Hoteli u osijeku - Pronađite djevojku

nedjelja , 13.01.2019.

SMJEŠTAJ










Click here: Hoteli u osijeku






Najkorisniji je detaljan sadržaj koji pomaže drugima u donošenju boljih odluka. Standardi vezani uz recenzije Sadržaj korisnika na Booking.



hoteli u osijeku

Hotel Vila Ariston Osijek Dragi Gosti, dobro došli u domovinu Kravate i Naliv-pera, Vaših svakodnevnih detalja u životu. Komentari i sadržaj koji uključuju govor mržnje, diskriminirajuće izraze, prijetnje, seksualno eksplicitne komentare, nasilje i promoviraju ilegalne aktivnosti strogo su zabranjeni. Provjerite ponudu najjeftinijih hotela u Osijeku, usporedite cijene stotina ponuđača i rezervirajte najpovoljniji smještaj. Za najmlađe zaljubljenike u čarobnu prirodu i divljinu osigurano je dječje igralište pored hotela.



hoteli u osijeku

O NAMA - U takvom gradu ponosno, u centru i neposrednoj blizini glavnog željezničkog i autobusnog kolodvora, uzdiže se VILA ARISTON grc. Pritom vas molimo da obratite pažnju na nekoliko važnih smjernica.



hoteli u osijeku

Hotel Waldinger prvi je hotel sa četiri zvjezdice u Osijeku, a sastavni mu je dio i Depadansa Waldinger s tri zvjezdice. Smješten je u Županijskoj ulici, na najljepšoj lokaciji u samom središtu grada. Stogodišnja secesijska zgrada Hotela Waldinger zaštićena je kao kulturni i ambijentalni spomenik koju je projektirao i reljefnom ornametikom oplemenio arhitekt i kipar Antun Slaviček, umjetnik osječke secesije. Hotel nosi ime osječkog slikara iz 19. Zanimljiva je činjenica da se otvaranje hotela 2004. Hotel Waldinger svojim gostima nudi 15 dvokrevetnih soba 14 soba francuski ležaj i 1 soba s odvojenim krevetima i 1 jednokrevetnu sobu, a Depadansa Waldinger se sa svojih 6 dvokrevetnih soba i 1 jednokrevetnom nalazi u dvorištu hotela. Sve sobe kako u Hotelu tako i u Depadansi hotela su klimatizirane, opremljene antialergijskim madracima i posteljinom, sušilom za kosu, sefom, PayTV sustavom te besplatnim bežičnim internetom. Korištenje fitness dvorane od 0-24 h je uključeno u cijenu noćenja te postoji mogućnost korištenja saune. Svim gostima je omogućen besplatan parking pod video nadzorom. Struka je jednako dobro prepoznala uporan i predan rad te je Hotel Waldinger nositelj brojnih priznanja i nagrada: Prava kruna uspjeha stigla je 2008. Dobivena nagrada International Tourism Trophy je međunarodno priznanje za izvrsnost u turističkoj, hotelijerskoj i ugostiteljskoj industriji.




Parking je osiguran u dvorištu hotela. U hotelu je moguće organizirati razne proslave te prezentacije. Moguća je soba i sa dodatnim ležajem. Raspolaže s 48 kreveta, a od dodatnih usluga nudi frizerski salon, korištenje knjižnice, interneta u svim sobama, parkiralište za automobile i najam bicikala. Smještaj u hotelima u Osijeku baziran je na različitim vrstama hotelskih soba. Gundulića 25a Web: E-mail: kontakt hotel-drava. Opustite se u udobnoj fotelji i dogovorite poslovni sastanak u omiljenoj kavani nekog osječkog hotela. Hotel se nalazi na samo 10 minuta laganog hoda do glavnog trga i kolodvora. Ako počinjete planirati godišnji odmor, možda se pitate kad je najbolje doba godine za posjet.

[Free online ukraine dating sites|Prvi seks bol|Cure gole do kraja]






Oznake: Povoljne, cijene, smještaja

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.