Telekom kupuje kablovske operatere - Susretit će se u sredini

utorak , 25.12.2018.

Premijera savršena, ali Radnički će tek pokazati koliko je opasan?










Click here: Telekom kupuje kablovske operatere






I situacija sa 3G mrežom je bila slična. Tako će u zdravstvu, na primer, lekaru u ordinaciji biti omogućeno da na daljinu očitava vitalne funkcije svog pacijenta putem narukvice sa senzorom koju on kod kuće nosi na ruci...



Telekom kupuje kablovske operatere

Bez IoT mreže nema digitalne transformacije u punom smislu. U BiH i Crnoj Gori radi na preuzimanju Pinka, u Sloveniji Pop TV-a, dok je u Srbiji vlasnik vodećeg kablovskog operatera SBB, N1 televizije, Sport kluba i Granda. Na panelu 'Restrukturiranje medijskog tržišta' Weekend Media Festival okupit će ključne ljude iz regije kako bi nam objasnili i približili što se i zašto događa u preslagivanju medijske scene, što to znači za potrošače i daljnji razvoj medija. Ona je bila spremna još 2000, ali je zbog velike cene mobilnih telefona koji podržavju tu uslugu, 3G punu ekspanziju doživela tek u poslednje tri godine.



Telekom kupuje kablovske operatere

“Telekom” nudi HD televiziju po ceni od 400 dinara mesečno - Visoka rezolucija omogućava da vidite i bore na licu Lučić kaže da pitanje infrastrukture počinje da gubi na značaju dolaskom tehnološke revolucije koja postaje glavni konkurent. Tokom proteklih pet godina na ime dividendi, uključujući i aktuelnu isplatu, isplatili smo više od 450 miliona evra, a investirali više od 600 miliona evra u infrastrukturu, IT sisteme...



Telekom kupuje kablovske operatere

Niz preslaganja i akvizicija koje su počele da se odigravaju od poslednjeg , značajno su promenile izgled medijske scene u celom regionu. Paralelno s globalnim promenama medijskog tržišta menja se i regionalno, i upravo imamo priliku da svedočimo možda najvećim promenama koje bi mogle da restruktuiraju celo ovdašnje medijsko tržište. Među spajanjima, saradnjama i preuzimanjima, najviše se ističe niz akvizicija američkog fonda KKR, vlasnika N1 televizije, koji bi svom portfelju u Hrvatskoj uskoro mogao dodati i Novu TV. U BiH i Crnoj Gori radi na preuzimanju Pinka, u Sloveniji Pop TV-a, dok je u Srbiji vlasnik vodećeg kablovskog operatera SBB, N1 televizije, Sport kluba i Granda. Kupovinom televizija širom regiona, KKR dubinski menja TV scenu, ali snažno utiče i na ostale medije, telekom tržište, nezavisne produkcije, kablovske operatere pa možda čak i na politiku. Iako verovatno najznačajniji akter promena, KKR nije i jedini. Ne treba zaboraviti ni velike promene u vlasničkim strukturama najvećih domaćih medijskih kuća koje su promenile medijsko tržište. Foto: Promo - Ove godine smo imali priliku da pratimo značajne medijske akvizicije i nove saradnje koje snažno utiču na tržište u regionu. Do Weekenda očekujemo još zanimljivih događanja koja ćemo onda moći da raspravimo i analiziramo - kazao je Nikola Vrdoljak, direktor programa. Najveći regionalni komunikacijski festival ove se godine održava od 20. Partneri festivala ove su godine Francuska i Nemačka, a jedan od mnogobrojnih gostiju biće i Kristian Novak, trenutno najveća zvezda hrvatske književnosti. Svi marketari svoje radove mogu prijaviti na sedmi po redu , a najbolje digitalne radove u regionu predstaviće najvažnija digitalna nagrada,. Osim po konstruktivnim, a ponekad i provokativnim raspravama o trendovima u komunikacijskoj industriji, Weekend je poznat i po najboljim žurkama. I ove godine nas očekuje raznovrstan muzički program i druženja do dugo u noć.



ADSL
ČLANSTVO Sinteza Invest Group posluje pod licencom br. Verujem da su dobro promislili o svojim koracima prilikom ulaska na ovo tržište. Tokom proteklih pet godina na ime dividendi, uključujući i aktuelnu isplatu, isplatili smo više od 450 miliona evra, a investirali više od 600 miliona evra u infrastrukturu, IT sisteme... Neredi su počeli pošto je policija grubo rasterala demonstracije 18. Generalno sve tržišne inicijative ozbiljno shvatamo i svoju strategiju prilagođavamo kretanjima na tržištu. Informacije na web stranicama Sinteza Invest Group, pojedinačnim porukama e-pošte i individualnim razgovorima objavljene su isključivo u informativne i marketinške svrhe te ne predstavljaju poziv za kupovinu ili izvršenje bilo kakve investicije. Based on phpBB 2, translated by Simke, designed by. Korišćenjem sistema za online trgovanje povezani su između ostalog i sledeći rizici: prestanak rada dela sistema, kvar na programskoj opremi ili online vezi. Bez IoT mreže nema digitalne transformacije u punom smislu. BANKA MTS banka je mala banka na tržištu. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog dela na ovaj sajt, saglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg dela, i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja, bez saglasnosti uprave sajta.

[Slobodne cure za vezu|Oglasi Split Životinje |5 trikova koji će ga definitivno naterati da se zaljubi u vas]






Oznake: Restrukturiranje, medijskog, tržišta, Ko, Koga, kupuje, i, To, znači, za, Ostale

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.