utorak, 30.09.2014.

Ideje tiska na majice

Majice su modni dodatak koji nikada neće izaći iz mode. To je odjevni predmet kojeg nose sve populacije, bilo mladi ili stari. Međutim, ne vole svi imati majicu kao pola grada. Neki od nas vole biti drugačiji od ostalih. Pravo riješenje su perosnalizirani proizvodi, odnosno jedinstvene majice sa raznim natpisima i slikom.



Tisak na majice je oblik perosnaliziranog izražavanja koji se razlikuje od ostalih. Osim što pruža maksimalnu udobnost za osobu, može priikazati i osobine osobe koja ju nosi. Takve majice mogu poslužiti i kao odlične ideje za rođendanske darove. Ideje za dizajn su mnogobrojne. Unastavku su neke od njih navedene.

Ideje za izradu majica


Ideje vezane za politiku: Najčešće izražena poruka na majicama je političke prirode. Politički scenarij će u velikoj mjeri izazvati brojne reakcije iz mase te je to najbolji način da indirektno osoba izrazi svoju suglasnost odnosno neodobravanje.

Ideje vezane za poznate ličnosti
: Tiskanje lice slavnih osoba na vašoj majici je također dobra ideja. Možete tiskati bilo koga, a najčešće su to omiljene slavne osobe, primjerice glazbenici, vaši uzori ili čak članovi vaše obitelji. Ovakve ideje za majice su vrlo popularne među kupcima.

Citati ili natpisi: Mnogi vole imati neki zanimljivi, šaljivi natpis na majici. Osim toga, možete tiskati neki poznati citat ili mudru izrečicu koja je vama izuzetno važna i bitna.

Ideje vezane za okoliš: Još jedna popularna ideja koja se danas vrlo često može vidjeti na ulici je poruka u vezi očuvanja i zaštite okoliša. Kao što je nešto vezano za globalno zatopljenje ili vezano za očuvanje različitih vrsta životinja ili biljaka. Izbor je proizvoljan.

Ideje vazane za sport: Pojedinci, koji su ljubitelji sporta svakako će u svojoj kolekciji imati i jednu majicu na kojoj je tiskana njihova omiljena sportska zvijezda. Ili to može biti i neki logotip ili dizajn koji je prikladan za omiljeni sport. Možete se odlučiti za bilo koji sport, a najpoznatije su majice poznatih nogometnih, košarkaških i rukometnih klubova.


Pri odabiru ideje budite kreativni, kontroverzni, hrabri jer ćete jedino tako imati jedinstven dizajn koji će dočarati i više od znatiželjnih pogleda prolaznika. A ujedno će i predstaviti vas kao osobu. Tijekom godina, licencirane majice su također skupile ogromnu popularnost. Mnoge poznate tvrtke, mnogi dizajneri dizajniraju majice koje već na sebi sadrže razne natpise, slike i slično. Takve majice isto tako mogu biti relevantne za vas. Majice se također koriste kao sredstvo promocije, odnosno za oglašavanje poslovanja od strane tvrtke ili sponzora.

Važnost tiska je velika. Osim što se može koristiti kao tisak na majice, može se koristiti i za izražavanje raspoloženja pomoću šalica, primjerice. Mlađe generacije obično odaberu kontroverzni i buntovniji dizajn kako bi prikazali svoju individualnost i izrazili svoje mišljenje na malo drugačiji način, a kako bi istodobno pratili modne trendove. Sa takvim majicama se osoba može izraziti na malo drugačiji način, odnosno na na način na koji se ne može izraziti u normalnim okolnostima. Na taj način osoba može oslikati svoje misli i svoje poglede na svijet na učinkovit način, samo je potreno odabrati dizajn i ideju koja precizno navodi što joj je na umu.

- 12:32 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2014  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Rujan 2014 (2)
Kolovoz 2014 (2)
Srpanj 2014 (5)
Lipanj 2014 (3)

Opis bloga

Linkovi