Sumrak saga online sa prevodom - Susret s djevojkom

utorak , 25.12.2018.

filmovi online sa prevodom










Click here: Sumrak saga online sa prevodom






Edvard se divi njenoj lepoti, snazi i nesvakidašnjoj samokontroli koji retko koje vampirsko biće ima... Njezina želja da pod svaku cijenu bude s njime potiče je da poduzima sve veće rizike, uključujući i brze vožnje motociklom.



sumrak saga online sa prevodom

Naime vampir Irina veruje da dete poput Renesmee može osporiti moć i značaj Volturija, te preduzima sve što joj je u moći da uništi potencijalnu pretnju! U romanu Sumrak saga: Mladi mjesec, drugome poglavlju iznimno uspješne serije romana Stephenie Meyer, ljubav između smrtnice i vampira prelazi na novu razinu kada Bella Swan Kristen Stewart sudbinu stavlja na kušnju kako bi vidjela svoju vampirsku ljubav, Edwarda Cullena Robert Pattison.



sumrak saga online sa prevodom

Sumrak saga : Mladi mjesec (2009) - Dok se matura priblizava, Bella se suocava sa najvaznijom odlukom u svom zivotu.



sumrak saga online sa prevodom

Izvor: Poslednji nastavak Sumrak sage rasvetliće najveće misterije ove priče koja je postala kultna milionima tinejdžera širom sveta... Bela je postala majka i živi svoj novi život kao vampir.. Edvard se divi njenoj lepoti, snazi i nesvakidašnjoj samokontroli koji retko koje vampirsko biće ima... Ali, posle rođenja njihove ćerke, Renesme, porodica Kalen okuplja ostale članove njihove rase kako bi zaštitili dete, kome preti potencijalna opasnost i koja ih dovodi u sukob sa Volturima. I to je malo reći. Ja sam gledala svaki dio barem 3 puta. Nikad mi ne dosadi. Prijevod je super , svaka čast adminu koji je preveo ovaj film. Baš bih voljela da ovo nije zadnji dio ali nažalost jeste. Kristen , Robert i Mackenzie su odlični glumci. Svi su dobro glumili u ovom filmu ali najviše se potrudila Kristen Bella Swan. Sve pohvale ovom filmu.



Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (Twilight saga: Breaking Dawn - part 1) - český trailer 2
Izvor: Poslednji nastavak Sumrak sage rasvetliće najveće misterije ove priče koja je postala kultna milionima tinejdžera širom sveta... Ova ljubavna priča prati djevojku i njenog momka vampira dok pokušavaju ostvariti što normalniju vezu, unatoč nenormalnim okolnostima. Kako se njih dvoje krenu zbližavati, ona počinje otkrivati njegovu mračnu tajnu — on je vampir. Ali, posle rođenja njihove ćerke, Renesme, porodica Kalen okuplja ostale članove njihove rase kako bi zaštitili dete, kome preti potencijalna opasnost i koja ih dovodi u sukob sa Volturima. Dete koje čekaju predstavlja pretnju kako za vukodlake tako i za vampire. Kada sama odluta na livadu, Bella se nađe licem u lice s ubojitim napadačem. Bellino ledeno srce postepeno otapa prijateljstvo s Jacobom koji i sam čuva nadnaravnu tajnu. Ipak, uskoro će njihovo dete biti meta nove pretnje. A šta će učiniti kada Loren Edi Gategi i Džejms Kem Džigonde , smrtni neprijatelji porodice Kalen, dođu u grad tražeći Belu? Kako se njihova strast rasplamsava, da li će Edward uspeti da se odupre svojim prirodnim porivima, i da li će moći da zaštiti Bellu od njegovih članova porodice kada dođu po nju? Onda je upoznala misterioznog i ocaravajuce lepog Edvarda Kalena Robert Petinson , decka kakvog nikada ranije nije srela.

[Ljubavni kontakti hrvatska|Iskrica zene online|ARDUINO ZA POČETNIKE]






Oznake: filmovi, online, sa, prevodom

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.