komentari (9) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.