red NOFX-biografija na hrvatskom - ..:::TROGIR PUNX:::.. - Blog.hr

..:::TROGIR PUNX:::..

01.09.2005., četvrtak

NOFX-biografija na hrvatskom

Melvin i jedan njegov prijatelj su trazili basista i odlucili su uzet fat mike. Nakon prve probe promjenili su bunjara, dosa je Eric koji je jos i danas u nofxima. E da ime benda.......kladim se da pola vas nezna sta ta kratica znaci.....zapravo nazvali su se po jednom oldschool HC bendu koji se zva Negative FX koji je snimija jedan album i onda se raspa. Prvi nastup su imali u klubu Cathay de grande. Nedugo nakon tog kocetra Steve(gitara) odlazi iz benda i ostaje ih samo troje. Posto je Melvin jedva zna svirat gitaru a kamoli jos da i pjeva, Mike je postao glavni vokal. Nakon sto su snimili prvi demo ljudi su ih poceli zvat iz raznih gradova da dodu svirat kod njih, i tako je doslo do prve turneje...gradovi: Reno, Portland, Ashland i Oregon. Na sljedecu turneju su otisli bez Ericka koji se preselija u Santa Barbaru (Sram ga bilo....) pa ga je zamjenio Scott.
Nakon nekog vremena Scott se je preselia u San Diego pa su nasli novog bunjara koji se je zva hmm.....Scott!
Kasnije su uzeli i pjevaca Davea Allena. Nakon turneje po zimi 1985 Mike se je preselio u San Francisco zbog škole, a Dave, koji im nije bio pjevac ni dva mjeseca, poginuo je u automobilskoj nesreci. Scott, bubnjar isto odlazi iz benda. Melvin se je preselio u Santa Barbaru i ponovo su uzeli u bend Erick( Opet stari trio sa pocetka). Uzeli su i Davea, gitaristu iz Rat Packa. No naravno kako ti i uvijek je sa nofxima, neko sranje se dogodilo i Dave je otiso iz benda. Uzeli su Steve da im svira drugu gitaru i sa njim su snimili S & M airlines. Kasnije su jos snimili i Ribbed sa njim. No zasto bi nesto bilo dobro kad moze biti jos losije? Da naravno Scott odlazi iz benda.... I naravno opet im je treba gitarista.
E da sad ide ono najbolje, najime nisu se mogli odlucit izmedu dva gitarista, Kevina koji je imo tetovazu od nofxa i to je njima bilo super, no Aaron je svirao super gitaru i jos je znao cak i trubu svirat. No problem je bio taj sto su u bendu vec bila dva Ericka i kad bi dodali Aarona bilo bi brezbunjujuce; wtf??? Don't get it.........ali dobro da bi rijesili stvar preksrtili su ga u El Hefe. I to bi bilo uglavnom to, dalje nista zanimljivo samo hrpa odlicnih albuma i puno turneja........eto vec sciraju 21 godina al izgleda da im jos nije dosta.............Evo vam i lista svih albuma kako su izlazili:
- Maximum rock'n'roll (1984)
- Liberal animation (1988)
- S & M airlines (1991)
- Ribbed (1991)
- The longest line (1992)
- White trash, two heebs, and a bean (1992)
- Punk on drublic (1994)
- Fuck the kids (1996)
- Heavy petting zoo (1996)
- So long and thanks for all the shoes (1998)
- Pump up the valuum (2000)
- Surfer (2001)
- 45 or 46 songs that weren't enough good to go on our other records (2002)
- War on errorism (2003)
- Greates songs ever written (by us) (2004)

- 12:08 - Gukni golube! (11) - ne trosi tintu za sranja!! - #

<< Arhiva >>

< rujan, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off


Free Image Hosting at www.ImageShack.us moja najdraza zvijer...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

DI SEREN(osim na wc-u):

STA SLUSAM:

NIŠTA



ovo sranj vam pokazuje koji ste posjetitelj na ovom jebenom blogu:Free Website Counter
Free Website Counter