srijeda, 21.02.2007.

oglas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ej ljudi,imam oglas za vas i nadam se da će sve biti puuuuuuuuuno komentara i raznih ponuda...yeswink
ovako da pređem na stvar:imam bend i jako dobro ide ali smo nažalost izgubili basista (ma idiot je prešao u neki techno bend) nutbang zato ako ovdje ima koja cura od 12-14 godina a može imati i više godina...neka se smjesta javi u komentarima...ako nekog stvarno zanima neka se javi na:0911691655 ili 0917850351...bilo bi dobro da ste iz rijeke ili okolice (opatija,crikvenica...) javite se jer ste nam potrebni...ajde bok i još jednom:WE LOVE TOKIO HOTEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ajde sada se javiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...možete i sada zvati ili sutra od 14 h. do 20 h....
ZOVITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...wavemahwavemah

- 21:50 -

Komentari (17) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

  veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Ožujak 2007 (8)
Veljača 2007 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga o TOKIO HOTELU

ovo je jedan potpuno normalan blog samo što nije o meni nego o mojim omiljenim dečkima:Billu,Tomu,Gustavu i Georgu......oni su ako niste znali dečki iz tokio hotela i na ovom blogu biti će sve o njima.....nadam se da ćete uživati........
TOKIO HOTEL IS MY LIFE........


samo ako vas zanima........
ovako vam ja izgledam:
MySpace images

MySpace images



ovako moja naj frendica:
MySpace images

MySpace images



a ovako moja druga naj frendica:
MySpace images

MySpace images

o tokio hotelcima

BILL


Bill možda izgleda kao curica, ali i to je dio njegove jedinstvenosti
Frontmen, pjevač, crnokosi zavodnik rođen 1989. godine u Leipzigu. Visok je 177 cm, težak 50 kg, a kada kažemo crnokos, prije svega mislimo na boju koju trenutno nosi. Prirodna boja mu je svijetlosmeđa, ali ovakav dizajn mu nekako bolje, rokerskije stoji, zar ne?

Bill pohađa gimnaziju, u horoskopu je Djevica, obožava razgovarati i učiti o umjetnosti, ali zato u školi najviše mrzi matematiku, fiziku i francuski jezik.

U slobodno vrijeme vježba pjevanje i odlazi na tulume, uglavnom s prijateljima, jer – cure pozor! – nema djevojku. Samo pazite da se ne zabunite jer momak ima deset minuta starijeg brata blizanca...


Pitate se koji je njegov tip? Bill kaže da cijeni žene kao što su Nena (njemačka singerica koja je nedavno doživjela povratak na scenu, ali poznata je po hitu o '99 balona' iz osamdesetih) i sestre Olsen, ali osobno traži šašave i spontane curke. Od glazbe najviše voli slušati Rasmus i Green Day, a taj pankerski štih vidljiv je i u ostalim segmentima njegova imidža – sa samo 12 godina pirsao si je desnu obrvu, a sa 14 probušio je i jezik! Sa 15 godina na vrat si je dao istetovirati logo svog benda!

Jako je kreativan pa piše većinu tekstova za pjesme, a prijatelji kažu da je i jako otvoren i komunikativan. Ne voli sport, cigarete i ples, a najveći san mu je koncert u Tokiju, s obzirom da je veliki fan anima, japanskih crtića. Alergičan je na sprej protiv komaraca, a kao mali želio je postati vještica. Nosi bokserice.



TOM


Tom i njegovi dreadlocksi vas pozdravljaju
O ostalim se članovima benda zna nešto manje nego o 'šefu', ali dovoljno da dobijete jasniju sliku s kime 'imate posla'. Tom je Billov brat blizanac, dakle – također je rođen 1989. u Leipzigu, visok je 1,74 metra, a težak 50 kg. Za razliku od Billa, zadržao je prirodnu svijetlosmeđu kosu, a umjesto pjevanju posvetio se sviranju gitare.

U školi preferira i mrzi iste stvari kao i brat – umjetnost mu je zakon, ali matematika i fizika su fuj. Osim sviranja i tuluma, u slobodno vrijeme bavi se grafitima, a baš poput brata, nema djevojku. On, dalo se naslutiti po grafitima, više hip hop tip od Billa pa tako voli Samyja Deluxa, jednog od najpopularnijih njemačkih repera.

I Tom ima pirseve, a probušio si je donju usnu. Prepoznat ćete ga i po frizuri, masnim jamajkanskim dreadlocksima, koji konkuriraju i onima koje nosi Kristijan iz 'Big Brothera'.

Prijatelji će ga najkraće opisati riječju cool, a sam kaže da mu je životni moto živi svaku sekundu!



GEORG


Georg svira bas i 'živi svoje snove'
Basist Georg rođen je 1987. godine i najstariji je u bendu. Mjesto rođenja je također Leipzig, visok je 1,77 m, a težak 72 kg. Smeđa kosa i zelene oči kombinacija je koja je očarala mnoge obožavateljice, iako se o samozatajnom Georgu ne zna puno toga.

Poznato je da također pohađa gimnaziju, voli plesati i družiti se s frendovima, kao i skupljati i nositi majice s ikonografijom rock bendova, poput Guns'n'Roses.



GUSTAV
Gustav – ozbiljni 'klaun' koji voli bubnjeve i bicikle
Bubnjari potpuno nezasluženo nikada nisu u prvom planu benda, ali o Gustavu se ipak zna dovoljno, mada ne bi škodilo da nam otkrije nešto više informacija o sebi.

Ovaj simpatični 18-godišnjak iz Magdeburga visok je 1,65 cm, a težak 68 kg. Plavokos je, smeđih očiju i Djevica u horoskopu. Za razliku od ostalih članova benda, on prilično voli znanost, a u slobodno vrijeme biciklira i skuplja bejzbol kape.

Nema djevojku, a iako ga prijatelji opisuju kao 'vrlo profinjenog', njegova funkcija u bendu je 'klaunska', tj. on je onaj u kojeg se mnogi pouzdaju kada im je potrebno malo smijeha za vrijeme napornih turneja.