Moj prvi put - Šibenik

subota , 15.12.2018.

Moj prvi put - nedavno










Dating Site: Moj prvi put






Tri puta sam htela da mu javim i otkažem, ali znala sam da jednom moram da se opustim. Na chatu sam našla tipa koji je pristao da dođe. A i ja sam zavolela kurac.



moj prvi put

Ostao je ruž na njegovim mudima kad sam ga poljubila. Bio je mrak u hodniku, a iz dnevne sobe je bila samo svetlost televizora. Na chatu sam našla tipa koji je pristao da dođe.



moj prvi put

Moj prvi put - nedavno - Popila sam tri rakije da se umirim, svesna da nema nazad.



moj prvi put

U pocetku sam nabavila tangice i suknjicu, obukla bi ih i uzivala. Ali bez perike i ostale full opreme nisam ulazila u ozbiljnije priče. I nedavno, nabavim haltere, suknjice, periku, masku, rukavice. Prvi put se prvi i priv />Osećala sam se kao neko drugi, kao zena. I čim sam se prvi osetila, želela moj da to i budem — necija riba, nečija žena, da me neko tuca, put mu pušim, da mi govori kako sam njegova slatka kurvica i droljica. Da, želela sam da budem nečija. Na chatu sam našla tipa koji je pristao da dođe. Bilo ih je više, ali sam odabrala najkulturnijeg. Ali kada prvk je rekao da mu je kurac 19 cm, znala sam da neću moći da ga primim. Hoću neki mali prvi put. Ipak, misao o njegovoj kurčini me opsedala i palila. Napisala sam mu da dođe, uđe u stan, ja ga sačekam u hodniku, skockana, kleknem, i popušim mu. Popila sam tri rakije da se umirim, svesna da nema nazad. Tri puta sam htela da mu javim i otkažem, ali znala sam da jednom moram da se opustim. Bio je mrak u hodniku, a iz dnevne sobe je bila samo svetlost pyt />Zaključala sam vrata i spustila se na kolena. Polako sam mu otkopčala šlic. Dok sam to moj, osetila sam kako mu se diže. Uhvatila sam ga rukom i izvadila. Prvi put sam držala tuđi kurac u rukama. Nežno sam ga put, a potom poljubila. Ostao je ruž na njegovim mudima kad sam ga poljubila. Iako je bio mrak, mon sam to. Ta nabrekla kurčina je bila ogromna. Oblizivala sam ga i pusila, nezno ga rukama držala i povremeno pogledala u lice mog prvog tipa. Odjednom, pustio je topli mlaz u moja usta, a ja sam ga izvadila i i stavila njegov glavić na moje usne. Drugom rukom sam mu držala muda i mazila. Nastavila sam da mu pušim i iscedila svaku kap, onda ga poljubila u glavić, vratila ga u gaće i zakovčala šlic. Rekao mi je da je bilo savršeno, kad sam mu otvorila vrata. Od tad, još dva puta sam mu popušila, a jednom, kad nađem nekog tipa sa manjom alatkom, da me razradi, sigurno ću mu dati i da me nežno potuca. A i ja sam zavolela kurac.



MOJ PRVI SEX
Bio je mrak u hodniku, a iz dnevne sobe je bila samo svetlost televizora. Nežno sam ga oblizala, a potom poljubila. Ipak, misao o njegovoj kurčini me opsedala i palila. Rekao mi je da je bilo savršeno, kad sam mu otvorila vrata. Polako sam mu otkopčala šlic.

[Brojevi kurvi u zagrebu|Muskarac trazi muskarca zagreb|Hr plavi oglasnik]






Oznake: moj, prvi, put, &, nedavno

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.