Dopisivanje s drugima kad si.u vezi - Stvarne djevojke

četvrtak , 03.01.2019.

9 tajnih WhatsApp trikova za koje niste znali










Dating Site: Dopisivanje s drugima kad si.u vezi






Tako prevarom smatram i ako moj dečko grli i mazi se s drugom osobom, a tu spadaju bilo kakvi dodiri od nježnog dodirivanja lica, do hvatanja za grudi i slično. Tako da, do sada nisam, ali oprostila bih prevaru ako vidim da ima smisla. U svojoj vezi ne bi bila u redu s time da moj dečko dijeli intimne i privatne stvari s drugom ženskom osobom koja se tek nedavno pojavila u njegovom životu, tako da tu ne mislim na dugogodišnje prijateljice.



dopisivanje s drugima kad si.u vezi

Nemam pojma što bih konkretno smatrao varanjem, ali sama nakana ili općenito viđanje s osobom s kojom nisi u vezi s ciljem fizičkog odnosa se po meni može smatrati prevarom. Ovo znači da ne možete da vidite da su prijatelji pročitali vašu poruku.



dopisivanje s drugima kad si.u vezi

1. Petra (28) - Ovo znači da ne možete da vidite da su prijatelji pročitali vašu poruku. Jer, ako više ne želiš biti u vezi s tom osobom, već s nekim drugim, vrlo lako možeš tu vezu okončati i započeti s tom novom osobom.



dopisivanje s drugima kad si.u vezi



9 znakova da treba da prekinete vezu sa nekim
Ipak, ono što nikome ne bih savjetovala je priznati prevaru samo da se rješite grižnje savjesti. Drugo je kad ljudi suglasno žele otvorenu vezu, to je okej, ako su obje strane suglasne, ali prevara nikad ne dolazi u obzir. Tako da, do sada nisam, ali oprostila bih prevaru ako vidim da ima smisla. Neki su se malo više, neki malo manje zanijeli, ali mi je drago da me većina njihovih odgovora zapravo nije iznenadila. Sve dalje od toga, još gore… Ja nikad ne bih oprostio prevaru, iako sve ovisi od situacije… Ako bi mi bilo dovoljno stalo, možda i bih, jednom. Najviše me u prevari smeta to što se osoba koja je prevarena osjeća kao da ne vrijedi, kao da nije dovoljna, a tužno je to da ta osoba nije napravila ništa krivo. Naglašavam prividno — jer, za početak, osoba koja sebe doista voli neće ostati u vezi u kojoj je očito nesretna. Ne uzrok, nego očiti znak da nisam zadovoljna u njoj i najava neizbježnog. Imam nula posto tolerancije na to. I ovaj sam stav iznijela i na početku vlastite veze i ovaj stav uvijek naglašavam. Stvaraš si sliku sebe i pripadajuća opravdanja i teorije, a zapravo samo nemaš muda priznati si istinu.

[Hook up through kik|Online dating questions pua|Dating fenton glass stickers]






Oznake: 9, tajnih, whatsapp, trikova, za, koje, niste, znali

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.