Bečići plaža - Pravi datiranje

petak , 18.01.2019.

BEČIĆI, CRNA GORA - LETOVANJE










Click here: Bečići plaža






Malo ribarsko mesto se oblikuje kristalno toplim i čistim morem, sa preko 220 sunčanih dana godišnje. Poznato je po dugoj 1950m peskovitoj plaza, koja je među najlepšim u Crnoj Gori i južnom Jadranu. Poslednja velika investicija u Bečićima je izgradnja bulevara kroz Bečiće, čime su se značajno smanjle gužve tokom letnjih meseci, naročito u špicu sezone kada u Bečićima boravi veliki broj gostiju.



bečići plaža

Najcjenjeniji primjerak od bečićkog morskog stakla pronađen u Crnoj Gori danas se nalazi u Bijeloj v. Privlačno je za turiste zbog razvijene infrastrukture i čarobne plaže koja je dovoljno široka i prekrivena sasvim sitnim šljunkom. Felettük széles sétány húzódik, melyen egy kellemes sétával elérhetjük -t, -t… kis megszakítással egész sétálhatunk.



bečići plaža

Bečići - Radi se o onim do savšenstva zaokruženim krhotinama stakla, starim i do jednog vijeka, koje je more talasima izvajalo do savršenstva. Velika raspoloživost i odlične cene.



bečići plaža

Bečići su smešteni dva kilometra južno od antičke Budve, sa kojom je povezana šetalištem. Plaža, dugačka 2000 metara je u Parizu 1936. Sa 220 sunčanih dana u godini i blagom mediteranskom klimom ona pruža prijatan boravak i odmor svakom gostu tokom cele godine, kao i idealno mesto za porodično letovanje. Na plaži vas očekuju brodići za izlet do Budve, Svetog Stefana i malog ostrva Školj koje svojim izgledom i usamljenošću na pučini mami poglede i izaziva radoznalost kupača. Letovanje Crna Gora-Bečići-Apartmani-Ovde ćete naći najbolji izbor privatnog smeštaja i hotela na crnogorskom primorju. Velika raspoloživost i odlične cene. Sada su Bečići savremeni turistički centar s prodavnicama, restoranima, kafeima, barovima i veoma luksuznim hotelima. Lepo i dugačko šetalište povezuje Bečiće sa budvanskim Starim gradom. Letovalište pruža sve uslove za spokojan i opušten odmor i za aktivno bavljenje sportom. Sobe,Hoteli,Privatni smeštaj u Bečići.



Letovanje u Crnoj Gori Leto More 2011 Becici Plaza Privatni smestaj Apartmani Cene
Lepo i dugačko šetalište povezuje Bečiće sa budvanskim Starim gradom. It is a single spot that pools everything which is needed for a pleasant vacation — from accommodation and food to recreation and entertainment. U prošlosti se ovde održavao skup plemenskih poglavara Paštrovića — Bankada. Gostima su na raspolaganju — servis na plaži, rekviziti za sportove na vodi, teniska, odbojkaška i košarkaška igrališta, mini golf i drugi sadržaji. Letovalište pruža sve uslove za spokojan i opušten odmor i za aktivno bavljenje sportom. Udaljena je oko 150 m od Starog grada i do njih vodi betonska staza. Danas budvanski glavni bulevar prolazi kroz Bečiće, tik pored ekskluzivnih hotela, po čemu su dakle Bečići postali sastavnim dijelom Budve. Malo ribarsko mesto se oblikuje kristalno toplim i čistim morem, sa preko 220 sunčanih dana godišnje. Poseban deo aquaparka predstavlja tzv sportski kompleks — tereni za tenis, košarku i odbojku.

[Upoznavanje vinkovci|Besplatne slike golih zena|TenderOglasi.me — Sajt besplatni mali oglasi Crna Gora.]






Oznake: BEČIĆI

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.