37

utorak, 27.12.2011.

6 (ŠEST)

U ovom članku neću ništa reći o ruletu osim da ga nisam igrao od kad sam počeo pisati ovaj blog. Želio bih odati počast prerano preminulom Čedi Martiniću.
Glumac je na Badnjak prošle godine saznao da ima adenokarcinom koji je metastazirao. Zbog nelagode u želucu u proljeće prošle godine otišao je na pregled nakon čega mu je dijagnosticirana heliko bakterija. Uzimao je terapiju, no na Badnjak je saznao da ima tumor koji potječe od žljezdanih stanica sluznice želuca.
Nedavno je progovorio i o tome kako su ga razočarali liječnici koji su mu rekli da više ne dolazi u bolnicu na liječenje jer mu ne mogu pomoći. To je smatrao malodušnim jer je mislio da pacijentu treba dati neku nadu da može učiniti još nešto.
Protiv bolesti pokušao se boriti i alternativnim metodama, koje se kod njega nisu pokazale učinkovite. Početkom studenog rekao je da se najviše plaši tjelesne boli, ali smrti se nije bojao jer je vjerovao da život smrću ne prestaje nego se samo mijenja.
Posljednjih dana najteže mu je padalo što nije imao snage poigrati se sa svojom četverogodišnjom kćeri.

Kako ću joj reć da varim

6 (ŠEST) broj koji ima mogućnost dolaska 1:37, a isplaćuje se 1:36. CASINO UVIJEK DOBIVA.

Želio bih da mi u komentarima napišete što mislite i kakva su vaša iskustva, te što bi mi pomoglo.

27.12.2011. u 11:52 • 2 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.Status

Puše, snijeg pada. IDEMO NA SKIJANJE. EEE Nema se para :( Kako ste ljudi?

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Ovo je blog o kockanju, dugovima i ostalim stvarima koje prate jednog kockara koji će se ovim putem pokušati riješiti kocke

Kontakt

Za sve ljude dobre volje, za sve one koje zanimaju neki detalji, a koje nisam napisao na blogu, mogu me kontaktirati putem maila na kockar37@gmail.com

Broj osoba

brojac poseta