Ljubav ili smrt - Susret s djevojkom

utorak , 25.12.2018.

Ljubav ili smrt










Click here: Ljubav ili smrt






Ovaj roman Ivana Kušana stvarno je napet ponajprije zbog toga što se čitajući ga lako možemo uživjeti u njegov tijek i što se mogu zamisliti u ulozi Koka dok čitam stranicu po stranicu. Dodatna otegotna okolnost pri praćenju Ljubavi ili smrti sam je način prezentacije priče.



Ljubav ili smrt

Radi kao i urednik časopisa. Međutim, ustanovio je da je Ana, sudbina njegovog života, zapravo jedna od njegovih prijateljica. Filmovi: Koko i duhovi 2011 , Zajedno kratkometražni, 2014.



Ljubav ili smrt

O Filmu - Bila je to Emica. Zlatko i dalje svaki trenutak provodi čitajući knjige i prigovara Koku da je nezreo.



Ljubav ili smrt

Ivan Kušan rođen je 1933. Školovao se te živio i radio u Zagrebu. Autor je mnoštva drama, filmskih scenarija, radio i televizijskih drama, romana, priča, eseja i kritika. Sastavio je nekoliko antologija. Priredio je dvije samostalne izložbe. Djela su mu prevođena na više stranih jezika. Objavio je knjigu drama Svrha od slobode, romane Uzbuna na zelenom vrhu, Razapet između, Koko i duhovi, Domaća zadaća, Zidom zazidani, Zagonetni dječak, Lažeš, Melita, Toranj, Koko u Parizu, Naivci, Ljubav ili smrt, Koko u Kninu, a priče, putopisne i parodijske proze Trenutak unaprijed, Veliki dan, Promišljeni dugi gnjev, Prerušeni prosjak, 100 najvećih rupa te Knjigu za mlade i stare. Izvedene drame: Spomenik Demostenu, Toranj, Svrha od slobode, Vaudeville, Čaruga, Psihopati, Rupa za udaju, Ljepotica i zvijer, Narodni glas, Lažeš, Melita te adaptacija romana Naivci. Neizvedene drame: Lažna barunica, Balvansko kolo, Čista posla, TV-scenariji: Dvadeset slavnih, Sopzilj. Prevodio je Hartea, Saint-Exupéryja, Tolstoja, Maupassanta, Čehova, Twaina, Solženjicina, Ionescoa... Dobitnik je brojnih priznanja i nagrada. Tags: pdf, download, ljubav, ili, smrt, pdf, ivan kušan 24.



Ljubav ili smrt
U proljeće kad su pjevale ptice, Kada je cvalo cvijeće Maštala je o njemu, Mislila na njegove plave oči I pitala se dal će joj ikad doći. Osim što radi kao prevoditelj i to prevodeći s engleskog, ruskog i francuskog, on piše drame, kritike, scenarije te novele i romane za djecu kojima se i proslavio. Rasplet - Koko se nakon razočaravajućeg dana ipak nije ubio. Zlatko mu govori kako mora pročitati Anu Karenjinu. Bio je profesor je na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Zaljubljen je u Marijanu, ali ona je zaljubljena u Žohara, pa je bio nesretan. U jednom trenu je Žohar rekao Koku da pazi, on se okrenuo i vidio Anu.

[Viber brojevi cura|Najljepše gole žene na svijetu|Frajeri dana]






Oznake: ljubav, čili, smrt

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.