Letovanje crna gora privatan smjestaj - Lijepe djevojke

petak , 21.12.2018.

Sobe Apartmani Rafailovići, privatni smještaj u Rafailovićima Crna Gora










Click here: Letovanje crna gora privatan smjestaj






Restoran je 50 m od apartmana. Iz dvorišta se direktno izlazi na plažu koja je udaljena nekih dvadesetak metara i nema prelaska ulice niti saobraćaja. U izuzetno mirnom ambijentu, prepunom zelenila i stoljetnih maslina, skrajnuta od glavnih gradskih saobraćajnica, predstavlja pravo mjesto za ugodan i prijatan boravak. Gostima su na raspolaganju klimatizovani apartmani,a svaki apartman ima terasu sa pogledom na more.



letovanje crna gora privatan smjestaj

Uslovi rezervacije :apartman se rezerviše nakon uplate avansa 30%. Veliki vrt pun cveća, drveća Mediterana, palme, sedeće garniture, umivaonike, internet, igralište za decu i trampolina. Svi apartmani su u potpunosti opremljen cena: 40. Idealni su za porodični odmor.



letovanje crna gora privatan smjestaj

Smeštaj: Crna Gora - Po dolasku vas očekuje osvježenje uz kafu, čaj, sok ili domaću rakiju.



letovanje crna gora privatan smjestaj

Sve sobe imaju male otvorene terase. Posteljina se menja na 5 dana, peškiri svaka dva dana.... Nalazi se izmedju Miločera i Rafailovića. U stanu se nalaze 2 ležaja na razvlačenje - francuski i fotelja, frižider, mini šporet, veš mašina, klima. Pogodna je za 3 odrasle osobe... Osnovno posuđe za 3-4 osobe. Ispred otvorene terase sa stolicama i stolom. Soba se nalazi na drugom spratu objekta. Kupatilo sa tuš kabinom. Klima uređaj i tv sa kablovskim programima. Jedan francuski ležaj + j... Kuhinja se nalazi u hodniku, opremljena je posuđem za 5 osoba.. Dvije spavaće sobe, u većoj francuski ležaj i ležaj klima uređaj i tv sa kablovskim programima. U manjoj spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj. Terasa 10m2 sa stolom i s...



Letovanje Smestaj Crna Gora u Vila Ljuta Montenegro VIBER: +491724000574
Centar Stoja je udaljen na oko 500m gdje se nalaze restorani, apoteka, veliki marketi, posta… Cu cena: 30. Apartmani su opremljeni zasebnom kuhinjom, kupatilom, terasom, klimom, tv-om. Izmena posteljine : 5 dan. Ono sto smatrate da je vazno i sto moze da privuce nove posetioce. Prilagođava maksimalno 5 osoba.

[Besplatni pornofilmovi|Dodirni me galija tekst|Upoznaj nove ljude online hd]






Oznake: sobe, apartmani, Rafailovići, privatni, smještaj, u, Rafailovićima, crna, gora

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.