Gole cure u halterima - Susret s djevojkom

srijeda , 16.01.2019.

SEKSI UČITELJICA: Pokazala učenicima gole grudi i guzu u halterima! (FOTO)










Click here: Gole cure u halterima






Na kraju dodajem da deca treba da budu kaznjena zato sto si lutali po pozajmeni laptop gde im nije bilo receno i nedozvoljeno! Ultratajna grupa je ukinuta, a okupljala je ljude koji su nekada bili na ovoj policijskoj akademiji. LAPTOP JE POSLUZEN ZA PROJEKAT A NE ZA LUTANJE DECE PO NJEMU U PRIVATNE FIJOKE UCITELJICE.



gole cure u halterima

Uciteljica je veoma dusevana pomagacica toj skoli i trebao bi direktor skole da joj se zahvali i izvine za ovaj povredljiv postupak suspendovanja. Jednostavno je pozajmila svoju svojinu da bi pomogla skoli koja nije u stanju da dostavi deci kompjuter za skolske radove...! Uciteljica je veoma dusevana pomagacica toj skoli i trebao bi direktor skole da joj se zahvali i izvine za ovaj povredljiv postupak suspendovanja. Neki od korisnika, koji su sada oficiri ili policajci, hvalili su se i da su krali pivo, skidali znakove sa soba i bacali oluke sa krovova.



gole cure u halterima

Polugole policajke u halterima i regruti u naci uniformama (FOTO) - Ašford akademija je zatvorena 2006.



gole cure u halterima

- 5 A?@0H8209 <5=O, :0: MB> A;CG8;>AL, - A:070; >=, CAB0282H8AL 2 70:@KBK9 ;N:.  - > C <5=O B0:>5 2?5G0B;5=85, GB> 25@H5==> A;CG09=> >1=0@C68;8 8 =59B@0;87>20;8 !525@=CN 0:>BC.  - = ?>:0G0; 3>;>2>9, A;>2=> =5 25@O B0:CN C40GC.  - '5@B>2A:>5 2575=85, 5A;8 3>2>@8BL G5AB=>.



Seksi cure u autobusu.
Jasno je da se radi o materijalu koji je neprimeren za tog uzrasta - rekao je portparol. Jednostavno je pozajmila svoju svojinu da bi pomogla skoli koja nije u stanju da dostavi deci kompjuter za skolske radove...! Saznanja o sadržaju grupe otkrio je nepoznati izvor iz tajne grupe, koji je bio šokiran sadržajem i diskusijama, i dostavio je slike medijima. Izvor je sve to opisao kao nedolično ponašanje. Na jednoj slici nekoliko žena se ponosno slikalo sa podvezicama, noseći muške bele košulje. Portparol lokalnog sektretarijata za obrazovanje u gradu Trenčinu rekao je da je žena suspendovana. Ašford akademija je zatvorena 2006. Na kraju dodajem da deca treba da budu kaznjena zato sto si lutali po pozajmeni laptop gde im nije bilo receno i nedozvoljeno!

[23rdsff Catalogue by Sarajevo Film Festival|Bosni chat|Hrvatski zavod za zapošljavanje > Kontakti]






Oznake: Polugole, policajke, u, halterima!, i, regruti, naci, uniformama, foto

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.