Sin guzi mamu - Lijepe djevojke

petak , 28.12.2018.

Sin jebe mamu jebanje










Click here: Sin guzi mamu






Onda je ga je stavila u usta i počela ga pušiti kao one žene u porniću povremeno ga vadivši iz usta i ponavljavši nemaš pojma kako mi je ovo trebalo, joj nemaš pojma koliko mi treba ovo. Velike bradavice stršale su joj ispod spavaćice, uvijek je nosila gaćice koje su pokrivale pola guze. Ja sam rešio da to iskoristim u svoju korist i da počnem sa svojim planom jer sam već znao da je ekstremno nezadovoljna u seksu i verovatno dosta napaljena. To me je ludo palilo.



sin guzi mamu

Stegnuo sam kurac u korenu blizu jaja i lagano ušao u sobu dok je ona bila u svom zanosu, onako raskrečena, gola, vlažna. Ja sam tad imao 23 godine, studirao sam agronomiju, majci je bilo dvadeset godina više. Zatim sam joj ga nabio skroz do kraja i to toliko jako i silovito i nastavio tako da je jebem i rekla je samo brže, bržeeee, aaahahahhh, jebi me , , , , uživala je izgleda u mojim brzim upadima i u udaranju mojih jaja po njenom stomaku i ubrzo se samo opustila i vrisnula svršavvaaaam ljubaviiii, svršavam… Pitala me da li mi je još tvrd? Mama je tada imala 36 godina, ja 16 Marko mi je ime , a tata je bio 12 godina stariji od nje.



sin guzi mamu

Sin jebe mamu jebanje - U jednom trenutku našao sam se na leđima, a ona me uzjahala i sjela na njega i skakala po kurcu, najprije lagano pa sve brže i brže. Zajebavam kevu kako je savremena ima 60g a piči po internetu, a sinko dosadno je , loš tv program,,, Veče, kasno, odlazim u svoju sobicu,,,palilm lap top,,,i trazim je na netu,,,,nema je jedno pola sata….



sin guzi mamu

Radio je već treću godinu u brodogradilištu u Bijeloj, i posljednjih mjeseci sve se rijeđe javljao, a novca je slao sve manje i manje. Do majke su doprle glasine da se otac, tada četrdesetsedmogodišnjak povezao sa jednom raspuštenicom Crnogorkom i da mu ona izvlači sav novac. Ja sam tad imao 23 godine, studirao sam agronomiju, majci je bilo dvadeset godina više. Otac je bio markantan muškarac, jednostavno žene su se lijepile za njega. A majka, niža za glavu od njega, ali jako zgodna sa podužom kestenjastom kosom, povećim grudima i jako lijepim tijelom. Znam da su oboje vatreni, često sam dok je otac bio kući slušao njihove ljubavne seanse, ponekad i virio. Otac je bio prilično obdaren, ali majka je bila posebna priča. Voljela je maženje, predigru, voljela je oral, voljela je da dominira. Nekoliko puta sam je gledao kako divlje jaše oca i pri tome veoma glasno uzdiše, komentariše osjećaje i vrišti kad svršava. Da budem iskren nikad nisam primijetio da je bila u vezi sa nekim drugim. Ali jesam je znao posmatrati kako u kadi prepunoj vode uživa po čitav sat. Jedanput je izašla iz kupatila i tom prilikom zaboravila dildo. Znala je da sam to primijetio, jer sam ga uzeo u ruke, omirisao, potom oprao, obrisao i stavio na veš mašinu. Majka je često naveče, kad znamo da niko neće doći kući bila odjenuta kao da će na spavanje. Velike bradavice stršale su joj ispod spavaćice, uvijek je nosila gaćice koje su pokrivale pola guze. To me je ludo palilo. Autobus za Herceg Novi krenuo je iz Banja Luke u 21 sat. Sjeli smo, bio je septembar, kraj sezone, u autobusu nije bilo mnogo putnika. Mislio sam da majka spava. Svoju bedru čitavom dužinom pripila je uz moju nogu. Ja se malo odmaknem, ona se opet pripije. Kad je stvarno zaspala glava joj je pala na moje rame, probudio sam je i rekao joj da ću otići na drugo sjedište… Erotske priče.



Mara ne rađa decu
Zvala me je iz kuhinje i tražila da odem nabrzinu do trgovine i donesem joj mleka i brašna jer bi htela da pravi krofne, dala mi je pare i otišao sam. Odmah mi je palo na pamet da je otišla da ispuni svoje obećanje koje je dala ocu sinoć. Zašto nisi prekinuo to kuckanje kad si video da sam ja…. Skida kućnu haljinu ,,,,u gačicama belim,,, baca haljinu na pod,,,i u strastvenim poljubcima smo na podu…dizem joj debele noge, pomeram gaćice, hvata me za kurac i uvodi ga u pičku…nabijam ga žestoko jebem je kao životinju,,,,i posle par minuta punim joj pičku spermom…osećaj sperme sina u sebi svršvaa i ona steže me nogama dahće kao kučka…. To me je ludo palilo.

[Bosanske matorke|Upoznavanje Sa Ženama|Andjela i miki]






Oznake: sin, jebe, mamu, jebanje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.