četvrtak, 10.07.2014.

Šalicom sa natpisom privucite kupce

Postoje vrlo malo tvrtki koje se mogu nadati da će njihov prihod rasti izvan granica, a da pritom ne koriste razne promotivne proizvode kao poklone. To je trik kojeg moraju koristiti svi poslodavci koji žele poboljšati svoju ponudu. Darovni predmeti mogu biti mnogi, a koji ćete vi odabrati ovisi o vašim zahtjevima i proračunu. Znakovito je da osigurate darove za razne posebne događaje, odnosno velike prigode, kao što su: godišnjice tvrtke, Nova godina, Božić i slično tako da to kupac ne može krivo protumačiti da imate neki skriveni motiv iza toga.

Vrlo popularni materijal za darivanje su u posljednjih nekoliko godina postale šalice sa natpisima. Kava je nešto što ljudi koriste i piju svakodnevno te možete biti prilično sigurni da će kupci uvijek imati uvid u vaš logo, kao i u duhovit tekst koji možete ispisati na vašu promotivnu šalicu za kavu.



Prednosti korištenja promotivnih šalica su mnoge, ne samo da će kupci imati uvid u vaš logo, već i brojni gosti koji dođu kod njih će vidjeti vaš logo na njihovim šalicama za kavu te je to sjajan način da promovirate svoju tvrtku, proizvod ili uslugu. Šalice sa natpisima rade na suptilan način na podsvjesni um kupaca i imaju veliku vjerojatnost opoziva u smislu da će kupac ako mu zatreba proizvod ili usluga koju vi nudite doći kod vas, kada god mu to u budućnosti bude potrebno.

Nije bitno ako ste vlasnik male tvrtke ili ste već godinama lider na tržištu, šalice sa natpisima pokazat će se kao odličan marketing trik. Odnosno, oni koji tek počinju sa svojim poslovanjem ili obnavljaju svoje postojeće poduzeće, šalice će pomoći da uspostavite emocijonalnu vezu sa svojim budućim ili postojećim kupcima ili klijentima.

Šalice sa natpisima za kavu ili čaj moraju biti izrađene od materijala koji je čvrst i ne razbija se lako. One se također mogu prati u perilici. Stoga, izaberite šalicu koja se ne može lako razbiti, jer će u protivnom sav vaš trud otići u vodu. Osim toga, pogodne su i za korištenje u mikrovalnim pećnicama, vaš se natpis na šalici neće otpiti ili nestati.

Dakle, šalice su odličan promotivni proizvod za vaše poslovanje. Koristite šalice koje su bolje kvalitete, jer će tako i kupci duže vrijeme imati uvid i podsjetnik na vaše poslovanje. Šalice sa natpisima mogu vam pružiti velike koristi, a za vrlo malo ulaganja u njih. Potrebna vam je samo šalica i poslovnica koja se bavi tiskanjem na njih, i vidjet ćete pozitivne rezultate u vašem poslovanju.

- 21:15 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< srpanj, 2014 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Rujan 2014 (2)
Kolovoz 2014 (2)
Srpanj 2014 (5)
Lipanj 2014 (3)

Opis bloga

Linkovi