Dojmovi iz Bahraina

Pozdrav svima iz KSA (za prvi put Kraljevstvo Saudijske Arabije )

Evo samo da malo ispricam kako je bilo u Bahrainu, necu dugo.naughty

- Nakon dva mjeseca izolacije u Riyadhu, bez svega što vole mladi, dva dana u Bahrainu su bili ko puštanje iz kaveza. Bahrein je isto muslimanska zemlja, ali puno puno liberalnija od KSA. Što u kratko znaći da je dozvoljen alkohol, žene i opčenito provod.

Samo da napomenem da su UAE ( Ujedinjeni Arapski Emirati- drzava u kojoj je Dubai ) ipak najliberalniji, ali zbog glupih problema sa vizom, nisam uspio ići u Dubai, ali obečajem, ma kunem se da cu za života posjetiti i Dubai.

- Klima u Bahrainu ( lekcija iz zemljopisa: Bahrain je otok sa oko pola miljuna stanovnika, smješten između Qatara i istočne obale KSA, s kojom je spojen sa predivnim mostom. Nemam nažalost slike. Otok je mali, prođe se sa jednog kraja na drugi za otprilike 45 min. Otprilike velik ko Zagorje naughty ) je pakao na zemlji,ali doslovce. Koliko je u KSA zrak suh toliko je u Bahrainu vlažan, ali sa istom visokom temp.
Da vam pomognem primjerom: zamislite najveću sparinu u ZG-u ali povišite temperaturu na 45-50 stupnjeva.

Posljedica: masivno nekontrolirano znojenje u roku od 2-3 min.bang


- Saudijci (muškarci) su uzasno licemjerni.Pošto je u KSA zabranjen alkohol zakonom, a sex je dostupan samo ako se ženite. Što znaci ako niste oženjeni sa 19, za naše pojmove bili bi jedan vrlo vrlo frustrirani tinejđer. A ja mislim da iako se odrasta u tom okružju, tinejđer je i dalje osoba u kojem lude hormoni. Tako da su ovdje su najveci sveci na svijetu dok su u Bahrainu sve samo ne to.
Razlog tome su KURVE. Ili kako ih Bahraincani zovu BIZNIS DAME. Najčudnija izjava je bila kad nas je taksis pitao u kojem smo hotelu, i kad smo mu rekli ime reko je "ah da, dobar hotel u coffieshpou u sklopu hotela imate uvijek par dama na raspolaganju,ako ste zbog toga došli ovamo". eek

Regresija: išli smo (ja Brick i Kornelije) u Bahrain jer imao takvu vizu da moramo izaći van zemlje svakih mjesec dana. Naravno da cu se i usput zabaviti.Jos jedan od glupih Saudijskih zakona

Prostitucija je polulegalna tamo. TO zunaci ako vas uhvate na cesti postoji mogučnost da vas kazne, ali ako iznajmite neku u hotelu, nitko vas nista ne pita. Dapace hoteli imaju 3-4 koje su uvijek na raspolaganju gostima hotela, i kaj je najbolje hotel to zna.
Mozete ih pokupiti i u barovima i mnogobrojnim klubovima, ali vam treba i hotelska soba, tako kad morate razmisljat o cijeni, morate i uzet i to u obzir ( ili nam je tako objasnio ljubazni taksist )
Naravno toliko su nam napričali o prostitutkama ( svaki taksi ( a upoznali smo ih bar 10 ) vozac je imao svoju teoriju o njima, pa onda ovi ovdje na poslu ) tako da smo mislili da su apsolutno sve cure koje smo upoznali "dame noći" bang
HIV sveprisutan,koliko smo culi. Ali Saudijce koji nisu okuslili seks nikad to ne jebe ni pol posto. Oni imaju para i kad god su u Bahrain plačaju.

Evo primjera:
Upoznali nekog u hotelskom bazenu klinca od 19 god,koji nam je reko da jednom mjesečno ide u Bahrain jebat za oko 1500kn. Da ne bi čuo i vidjeo ne bi vjerovao.

Kaj se tice noćnih klubova, to je priča za sebe. Ne znam od kuda počet.

Bili u americkom (Wrangler-smjeste u hotelu Elite ) i britanskom klubu (BJ's).
Evo linka, ako ce ko u Bahrain ova stranica je vrlo korisna: http://www.clickbahrain.com/clickbahrain_nightlife.asp

Regresija: Ima jako zgodnih crkinja ( jednu vidjeli sa najboljim dupertom koje sam u zivotu vidio ), thumbupthumbup Azijatkinje isto. Kornelije je bio u 7 nebu.

Američki: Crnici i bogati americki klinci kakve vidite na MTV-u, vjerujte mi svi stereotipi koji postoje u amarickim filmovima postoje i u stvarnosti.

- Bogati klinci koji cugaju kao da nema sutra i svi se furaju na hip hop. Moram priznat da su im dance pokreti jebeno dobri, ništa slično što bi se moglo vidjet kod nas(ili ja bar nisam vidio). Procjenili smo da su ti klinci ovdje na odmoru sa starcima (Ljubomora) . Nemam što posebnog napisati, ako tko gleda Laguna Becah na MTV-u zna o čemu pričam.

- Crnci: Ufff oni su totalno posebna spika . Svaki drugi se oblaci ko 50 cent ili neki reper. Moram se pohvalili bio na podiu kad je bilo teski hip hop. Mi tri i oko 50 crnaca smokin. Nikad se nisam osjecao tako ranjivo ko tada, ali bilo je zabavno. Ali da vidite koja je to atmosfra kad su crnci na podiu, to se mora dozivjet,svi skacu, deru se masu reperski rukama, jebeno.
Žene su opet druga spika. Bilo je onih masivnih crkinja sa masivnim guzicama. I par mršavih zgodnih. Ali sto ove masivne rade.

- Tipicna plesna poza: Masivna crnkinja plese nagužena na masivnog crnca u repreksoj oblekici,i tare svoju guzu u njegova jaja, a tip nju drži za bokove i mase rukama po zraku. Čovijek bi mislio da je to za crnkinju ponižavajuce, ali ma kaki, žene to obožavaju, pa se onda okreće pa stvalja nogu i njemu na bok, pa opet mrda guzom ( nevjerojatno su gipke za svoju masu ). Strašno. Naravno bilo je i šminkerskih crnaca, puloveri kapica suncane naocale. Nesto tipa Pharrell Williams

U tom Amreickom Baru ulaz je bio 90 Bd ili 150 kuna,ali je bilo all you can drink night.
Mi popili garant vise ( Balkanci )party party.
I stvarno za 150 kuna mogli ste piti koliko ste htjeli i to : votka, gin, tequila, pivo, viski, jeger, par koktela. Kod nas bi disko sa takvom politikom bankrotirao u roku keks, ali smo onda ustanovili da ne bi, jer smo mi pizde i 150 kuna za ulazak bi nam bilo preskupo.

Britanski klub:

Ovo je klub sa klubskom muzikom, imali smo sreće da smo naletjeli na dobar event. Bila je borba DJ-a ( pobjedio je nama najlosiji ). Muzika je bila jebena. NE znam tko od vas nitko od vas slusa klupsku glazbu ( ja bas i ne), ali ovi DJ-i su bili jebeni. Atmosfera se nije mogla mjeriti sa nicim na Jarunu. Spikica i oblekica je bila britiš skorz. Kosuljice, i šminkerska oblekica. Ali zenske su bile jebene.
Hahaha, imajte na umu da nisam doslovce vidio zenu dva mjeseca.
Ali sad sam vidio ljepotice svih rasa. Naravno, zobg onog gore navedenog efekta, mislili smo da su sve prostitutke. ( i iako smo imali para i mogucnosti i volje, nitko od nas troje nije unajmio jednu ). Cuga je bila skupa, ali opet ne previse.

--------------
Ostalo: Bahrain je ljepo grad, ali nismo ga nazalost uspijeli vidjet nista, jer smo spavali cijele dane.

Ako ce netko imati mogucnosti, moja preporuka je da ode u Bahrain ( mala napomena: nemojte ici sa boljom polovicom. Bahrain je grad poroka. Najbolje je uzet drustvo i isfeštat se par dana. Prevruće je za kupanje i razgledavanje. A feste i atmosfera ovdje su nesto posebno ).


POZDRAV SVIMA IZ KSA


03.09.2006. u 14:07 sati | 5 Komentara | Print | Link | Na vrh

<< Arhiva >>

  rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Komentari da/ne?

Opis bloga

Dnevnik hrvatskog slobodnog mladog bivšeg FER-ovca koji je putuje poslovno po različitim zemljama.
Nakon skoro dvije godine na Bliskom Istoku, nakon Riyadh-a i Bahraina,
radnja se odvijala u Sankt Petersburgu u Rusiji. Rusija prošla, pa malo lutao po balkanu. Nakon skoro pa pola godine Kosova, bio na drugom kontientu. Točnije Johannesburg/Pretoria u Južnoj Africi. Bio jedno vrijeme u Europi (sušno razdoblje bloga), a sad sam u Mexicu.

Opis različitih običaja i života u zemlji kroz moju svakodnevnicu


Kontakt:

pisc99@yahoo.com-mail
pisc99- Skype kontakt

Copyright by pisc99

Linkovi

Mountain bike product reviews
EngHr rječnik
EngDeu rječnik
MTB trail reviewsjavascript:%20void(0);
SpanishDict

Blogovi

Akcije (obavezno posjetit):


Ufff nije me bilo predugo ovdje.



One koje obožavam čitati (ili gledati):


Marina Kuharica
Mala od palube
Kiki's Parlour
gosponp profesor
alexxl
KinkyKolumnistica
Ribafish
Kucanica u Japanu
Eurosmijeh
little black book
vodoinstalaterske kronike
otrovna

Drago mi je vidjeti da još uvijek ima vetarana ovdje :-)
Nadam da ću dodati neke nove.

Koje čekam da se vrate:

CHOCO
JJA
Athena Air
S ulica Kabula i malo sire
Hybrid


Grbovi zemalja

Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket
Photobucket
Photobucket
kosovo1
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Photobucket

Image Source,Photobucket Uploader Firefox Extension
 photo Untitled.png

eXTReMe Tracker