srpanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Teen priča. Brat, sestra i njihovi frendovi u svakodnevnim školskim, prijateljskim i ljubavnim zavrzlamama.
Autorov real-life blog: godmusthateme.blog.hr.

Likovi


Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Thomas Cunningham, gitarist, pisac i slikar. Nikada nije previše volio školu ni znanost. U slobodno vrijeme piše priče, pjesme za svoju gitaru, svira čelu, slika... Jednom u tromjesečju pohađa slikarsku akademiju u Belgiji. Po naravi je dobar, nikad ne upada u svađe. Odličan frend i odličan brat.



Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Cassandra Mitchell Cunningham, posvojena od strane Cunninghamovih. Ponekad teška i stidljiva, no ako ju bolje upoznate, zavoljet ćete ju. Odlična je učenica, iznimno pametna, te je pobijeđivala na brojnim natjecanjima. I potpuno nesretna u ljubavi.



Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Sara Johnson, plava izvana, no ne i iznutra. Izni,no inteligentna. Poznata po svom "jedan dečko tjedno" ponašanju, no čini se da je s Tomom napokon našla sreću.



Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Matthew Lievy, Tomov najbolji frend. Ovisan o nogometu, sportu općenito i... matematici. Dobar kao frend, no često težak kao dečko.



Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Evan Gilligan, često zvan samo Gilligan. Svira gitaru. Konstantno filozofira te ponekad zna biti malo naporan. Dobra je dušica koja ne bi ni mrava zgazila.



Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Liam Armstrong, totalni perfekcionist i uvijek dotjeran u tolikoj mjeri da zna ići i na živce. Dobar je u školi, posebno na satovima povijesti.



Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Tamara Andrews, beskrajno zabavna i odlična frendica. Uvijek joj se možete povjeriti, a svojim vas šalama može natjerati na smijeh i u najtužnijim situacijama.



Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Lara Shinoda, simpatična i zabavna djevojka. Rođakinja Mikea Shinode, s gotovo svima je dobra i ni s kim se ne svađa. "Živi za trenutak".



Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Mellandra Eden. Iako ju većina društva poznaje samo kao "Mattovu curu", zapravo je zanimljiva djevojka. Pomalo je neuredna i neorganizirana.

srijeda, 05.07.2006.

The Beginning...

Ovo je prvi post; tek sam počeo pisati priču te se nadam da će vam se svidjeti. Konstruktivna kritika je uvijek dobrodošla, zato: navalite... :)

Tom se probudio s užasnom glavoboljom. Često se budio s takvim osjećajem, no samo zbog gledanja filova ili boravka pred kompjuterom do kasnih sati. Sinoć ništa od tog nije bio slučaj.
Zapravo, probudio se dosta kasno, u 12, s obzirom da je sinoć legao oko 11.
Danas se dogovorio s frendovima iz razreda pogledati listu upisanih u srednje škole. Tom je ciljao na gimnaziju, i to opću, no s 56 bodova, nije se previše nadao. Brzo se spremio i sišao dolje. U blagovaonici je naišao na Starce i Casey za stolom. Činilo se da je u tijeku burna rasprava između staraca.
Casey je bila Tomova sestra, zapravo mu nije bila ništa u rodu jer je bila posvojena, no volio ju je zvati sestrom, imala je 14 godina kao i on, no bila mu je potpuna suprotnost.
Casey je bila genijalka, uvijek se 5.0 prosjekom u školi, uspješna na svim znanstvenim natjecanjima, no neuspješna u umjetnosti, dok Tom nije bio toliko dobar u školi, no išao je u glazbenu, a njegovi su likovni i literarni radovi pobijeđivali na mnogim natjecanjima u školi.
Casey je također željela u istu školu kao i Tom, te je sa svojih 66 bodova imala gotovo siguran upis.
Pozvao ju je i krenuli su.
"Što im je?" upitao ju je.
"Ma ništa; opet se svađaju", odgovorila je Casey.
"Ah, da", zaključi Tom nezadovoljno. Baš ih je planirao upitati za novu gitaru, stara mu je već bila u potpunom raspadu.

Otvorili su vrata i krenuli van. Dan je bio sunčan, no ne vruć, baš kakav je Casey voljela.
S frendovima su se našli na uobičajenom mjestu, ispred lokalne trgovine. Ovdje su bili Matt, Sara, Liam i Tamara. Svih šestero ih je željelo u istu školu, s tim da će zbog izbora jezika vjerojatno Casey, Matt i Sara u jedan, a Tom, Liam i Tamara u drugi razred.
Dolaskom u školu, Casey se uvjerila su se u predpostavku. Casey, Matt i Sara će pohađati c, a Tom, Tamara i Liam d razred.
Dan su odlučili proslaviti odlaskom u obližnju slastičarnicu. Sara je naravno, opet škicala dečke sa susjednog stola, a Liam ponovo hvalio svoje nove tenisice. Kao i obično...

Pri izlasku, Tom na obližnjoj zgradi primjeti plakat za likovni natječaj učenike srednjih škola. Zadatak je bio naslikati mural. Tom odluči kako to i nije tako loša ideja te se odluči prijaviti. Bar će imati posla preko ljeta...

Zajedno su se otputili kući...

- 17:39 - Komentiraj (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.