TrekkiNet Blog

15.01.2006., nedjelja

Nova Star Trek Igra!

Nakon dugo vremena, nakon zadnje Star Trek igre 'Elite Force 2' dolazi nam nova nazvana 'Star Trek Legacy' koju razvija MadDoc software a poznata vam jer je njena tvorevina ST - Armada II. Igra je single/multiplay simulacija u kojoj se svemirski brodovi bore. Cudno je to sto se razvija Star Trek igra jer parnica izmedju 'Activision'-a i 'Paramounta' jos nije zavrsila. 'Activison' je dva dana nakon izdavanja 'Elite Force 2' zaustavio sve odnose koje su vezane uz Star Trek igre i prestali ih izdavati. Paramount im vise neda prava na Star Trek iako se oni bune. ( Vise o parnici izmedju 'Paramounta' i 'Activison-' uskoro )
Jos se nezna tko ce izdati ovu igru jer parnica traje od 2003 i jos nije gotova te su se odnosi 'Paramounta' i 'Activison-a' jako pokvarili.
Za sada se cini kao spoj 'ST - Bridge Commander-a' i 'SFC 3'. Igra bi trebala izaci u 9 mjesecu 2006 godine a ici ce na PC i Xbox za sada.

( Ove su vjesti prvi put objavljene ovdje na ovome blogu u HR. )
Vise o tome na TrekkiNet.
Napisao -kripton32-
- 22:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  siječanj, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

TrekkiNet Blog
TrekkiNet podrzava ovaj blog i sve napisane stvari na ovome blogu dio su TrekkiNet-a. Site je jos u izradnji i trenutno ga nije moguce posjetiti.
Ovaj blog ce vam donositi novosti iz Star Trek svijeta.

Linkovi

Forum

Forum je nov tako da nema puno registriranih ljudi, ako zelite mozete se registrirati i postat.

=/=TrekkiNet ekipa=/=

Novosti: Star Trek XI: The Beginning

Ideja za novi film pojavila se zavrsetkom serije Star Trek Enterprise ali se o njoj tek aktivno pocelo razmisljati u 2005 godini. Na povrsinu su izbijale razne teme, kao sto su: 'Romulanski Ratovi', 'Zivot Kirka i Spocka' te jos mnoge druge. Prihvacena je tema o Romulanskim Ratovima. Mnogo toga se jos nezna, ali sigurna informacija je da Tom Hanks, poznati glumac mozda naci ulogu u novom Star Trek filmu. Erik Jendersen i Branon Braga su se slozili oko tema i odlucili da ce radnja biti nekoliko godina nakon Enterprise-a i posade kapetana Archera.

Vise o tome na TrekkiNet.
Napisao -interceptor-


Mali problemi

Ispricavamo se sto nismo stavili slike, imamo poteskoca sa
namjestanjem.


Slika Tjedna
Enterprise NX-01 U 'Prostranstvu'