Smesne poruke za upoznavanje - Susret s djevojkom

četvrtak , 20.12.2018.

Prva poruka koju trebate poslati na stranici za online upoznavanje










Click here: Smesne poruke za upoznavanje






Jednostavno sam ti morao prići. Momci verujte uvek uspeva. Niko ne pamti kad pošaljete čestitku koje već i vrapci na grani znaju.



smesne poruke za upoznavanje

Pogledaj u nocno nebo i pronadi zvezdu. Vauu, jesu li prave?! Ako treba porusit cu mostove, unistiti proslost, otici u nepovrat samo zbog tebe.



smesne poruke za upoznavanje

Prekid veze slike - Zato vam nudimo najveći izbor i najbolje i najpreglednije, orginalne, nove i lijepe čestitke za rođendan koje se slavljeniku moraju svidjeti jer je u svaku našu čestitku uloženo mnogo emocija, lijepih riječi za taj specijalni dan, za rođendan nama drage osobe. Osim u slučaju nužde.



smesne poruke za upoznavanje

Svatko tko je ikada otvorio profil na Tinderu ili sličnoj stranici, grozi se prve poruke koju mora poslati. Trebate li započeti s komplimentom? Kako bi saznao odgovor, portal za online upoznavanje Plenty of fish, upitao je preko 1. Najbolji izbor: spomenite nešto što ste vidjeli na njezinom profilu, primjerice majicu s natpisom Dinamo ili zajedničku opsesiju Igrom prijestolja. Gotovo 20 % ispitanih žena potvrdilo je da su njihovi muževi iskoristili taj trik. Samo je 9 % brakova započelo na taj način. Ako izaberete neku sitnicu koju ste vidjeli na njezinom profilu, pokazat ćete da mislite ozbiljno — i da niste samo pogledali profilnu fotografiju — zbog čega će uvidjeti da imate mnogo toga zajedničkog, tvrde ispitane žene. Jedan tip joj je poslao link za nadolazeći maraton horor filmova, što je ujedno bio njihov prvi izlazak. Kliknuli su i sada su oženjeni. Nina, 32-godišnja apsolventica iz Zadra, odmah je shvatila da ona i njezin zaručnik imaju mnogo zajedničkih interesa kada ju je uputio na literaturu koja joj je bila potrebna za doktorat. Očito je bio pametan i fokusiran na naše zajedničke interese. Ne samo koliko dobro izgleda u minici. Ako je njezin nadimak na profilu povezan s nekim bendom, upitajte je kako joj se sviđa njihov najnoviji album. Ako je na jednoj od fotki odjevena u majicu s grbom Medveščaka, pozovite je da zajedno odete na iduću utakmicu. To bi mogao biti vaš prvi spoj.



KAD PRICAS SA DEVOJKOM (1 deo)
PORODICA: Zvezde vam se smeše. Slatko spavaj andjele, neka ti nebo sapuce VOLIM TE i kada planete nestane i Zemlje ne bude, ja cu makar samo u snovima uvek biti kraj tebe!!! Anđeli neka čuvaju anćela mog,poljubac ti šaljem iz srca svog! Ukrala je sa neba dve zvezde i od njih napravila tvoje predivne oči! Baci granu u vatru, izgorjet ce sva. Najlepše poruke na netu čitajte na poruke.

[Chat pricaona|Pornici x|Zene za jebacinu]






Oznake: prva, poruka, koju, trebate, poslati, naš, STRANICI, za, online, upoznavanje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.