Udaja/zenidba Za Papire? - Susretit će se u sredini

četvrtak , 27.12.2018.










Click here: Udaja/zenidba Za Papire?






PAROLA JE SNADJI SE!!! OPET KAZEM IMA NAS SVAKAKVIH PA KAKO GOD.. PAROLA JE SNADJI SE!!!



Udaja/zenidba Za Papire?

OPET KAZEM IMA NAS SVAKAKVIH PA KAKO GOD.. Sad oni koji glume ljubav, pitam se smao koliko ce dugo uspijeti glumiti.



Udaja/zenidba Za Papire?

- Samo kakav je to zivot, jos kad muljaju iz pocetka, prodaju se. I u tom momentu povjerujes da je samo to izlaz iz te situacije...



Udaja/zenidba Za Papire?

OPET KAZEM IMA NAS SVAKAKVIH PA KAKO GOD.. Nisi bio u toj situaciji, da ti je svega pun nos. I u tom momentu povjerujes da je samo to izlaz iz te situacije... Samo kakav je to zivot, jos kad muljaju iz pocetka, prodaju se. Kako je to svako jutro buditi se i vidjeti tu osobu pored sebe, a srce ti kod voljene osobe u Cazinu ostalo! Nismo svi isti, kazem ti vidis i sam da ima raje koja je spremna na takav korak. Sad oni koji glume ljubav, pitam se smao koliko ce dugo uspijeti glumiti. A oni sto plate vizu tu nema prigovora... PAROLA JE SNADJI SE!!! Nisi bio u toj situaciji, da ti je svega pun nos. I u tom momentu povjerujes da je samo to izlaz iz te situacije... Samo kakav je to zivot, jos kad muljaju iz pocetka, prodaju se. Kako je to svako jutro buditi se i vidjeti tu osobu pored sebe, a srce ti kod voljene osobe u Cazinu ostalo! Nismo svi isti, kazem ti vidis i sam da ima raje koja je spremna na takav korak. Sad oni koji glume ljubav, pitam se smao koliko ce dugo uspijeti glumiti. A oni sto plate vizu tu nema prigovora... PAROLA JE SNADJI SE!!! ROCKSTAR za ovo si u pravu i ja sam jedan od njih koji dolaze u Bosnu na 21 dan godisnje i sve je predivno jer se nebrinem sta cu jesti i piti tih 21 dan. Zivjeli smo prije rata u Bos. Dubici i protjerani tako da smo sad u Holandiji Pravim kucu u Cazinu u nadi da cu se moci jednog dana zaposliti u Cazinu ili okolci i rahat dihnuti. Nisam jedan od onih sto dodju u bosnu pa izlaze svaku noc i rasipa se parama a nasi studenti nemaju grijanja zgrada se haman srusila bice nova gimnazija ako bog da cujem da se pravi na Maloj Lisi a koje istina u skoli mnogi koji bi i isli nemaju mogucnost jer moraju da zarade koju marku da prezive sad u julu sam bio u gimnaziji i vidio sam sve niti potrebih materijalnih sredstava ali opet puno ih ide i snalaze se. Imam kcerku od 5 godina i volio bih da i ona odraste u Bosni i da upozna te Bosanske ljepote i obicaje ali imati krov nad glavom i kruh na stolu je prece. U Holandiu sam doso sa 15 godina i sve ono sto su moji vrsnjaci prosli u Bosni ,srednja skola i ostalo to mi vali jer ovdje posle 50 godina zivota uvjek si stranac i nigdje nije ljepse nego u rodnom kraju.



Cazinska Audicija Pupan Pjeva
I u tom momentu povjerujes da je samo to izlaz iz te situacije... Kako je to svako jutro buditi se i vidjeti tu osobu pored sebe, a srce ti kod voljene osobe u Cazinu ostalo! Nisi bio u toj situaciji, da ti je svega pun nos. A oni sto plate vizu tu nema prigovora... A oni sto plate vizu tu nema prigovora... Imam kcerku od 5 godina i volio bih da i ona odraste u Bosni i da upozna te Bosanske ljepote i obicaje ali imati krov nad glavom i kruh na stolu je prece. OPET KAZEM IMA NAS SVAKAKVIH PA KAKO GOD.. Nismo svi isti, kazem ti vidis i sam da ima raje koja je spremna na takav korak.

[Trg play|Otpd Lista Pitanja 2.Kolokvij|Karmicka ljubav forum]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.