TrekkiNet Blog

29.03.2006., srijeda

Armada 1 - Server sa problemima ili kraj?

Nedavno su serveri koji pokrecu, te odrzavaju Armadu 1 na internetu prestali raditi. Mnogi su se uplasili jer su mislili da je igra online zatvorena. No na serverima se vrsila rutinska nadogranja te rutinka provjera sustava. Uglavnom se serveri radi toga ne gase ali ocito su imali problema sa time. Bridge Commander je takodjer u problemima, postotak igraca je sve manji a gasenje Bridge Commander-a se vec dogovara. Mnogi fanovi su slali mailove da se BC ne gasi, uspjeli su dobiti na vremenu te sada taj 'problem' negdje duboko i ne zna se kada ce ga opet otvoriti, te kada ce opet doci na raspravu. Armada 1 sluzbeno jos stoji iako su njenu prvobitni odrzavaci 'WonNet' propali, sustav ima sam svoju nadogranju koja se dogadja 2 do 5 puta i jednoj godini. Iako WonNet ne radi, drugi su sada zaduzeni da serveri stoje te da se ne ruse i moramo reci da je to dobro te da ce fanovi jos dugo moci igrati Armadu 1 na internetu.

Više o tome na TrekkiNet
Napisao -kripton32-
- 20:22 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< ožujak, 2006  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

TrekkiNet Blog
TrekkiNet podrzava ovaj blog i sve napisane stvari na ovome blogu dio su TrekkiNet-a. Site je jos u izradnji i trenutno ga nije moguce posjetiti.
Ovaj blog ce vam donositi novosti iz Star Trek svijeta.

Linkovi

Forum

Forum je nov tako da nema puno registriranih ljudi, ako zelite mozete se registrirati i postat.

=/=TrekkiNet ekipa=/=

Novosti: Star Trek XI: The Beginning

Ideja za novi film pojavila se zavrsetkom serije Star Trek Enterprise ali se o njoj tek aktivno pocelo razmisljati u 2005 godini. Na povrsinu su izbijale razne teme, kao sto su: 'Romulanski Ratovi', 'Zivot Kirka i Spocka' te jos mnoge druge. Prihvacena je tema o Romulanskim Ratovima. Mnogo toga se jos nezna, ali sigurna informacija je da Tom Hanks, poznati glumac mozda naci ulogu u novom Star Trek filmu. Erik Jendersen i Branon Braga su se slozili oko tema i odlucili da ce radnja biti nekoliko godina nakon Enterprise-a i posade kapetana Archera.

Vise o tome na TrekkiNet.
Napisao -interceptor-


Mali problemi

Ispricavamo se sto nismo stavili slike, imamo poteskoca sa
namjestanjem.


Slika Tjedna
Enterprise NX-01 U 'Prostranstvu'