Torcida u Srcu

petak, 17.08.2007.

TIPIČNO TALIJANSKI

Talijane su dobre vile sačuvale u prvih 15 minuta. Cernat dvaput u okvir gola, Andrić jednom. A onda je iz poluprilike Sampdoria zabila gol i majstorski sačuvala prednost.
Pred punim tribinama poljudske školjke, u veličanstvenoj atmosferi, bili su nesretno izgubili prvi susret drugog pretkola Kupa UEFA-e te tako izglede za prolazak dalje sveli na minimum.

Hajduk je protiv sastava iz gornjeg dijela Serie A odigrao ravnopravan dvoboj, ali još jednom ove sezone napadači našega doprvaka nisu bili učinkoviti. Usput im je i sreća okrenula leđa...

Najveću prigodu na utakmici Hajduk je imao već u 10. minuti nakon čudne odluke portugalskog suca, koji je dosudio indirektan udarac za Hajduk na samo pet metara od gola kada je vratar Sampdorije Castellazzi jednu visoko vraćenu loptu rukom odbio u polje.
No, prvo je udarac Cernata zatresao gredu, lopta se odbila na 20-ak metara gdje ju je dočekao Andrić, ali je i njegov pokušaj zastao na prečki. Koju minutu potom Cernat je odlično opalio ljevicom s 18 metara, ali je lopta ponovno očešala stativu.

Nakon uraganskih 15-ak minuta domaćih Sampdoria se pribrala. Do poluvremena Splićani više nisu imali niti jednu pravu prigodu, a s druge strane je svaki ubačaj iz prekida bio znak za uzbunu u Hajdukovu šesnaestercu.

I jedini pogodak na utakmici pao je iz prekida i to minutu prije odmora. Volpi je izveo slobodan udarac iskosa s 30-ak metara, na putu prema mreži loptu je petom okrznuo Campagnaro i to je bilo dovoljno da prevari Balića.

Koliki je Hajduk imao peh potvrđuje i činjenica da je Campagnaro u igru ušao samo dvije minute ranije zbog ozljede Accardija.

U drugom poluvremenu Hajduk je također imao više od igre, češće je boravio pred golom gostiju, ali opet nije uspio poslati loptu iza leđa Castellazzija.

Najveću priliku propustio je Mladen Bartolović u 66. minuti, kada je sa šest-sedam metara poslao loptu preko gola.
Sampdoria je ostatak vremena na tipično talijanski način čuvala dragocjenih 1:0.

Čvrsta obrana, kojom je gospodario nekadašnji milanist Luigi Sala i zgusnuta sredina, uz puno prekršaja i još više izležavanja po travnjaku, bili su dovoljni gostima da sačuvaju veliku prednost.

Uzvrat je za dva tjedna u Genovi.



- 09:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  kolovoz, 2007  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Najbolji navijači na svijetu za najbolji klub na svijetu!!
    Najjjjjjjjjbolji smo!!!
    Torcida-Korčula,Torcida-Trpanj,Torcida-Imotski,Torcida-Dubrovnik,Torcida -Split,Torcida-Šibenik,Torcida-Hercegovina i cijela Dalmacija

Linkovi

  • HAJDUK PRVAK!!!!!!!
    UBIJ! ZAKOLJI! JER HAJDUK POSTOJI! A GDJE JE DINAMO?!?!?!?!?!
    NEKA PATI ZAGREB CILI,PRVACI SU SPLITSKI BILI!!!




    Najbolje stranice!!morate ih vidjet.odlične su!!!


    http://s1.gladiatus.ba/game/c.php?uid=22045

    http://s1.bitefight.ba/c.php?uid=23227

<$NaslovBoxa$>

  • <$TekstBoxa$>