Posao u novom sadu - Zagreb

utorak , 18.12.2018.

Vesti










Dating Site: Posao u novom sadu






Ja se iskreno nadam da ce nasoj zemlji i gradovima u narednim godinama krenuti na bolje. Milan Čičovački Živeo sam u Novom Sadu i mislim da ću ponovo da odem u taj grad.



posao u novom sadu

Ostali su zbog daleko većih mogućnosti da nađu posao. Ali kako da u tome uživamo kada ne možemo da se zaposlimo. Ja sam ovde, ali ne znači da neću otići - priča Tamara.



posao u novom sadu

Vesti - Normalno je i prirodno što se ne vraćaju. Ali kako da u tome uživamo kada ne možemo da se zaposlimo.



posao u novom sadu

Novosadska firma Paradox Consulting nudi odličan posao za sve koji žele da iskoriste svoje znanje nemačkog jezika na radnoj poziciji customer care support - agent u korisničkom servisu, namenjenog nemačkom govornom području. Ova rastuća novom sa više od 80 zaposlenih nastavlja da se širi i, prema rečima direktorice Nikoline Josipović, traži novom da iskoriste sve pogodnosti isplativog, dobro organizovanog radnog mesta u zdravom kolektivu. Josipovićeva je prepoznala nemački kvalitet i, uz pomoć nekoliko kolega s kojima je ranije radila, isti dovela u Novi Sad i uspešno ga primenjuje. Naši klijenti su ugledne inostrane kompanije sa dugogodišnjom tradicijom, ogromnim kapacitetima, zadovoljnim korisnicima i zdravim kolektivima. Naš posao je pružanje usluge podrške, pomoći i informisanja kupaca, klijenata i korisnika naših klijenata, putem telefona i e-maila. Posao o kojem je reč svodi se na sedmočasovno radno vreme, organizovano u dve smene: ponedeljak-petak od pola osam do 15 i od 15 do 22:30 časova, a posao radno vreme vikendom, od pola devet do 15 i od 15 do 21:30 časova. Ono sadu je najvažnije, naglašava Nikolina Josipović, je činjenica da su svi radnici prijavljeni, sa početnom platom od 57. Najbolji su u prilici da osvoje i kvartalne nagrade.
Naš kolektiv možda jeste već sada velik, ali je funkcionalan, spretan i vrlo dobro raspoložen i to pokušavamo da održimo prijateljskim odnosima i stalnim druženjima koja su vec odavno prešla u tradiciju. Izuzetno sam ponosna na svoj tim koji je ostao sadu mene u posao trenucima u prošlosti, kad smo svi ostali bez posla sadu zajedničkim snagama stvorili jedan izvanredan kolektiv koji napreduje svakog dana. Objašnjava da nije bilo lako, ponekad na korak od odustajanja, ali kad verujete da možete i kad posedujete kvalitet koji se traži na tržištu, uspeh jednostavno mora doći. Za posao se možete prijaviti bez obzira na svoje godine ili stručnu spremu. Potrebno je da posedujete odlično znanje nemačkog jezika, prođete obuku sa stručnim trenerima i počnete da radite u zadovoljnom kolektivu. Ukoliko ste zainteresovani za ovu odličnu poslovnu ponudu, javite se u sedište kompanije u Kisačkoj 3 svakog radnog dana, mejlom na office paradox-consulting.



TV KANAL 9, NOVI SAD: ZA POSAO U IT SEKTORU
Ko zna šta se sve može dogoditi dok ne diplomiram, možda i Sombor postane obećani grad - kaže Mihajlo Žrvnar. Jedna od njih je Silvija Kranjc, psiholog i direktorka Centra za socijalni rad. Od turističkih lepota ne može da se živi, posebno ako su neiskorišćene. Ono što je najvažnije, naglašava Nikolina Josipović, je činjenica da su svi radnici prijavljeni, sa početnom platom od 57. Ne vidim sebe ni u Somboru, ni u Srbiji. Nije me pokolebala ni činjenica da ću sa svojom strukom teško naći posao. Rano je da određujem šta ću dalje. Naš kolektiv možda jeste već sada velik, ali je funkcionalan, spretan i vrlo dobro raspoložen i to pokušavamo da održimo prijateljskim odnosima i stalnim druženjima koja su vec odavno prešla u tradiciju.

[Speed dating grants pass oregon|Dating at age 75|Hook up sites hello]






Oznake: vesti

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.