Boys blog made by Mate!
Boys Blog

Boys Blog

subota, 29.09.2007.

Ljeto 2007!!!hrvatskathumbup

Evo mene! Nakon dugovremenog odmara, ja sam se napokon odlucio napisati novi post! Pisem o najljepsem razdoblju godine- ljetu!
Pocetak bio malo opterecen, ali ne samo kod mene vec, kod svih ucenika koji se se ucili u 9 razredu na prostoru velike Rusije, zbog polaganja ispita za nastavljenje skolovanja u 10 i 11 razredu. Ali ipak sve se ljepo zavrsilo, ja sam dobro polozio ispite i zavrsio 9 razred sa 4 i 5. Nakon toga, 22 lipnja doletio sam u ljepu nasu!(hrvatska). Kod kuce su me cekali baka, tetka i Rex. Nakon "dugog" putovanja, sjeli smo da jedemo...( napiso sam "dugog" u zagradi jer smo putovali avionom iz Rusije u Hrvatsku dva i pol sata, za usporedbu, toliko nam treba da u Rusiji dodemo s autom do aerodroma; ili u hrvatskoj do plavog Jadrana. Ali ako bi mi putovali iz Rusije u Hrvatsku sa autom, trebalo bi na jedno 2 dana naporne voznje.) Prvo sto sam ucinio, nakon draganja Rexa, izvezo sam svoj skuter iz garaze (thumbup)
Image Hosted by ImageShack.us

Sa braticem smo se cjele dane vozali, racali kod aerodromske piste, igrali nogometa, kompjutera, plivali u bazenu, ponekad biljara...
11.08.2007 Dan moga rodendana! Svoj rodendan sam proslavio jako dobro. Kad se spustio mrak, to je bilo oko 10 sati, mi smo otisli u disko klub "Titanik"... bilo je cool!thumbup Susreli smo nasih rodaka i prijatelja Kad smo se vracali uzeli smo ih sa nama. U atu je bilo oko 8 ljudi... Jednom je postalo lose i, srecom da smo pelazili preko lezecih, on otvorio vrata i povratio, nas pola skoro ispalo iz auto, na kraju sve je dobro proslo i mi smo "ljepo" stigli kuci oko 3 sata.
Ljeto te bilo dobro ja sam se druzio sa prijateljima, rodakama, pomogo organizirati malonogometni turnir, plivo u Jadranu, sunco se...
Sve u svemu bilo je cool! Odmarati, nije raditi... Ljeto je jako brzo proslo, ali je proslo jako fino!wink
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

3580 km za prosle ljeto, zimu i ljeto 2007

- 17:19 - Komentari (15) - Isprintaj - #

www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws

Glittery texts by bigoo.ws