Travian-Browser Game

četvrtak, 23.08.2007.

Travian- Internet igra

Dobar dan i dobro došli u cudesan svijet Traviana.
Krenimo sa uputama uzduz i poprjeko.

1. Prije nego što se registrirate i provedete sate i sate u zabavi koju pruza Travian,procitajte ovih par rijeci:

2.Sto je Travian?
Travian je igra koja se pokrece u internet pregledniku i obuhvaca svijet sa tisucama stvarnih igraca. Igru zapocinjete kao glavar malenog naselja.(za ostalo pogledaj pod linkove)

3.Kako doci do traviana?
Do traviana cete doći ako kliknete ovdje

4.Zašto bas Travian?
Travian je najpopularnija internet igra i ima preko nekoliko tisuca zadovoljnih igraća popud mene.

5. Preporuke kako igrati.
U Travianu možete birati tri plemena, Rimljane, Gale i Teutonce. Svako pleme ima svoje prednosti i mane i njihove se vojne jedinice takodzer bitno razlikuju. Stoga je vazno na samom pocetku odabrati pleme koje Vam najbolje odgovara.

Rimljani
Rimsko carstvo je pleme koje najbolje odgovara za pocetnike u Travianu. Zbog svoje visoke razine socijalnih i razvojnih dostignuca, Rimljani su majstori koordinirane gradnje, a njihova vojska spada medzu vojnu Elitu Traviana.
Vrlo su uravnotezeni i podjednako korisni i u obrani i napadu. Kao garancija ovoj raznolikosti, Rimske jedinice se treniraju dosta dugo i njihovo stvaranje za rezultat daje velik trosak. Njihovo pješaštvo su zivuće legende, ali njihova obrana nije baš najbolja protiv neprijateljske konjice kao što je to slučaj sa ostalim plemenima.
Za pocetnike i igrace koji nisu sigurni sto izabrati, Rimljani su idealan izbor.

Gali
Gali su najmiroljubivije pleme od sva 3 ponudzena u Travianu. Njihove su jedinice utrenirane za izvanrednu obranu, a sposobnost napada se također još uvijek moze mjeriti sa ostala dva plemena. Gali su rodzeni jahaci. Njihovi konji najpoznatiji su po brzini što im omogucava pogadzanje neprijatelja upravo u mjesto gdje im mogu nanijeti najvece gubitke te tako s lakocom nabrzinu se pobrinuti za zbunjenog neprijatelja.

Ovo pleme je vrlo lagano za obranu, ali takodzer je moguce igrati i agresivnu taktiku. Daju Vam mogućnost razviti posebnu takticku strategiju (obrambenu ili napadačku, poput usamljenog vuka ili pouzdanog pomagaca, trgovca ili pljackasa, pjesastva ili konjice, naseljenika ili osvajaca), ali Vam je u tom slucaju potrebno malo iskustva i znanja. U svakom slučaju takodzer još jedno pleme za pocetnike!

Teutonci
Teutonci su najagresivnije pleme. Njihove jedinice su zastrasujuce i opcepoznate po bijesu i ludilu dok napadaju. Krecu se poput pljackaskih hordi, ne bojesi se smrti.

Ono što im nedostaje je vojna disciplina koju posjeduju Gali ili Rimljani, što ujedno uzrokuje i njihovu slabost u brzini i obrani. Teutonci su najbolji izbor za agresivne i iskusne igrače u Travianu!

6. Kako da se registriram?
Kada dodzete na pocetnu stranicu Traviana u lijevom box-su imate gumb Registriraj sekliknite na taj gumb i unesite tradzene podatke.

7.Krenite igrati Travian
Kada ste to napravili,krenite igrati,a to cete napraviti tako da odete na prijava unesete korisnicko ime i zaporku,i udzite u cudesan svijet Traviana.

8.Savjeti za igranje
Sada vam necu dati savjete ali probajte ih naci na forumu od igre lako je.

9.Igranje
Krenite igrati i budite najbolji,ako trebate savjet pitajte na forumu ili preko komentara na blogu.

10.Besplatno je.

- 10:56 - Komentari (13) - Isprintaj - #