Novi list poznanstva - Brzog datiranja

ponedjeljak , 31.12.2018.

NOVI LIST, NOVINSKO NAKLADNIČKO D.D. RIJEKA










Click here: Novi list poznanstva






ZDRAVLJE: Uspostavili ste unutrašnji balans. U zavisnosti od finansijske stabilnosti i pozicije na poslu, napredovaćete i na društvenoj lestvici. PETICA Vrlo ste harizmatični, plenite i šarmirate gde god da se pojavite, tako da zaista umete da impresionirate okolinu, a ove osobine doći će do punog izražaja u godini Dvojke. ZDRAVLJE: Pojačana nervoza tokom celog dana je kod vas naglašena… Moguće je da imate neke nerešene probleme iz prošlosti koji vas sada opterećuju.



novi list poznanstva

Ljubiteljima zimskih sportova u Srbiji će se najviše dopasti Kopaonik i Zlatibor zbog odličnih staza za skijanje i snoubording. VODOLIJA POSAO: Svesni ste činjenice da ne možete uvek da računate na sve poslovne saradnike, pa se zato držite na distanci od pojedinih. Prija vam da pored svog partnera provodite što više vremena možete. Pred vama je pozitivan dan u kojem ćete oboje uživati.



novi list poznanstva

NOVI LIST, NOVINSKO NAKLADNIČKO D.D. RIJEKA - Doćićete do pomaka koji ste priželjkivali i pokazati koliko ste ponosni na sebe i svoja postignuća.



novi list poznanstva

Želim da obrišete navedeni broj telefona iz svoje baze te ga više nigdje ne prikazujete Ukoliko sa navedenog broja telefona možete poslati SMS poruku na broj 0996590000 sadržaja BRISANJE, odmah ćemo ukloniti vaš broj iz naše baze. Cijena poruke prema vašem tarifnom modelu za standardne SMS poruke. U protivnom kliknite na gumb Zatraži brisanje. U svrhu zaštite vašeg poslovanja, naša će korisnička podrška u roku 72 sata nazvati navedeni broj telefona te provjeriti da li ste stvarno zatražili brisanje u kojem slučaju ćemo odmah obrisati vaš broj telefona iz naše baze i weba. Za detaljne informacije kliknite na. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka. Za detaljne informacije kliknite na. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka. Blokiranjem kolačića i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti dostupne. Postavke kolačića možete podesiti u svom internet pregledniku ili ih u potpunosti blokirati. Za detaljne informacije kliknite na te za nastavak pregleda portala MojKvart.



Top Tracks - D-Fact
Ljubiteljima zimskih sportova u Srbiji će se najviše dopasti Kopaonik i Zlatibor zbog odličnih staza za skijanje i snoubording. Izbegavajte konflikte i rasprave sa osobama koje dugo poznajete, bračnim ili emotivnim partnerom, rođacima, bliskim prijateljima i kolegama. Okrivljenik je ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu u Rijeci, nakon čega je sudac istrage Županijskog suda prihvatio prijedlog da se okrivljenom Z. Ukoliko se budete držali standardnih i sigurnih poslova nećete imati priliku da pogrešite. LJUBAV: Imate prevelika očekivanja jer idealizujete voljenu osobu. Zato se i numerološke prognoze uvek odnose na vaš bioritamski broj. Čuvajte svoja pluća, kardiovaskularni sistem ali i stomak i želudac… BIK POSAO: Zadovoljni ste situacijom na poslovnom planu kao i stabilnom materijalnom situacijom koju imate. Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik u veljači na području Rijeke 'izvršio spolnu radnju izjednačenu sa spolnim odnošajem nad 31-godišnjakinjom, slomivši njezin otpor prijetnjom ubojstvom'. Pred vama je veoma interesantan dan tokom kojeg ćete imati nove ljubavne događaje. Osnovano se sumnja da joj je dva mjeseca, od veljače do kraja travnja, u više navrata prijetio silovanjem, premlaćivanjem i ubojstvom, ne samo da će ubiti nju, već i članove njezine obitelji. Sve je sasvim uredu. Inače, svaka vrsta numerološke prognoze odnosi se na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

[Chat za dopisivanje balkan|Plavi oglasnik istra poznanstva|Kako zaraditi novac preko interneta klikanjem]






Oznake: novi, list, NOVINSKO, NAKLADNIČKO, d.d., rijeka

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.