Mir i ljubav

10.01.2014., petak

Dosta mi je svega

Eto,i ja imam 17..Pihh brzo je proletilo..Gledala sam Provjereno i neki likovi su pisali "svome ja " od 10godina..
Kad se svi već osvrću na prošlost mogla bih biti u trendu..
Meni se bas ne živi..Kažu da su mladi ljudi puni elana,eufoični,pozitivni,da lebde zajedno s oblacima..Meni se ne lebdi..
Idem u Opcu gimnaziju..Da sam rodena 10god prije i da idem u gimnaziju pitala bih se koji me vrag tamo tjerao..Sad mi je svejedno..Necu imat posla u Hrvatskoj kako god okrenes,a ni u EU nije nista bolje..
Vi mislite da smo mi mladi glupi,da ne gledamo vijesti,da neznamo sta se dogada izvan nasa 4 zida...
Vi mislite da ne kuzimo svu tu manipulaciju i lopovluk!!
E pa kuzimo!!
Sva ta depresija i pasivnost naseg naroda i drzave dok nam mladi decki (jer nemaju izbora) odlaze u Afganistan ubijati jos mlade deckice i silovati im majke,dok politicari u konobama drze bikove,bizone i ostale zivine a narod kopa po smecu trazeci boce,dok se bogati bogate a siromasni jos vise siromase?!
Narod je pasivan od tableta za zivce,frizideri izgledaju kao ljekarna od toliko preparata za smirenje...Posebni su dani kad se ne piju takve tablete..To su kad Mamic i ostala ekipa maloumnika tjeraju Srbe,Zidove i sve koji nisu "CISTOKRVNI HRVATI-KATOLICI" van iz drzave...Eh da mi smo Hrvati veliki Katolici...Zene su gradani drugog reda...Nedjeljom se ide na misu,muz i zena se drze za rucice a vec te iste nedjelje ta ista zena dobije sakom u glavu..Nakon toga muz zalegne,popije pivicu (nnaravno koju mu zena donese jer zasto bi on svoju debelu guzicu dignuo s kauca) i ukljuci tv na kojem pjeva (ako se to moze nazvat pjevanjem) Thompson..Zatim psuje sat vremena za sto se on to borio,dok mu djecica(naravno muska djeca jer zenska se ne broje) tetoviraju kukaste krizeve na prsa jer im je uz njihovog prekrasnog taticu uzor i Hitler..
Taj prekrasni primjer hrvatske katolicke obitelji ce na referendumu glasat "za obitelj" ,naravno zato sto im dva pedera ugrozavaju njihov idilicni brak..Zena ce glasat ZA zato jer ju je strah da joj je muz previse "muzevan" pa prekriva ustvari homo-dusu a muz ce galsat ZA jer ga je strah da ce zena od toliko batina pozeljet nekog bez k***..
Kad smo vec kod spolnih organa danasnjim deckima prvenstveno fale muda .Pri tome mislim na muda da budu drugaciji i da se ne boje rec sta misle..Zato sam ja sama..Muskarac s mudima se jos nije rodio..Zene su glupe i prihvacaju ulogu drugog reda,uče,idu na fakultete da bi poslje bile uzorne supruge,majke i kucanice..Krasno!!!
Meni je uzor Vedrana Rudan!!Ta zena ako nista bar ima muda..Muskarci bi trebali biti Vedrana Rudan haha!
U svojih 17god promijenila bih samo jednu stvar----------->DRZAVU
Ne mogu rec da sam domoljub,da obozavam svoju zemlju itd..Dosta mi je zemlje u kojoj svi sute,ponasaju se poput robota,ne govore a ako govore onda svi misle i govore isto,dosta mi je ksenofobicne drzave koja jos uvijek zivi u cetrdesetima i devedesetima,dosta mi je velikih hrvatina koji ne znaju srociti prosto prosirenu recenicu i "intelektualaca" iz sabora koji se neznaju potpisat bez gramaticke pogreske...Dosta mi je vjecne podijele na Srbe i Hrvate,na partizane i ustase,na crne i bijele,vjernike i nevjernike,muskarce i zene,prijatelje i neprijatelje itd
Dosta mi je onih koji misle da su pobrali svu pamet svijeta jer znaju nabrojati sve nogometase nase reprezentacije a nikad nisu culi za Tolstoja ili Vesnu Parun..
Dosta mi je onih gospoda na salterima koje su dobile posao preko veze pa od glupoce pocnu mucati kad ih nesto pitas...
Dosta mi je da se svi prave glupi i slijepi dok im pred ocima nestaje sve sto su gradili citav zivot...
Dosta mi je da imam 17godina a moram razmisljati o ovakvim stvarima...
Dosta mi je svega...

- 01:01 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< siječanj, 2014 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Ožujak 2015 (1)
Lipanj 2014 (1)
Ožujak 2014 (1)
Siječanj 2014 (1)
Prosinac 2013 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Kao ishod negativnih, bolnih i sramnih iskustava iz djetinjstva, plašimo se sudjelovati, boriti se za ono što istinski želimo i za čime žudimo. Plašimo se odbijanja, plašimo se ispasti glupi, plašimo se gubitka obraza, plašimo se da će drugi otkriti naše


Linkovi